Wkenl

Hoe te monotone banen nauwkeurig en snel te klaren

Saai, vervelend, saai, saai, eentonig, saai... saai... saai... Het is een saaie baan, maar iemand moet het doen. Hoe krijg je door de dag wanneer het werk is een sleur - maar schijnen het te doen? Lees verder.

Stappen

Hoe te monotone banen nauwkeurig en snel te klaren. Begrijpen de waarde van het krijgen van een saaie taak goed gedaan.
Hoe te monotone banen nauwkeurig en snel te klaren. Begrijpen de waarde van het krijgen van een saaie taak goed gedaan.
 1. 1
  Begrijpen de waarde van het krijgen van een saaie taak goed gedaan. Een saaie baan is een baan die nog gedaan moet worden. Als je zorgvuldig en met oog voor kwaliteit doen het saaie werk, je baas zal merken. Als uw werk is slordig en apathisch, zou je beter geloven dat je baas zal merken dat, ook. Je bent ingehuurd om dat saaie werk te doen, zodat je baas hoeft niet - maar als je het niet goed doet, zal hij of zij moeten schoonmaken van uw rommel en die spanning zal creëren. Zelfs de meest vervelende baan is belangrijk, anders zou je niet zijn ingehuurd om het te doen.
 2. 2
  Pas je. Saaie banen zijn niet allemaal slecht. Bekijk het op deze manier: je tenminste niet aan het werk mee naar huis nemen, of zorgen te maken over de manier waarop rekeningen van het bedrijf worden betaald. Je kunt gaan werken, doe je werk, en naar huis gaan - vrij van zorgen of zorg en wetende dat er meer saaie werk zal zijn voor u om te doen morgen!
 3. 3
  Organiseren de taak. Laten we het opzetten van een echte baan scenario. De taak is om een ​​hele hoop van blauwdrukken gerold in bruin papier te nemen, te organiseren en te labelen zodat ze later kunnen worden gevonden. Je krijgt een baan naam, een referentienummer, en een functieomschrijving, en je wordt verteld om een ​​blad te maken (uit een vorm die ze hebben), zodat de afdrukken kunnen later worden uitgecheckt. Tot ze uitgecheckt, moet je ze opslaan, zodat je nodig hebt om deze te taggen met de labels. Laten we het organiseren van de opdracht:
  • Alfabetisch: Sorteer de rolt van A tot Z.
  • Maak de teken-out sheet: Noteer de naam en het referentienummer op het vel, en erachter te komen hoeveel rollen gaan met deze job. Als je, zeg, 6 exemplaren van elk, en er zijn 6 rollen, weet je dat elke set is opgenomen in een rol. Als je 12 rollen, opmerkend dat op het blad zal niemand vertellen controlerend hen later dat ze nodig hebben twee rollen om een complete set te maken.
  • Maak de labels: Keurig de informatie van de teken-out sheet kopiëren. En hier is een tip: Laten we zeggen dat elke set van blauwdrukken heeft twee rollen, zoals hierboven vermeld. In plaats van te proberen te herinneren hoeveel etiketten u zojuist gemaakt, tellen de blanco's die je eerst nodig hebt en leg ze opzij. U moet 12 voor dit voorbeeld. Als je hen gereserveerd, kunt u gewoon kopiëren totdat je uitgeput. Op die manier hoeft u niet hoeft te stoppen en vertellen, het verspillen van tijd.
 4. 4
  Verdeel het werk in beheersbare delen. Een lange, baan gaat langs veel makkelijker als je het met iemand delen in kleinere stukken die je een beetje kan eindigen op een moment. Niet alleen heeft dit geeft je het gevoel van vooruitgang sneller, maar het voorkomt ook fouten of gemiste details. Zodra elk deel van het werk is voltooid, stoppen en controleren dan op juistheid alvorens over te gaan.
 5. 5
  Verzamel uw materialen bij elkaar. Kijk over de volledige omvang van de taak die u hebt gekregen. Als verdelen in porties, verdeel de materialen dienovereenkomstig. Trek alles wat u nodig heeft voor elk deel van het werk samen als je naar het corresponderende deel van het werk. Dit geldt ook voor uw gereedschap - hebben wat je nodig hebt klaar. Opmerking: Alleen hebben wat je nodig hebt. Niet uw werkruimte met spullen die je pas later nodig hebt - bijvoorbeeld, als je de envelop doen, hoeft u geen stempels op dit moment. Leg de stempels opzij, uit de weg. Vul de enveloppen. Verzegeling van de enveloppen. Draai ze om. Ga nu en krijg de stempels.... Oh, en laat geen rommel uit het vorige deel van de job.
  • Zoals elk deel is voltooid, staking en re-fase, met andere woorden, duidelijk uit en zet weg alle tools die niet meer nodig zijn, en de eventuele overtollige materialen. Zodra uw werkruimte helder is, verzamelen gereedschappen en benodigdheden voor de volgende fase van het werk.
 6. 6
  Luister naar muziek terwijl u werkt. Soms, het aantrekken van een aantal motiverende muziek kan echt helpen "unfocus" je van afleiding, zodat je echt kan concentreren op het werk bij de hand. Als de muziek is ritmisch en vrolijk, werk je "op de beat" - dat betekent, geen gebruik maken slaperig, klagend, ambient, of atmosferische spullen, in plaats daarvan gebruik maken van dansmuziek of energieke pop, of wat dan ook krijg je in beweging.
 7. 7
  Blijven los. Neem pauzes keer per uur of anderhalf uur. Sta op,, krijg een glas water, je hoofd leeg. Verspil geen veel tijd, gewoon los te komen, zodat je terug kunt krijgen om de taak met frisser ogen en een niet verkrampte lichaam.
 8. 8
  Kwaliteit te controleren elk detail. Voordat u overwegen uw baan klaar is, sta op, neem de bovengenoemde breuk, los te maken, en krijg opnieuw gericht en klaar om het eindproduct te controleren. Als de taak is complex of heeft vele fijne details, krijgen een collega om het te controleren voor u voordat u het aanzet inch Dit laatste controle is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat zelfs de meest vervelende van de banen wordt gedaan met precisie en zorg.

Tips

 • Gebruik uw tijd op een vervelende baan ook. Je geest kan veilig dwalen, als je eenmaal de routine van wat je doet naar beneden. Vooral in banen die gewoon nodig iemand om hen fysiek te doen, waar er een klein aantal stappen en het is bijna onmogelijk om een ​​fout te maken (je kon, het hoort, zet een lege enveloppe te worden verstuurd), dagdromen over je toekomstperspectief is niet onmogelijk.
 • Saai werk kan de perfecte baan voor een creatieve schrijver of kunstenaar te zijn. Jot notities op uw project tijdens de pauzes en gebruik het project zelf om wakker en geconcentreerd te blijven tijdens de werkdag. Dit is vooral goed voor intermitterende saaie banen waar je een machine bent toezicht en moeten wachten terwijl het draait, herlaad het dan. Draag een zak Mole huid en combineer je baan met je carrière!
 • Saaie banen hebben vaak een hogere omzet en minder carrière commitment. Als je op school of in deeltijd werken in de richting van zelfstandig ondernemerschap, zal een saaie baan een vast inkomen, dat is makkelijker om te vertrekken wanneer uw echte carrière neemt af geven.
 • Als er meerdere van jullie die hebben een grote, saaie klus te klaren, bespreken onder uzelf wat uw toleranties zijn voor "saai" werk, of zelfs wat elke beschouwt als saai werk. Vaak, wat zou vervelen Persoon A in de waanzin is perfect aanvaardbaar om Persoon B. Je zou in staat zijn om de verdeling van de baan met een minimum aan pijn rondom.

Waarschuwingen

 • Het doen van een mollig baan zal niet je carrière. En het doen van een mollig baan op iets dat schade kan veroorzaken aan iemand later is moreel verwerpelijk. Als je echt niet kan omgaan met de verveling, krijgen een minder saaie baan.
 • Laat niet de saaie baan uit te breiden naar de rest van je leven te vullen. Als u uw dagelijkse routine op dagen en uren af ​​valpartijen vinden in dezelfde "automatische" gemoedsgesteldheid als de uren doorgebracht op het werk, kunt u misschien in de val van een smalle lege leven. Breek de routine. Besteed tijd aan creatieve activiteiten en een praatje maken met diverse mensen.
 • Laat uw werk uren in een eentonige baan uit te breiden in te veel overuren. U kunt in een saaie routine van vallen "werk zonder een leven." Hoe strakker je financiën, hoe makkelijker het is om vast komen te zitten in de uitgaven meer tijd en energie dan je hebt. Dat kan zich veilig voelen vanwege de job voorspelbare routine, maar elke crisis wordt verwoestende. Stille wanhoop aan de rand van de financiële nood is niet duurzaam. Behandel het als tijdelijk en op zoek naar iets beters. Neem voldoende tijd om te slapen, huishoudelijke taken, belangrijke relaties en individuele bezigheden. Onder andere creatieve activiteit, zoals dans, karaoke, vrije tijd kunst, kunstnijverheid en sport in je leven.
 • Als uw saaie baan is sedentair, tegenwicht dat met lichamelijk actieve vrijetijdsbesteding. Dans, yoga, sport, wandelen, vogels kijken en uit te werken zijn allemaal manieren om gezondheidsproblemen die concentratie moeilijk kan maken af ​​te wenden.

Dingen die je nodig hebt

 • Nadenken tijd
 • Organisatievermogen
 • Discipline
 • Kleine muziekspeler met bijpassende muziek