Wkenl

Hoe te muggenbeten vermijden

Niemand geeft voor muggen, misschien omdat ze lijken geen nuttige functie voor de mens te dienen. Voor de meeste soorten muggen, het vrouwtje trekt voedsel voor haar ontwikkeling van eieren door het invoegen van haar slurf in het vlees van zoogdieren of reptielen en tekenen bloed. Helaas beet van de mug brengt ook ongemak, pijn, en soms ziekte, of zelfs een allergische reactie bij een groeiend aantal gevallen. Ziekten verspreid door de muggen zijn talrijk in bepaalde gebieden en onder miljoenen doden door malaria elk jaar, evenals recente uitbraken van het West-Nijl virus. Niet alle muggen soorten ziektes overdragen op de mens, maar omdat ze zo klein zijn is het moeilijk om gemakkelijk vertellen welke soort is in uw omgeving. Bite preventie is de beste remedie, dus met andere woorden, schrikken de mug voordat het je bijt.

Stappen

Hoe te muggenbeten vermijden. Doden de muggen door grijpen het uit de lucht.
Hoe te muggenbeten vermijden. Doden de muggen door grijpen het uit de lucht.

Om individuele muggenbeten te voorkomen

 1. 1
  Doden de muggen door grijpen het uit de lucht. Tenzij je de praktijk is dit een geweldige deal, u vindt het moeilijk te bereiken en de sfeer van uw bewegende kant geeft de mug volop waarschuwing, en kan zelfs blazen het uit je greep.
 2. 2
  Dood de mug met een mug swatter. De vliegenmepper, meestal gemaakt van een dikkere metalen of plastic, wordt aan het eind van een veerkrachtige draad gemonteerd, drastisch verhogen van uw kansen van het raken van een stationaire mug door het verhogen van de dynamiek van de swat. U kunt ook gebruik maken van je hand in een soortgelijke flipping beweging.
 3. 3
  Dood de vliegende mug met een double-handed klappen. Met behulp van twee handen effectiever is dan een, zoals de lucht uit elke hand zal de mug blazen in de tegengestelde handpalm.
 4. 4
  Als de mug landt op je arm, een aanscherping van het arm's spieren kan leiden tot de mug vast komen te zitten. Op dit punt kan je gewoon klap op de mug, of knijp je spieren nog meer. Dit veroorzaakt soms de mug te vullen met te veel bloed en exploderen.
 5. 5
  Als al deze technieken niet werken, kunt u het nog een keer proberen door het vangen van de mug met een transparante beker. Plaats langzaam een ​​beker (bij voorkeur een hard materiaal) over de mug en schuif wat papier onder dit kopje. Dit geeft je controle over de mug en kan u voorzien van een meer pacifistische benadering, in plaats van alleen het doden van de muggen.

Voor veel muggenbeten te voorkomen

 1. 1
  Draag muggenspray. Gebruik insectenwerend middel op onbedekte huid oppervlakken als buitenshuis, vooral tijdens de dag. Bij gebruik van zonnebrandcrème, toe te passen voordat insectenwerend middel.
  • Insectenwerende middelen met 30% tot 50% DEET (N, N-diethyl-m-toluamide) worden aanbevolen voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 maanden oud en effectief voor enkele uren. Insectenwerende middelen met lagere hoeveelheden DEET bieden kortere termijn bescherming en moet vaker worden toegepast.
  • Insectenwerende middelen met maximaal 15% picaridin, die vaak moeten worden toegepast, zijn beschikbaar in de VS. Insectenwerende middelen met hogere concentraties van picaridin beschikbaar kunnen zijn in bepaalde regio's buiten de VS.
  • Beschermen zuigelingen jonger dan 2 maanden oud met behulp van een drager gedrapeerd met klamboe met een elastische rand voor een strakke pasvorm.
  • Experimenteer met niet-chemische oplossingen zoals Citronella (natuurlijke plantaardige olie). Zoals bij alle producten, hun effectiviteit hangt af van de situatie, uw eigen huid chemie, en het exacte type van de mug u te maken met. Ook tea tree olie en het nemen van vitamine B-supplementen helpt echt.
 2. 2
  Draag losse, lange mouwen en lange broeken als buitenshuis.
  • Kleding kan ook worden besproeid met afstotende bevatten permethrine of een ander EPA-geregistreerd middel voor een betere bescherming. (Onthoud: gebruik geen permethrine op de huid.)
 3. 3
  Vermijd gebieden gevoelig voor muggen besmettingen. Muggen worden vaak aangetrokken tot water, vooral stilstaand water.
 4. 4
  Verspil geen geld op een elektrische opknoping bug "zapper." Deze bleken veel bugs zeer effectief te doden maar meestal de insecten gedood worden de niet-schadelijke. Plus, het lawaai genereren ze de neiging om irritant. Muggen kunnen doeltreffender worden gedood door een van de speciale machines die warmte en kooldioxide om de muggen en vervolgens invangen trekken of te doden met netten, containers of chemicaliën.
 5. 5
  Slapen met een klamboe boven je bed, maar te controleren op gaten regelmatig.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u niet het net te raken overal terwijl je slaapt.
 7. 7
  Vermijd het dragen van zware, donkere kleding bij warm weer. Muggen worden aangetrokken tot warme lichamen, dus die koel is een effectieve manier om beten te vermijden.

Tips

 • In Thailand op zoek naar een citronella planten en breek eenmalige een takje. De geur kan hen ontmoedigen.
 • Mosquito krakers kan komen in vele vormen en maten. Elk item dat je arm langer zal maken, en dus uw swing sneller, zal volstaan ​​waaronder opgerold tijdschriften.
 • Als uw favoriete instrument van keuze is de mug kraker, overweeg dan de aanschaf van een krachtigere versie. De elektrische zapper heeft de vorm van een tennisracket met een elektrische stroom, die door het hoofd gedeelte. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat uw doelgroep mug is dood, zelfs als je niet helemaal raken. Krijg een oplaadbare een als je van plan bent om het te gebruiken een groot deel.

Waarschuwingen

 • Muggen hebben de neiging het meest actief te zijn bij zonsopgang en zonsondergang - extra zorg tijdens deze periodes.
 • Als je gaat naar de jungle gebieden, onderzoek het voorkomen van malaria.
 • Onthoud altijd DEET is een giftige stof. Spaarzaam gebruiken.
 • Ultrasone muggen apparaten af ​​te weren muggen door het uitzenden van een hoge toon die wordt verondersteld om het geluid van de libel, natuurlijke vijand van de mug te simuleren. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen.