Wkenl

Hoe te parkour


In principe, Parkour is een natuurlijke methode om het menselijk lichaam te trainen om te kunnen om vooruit te komen snel gebruik te maken van de omgeving die rondom ons op een gegeven moment. Deze 'kunst van verdringing' vraagt ​​noch specifieke structuren of accessoires voor zijn praktijk. Het lichaam is het enige instrument. Het is een atletische discipline toegankelijk voor iedereen, want het combineert alle natuurlijke vaardigheden van het menselijk lichaam: rennen, springen, klimmen, enz. Het is een discipline die verkenning van de mogelijkheden van je lichaam toelaat. Het gaat over de mogelijkheid om de obstakels waarmee u gepresenteerd worden geconfronteerd, of ze nu in de natuurlijke omgeving of in de stedelijke omgeving, in een onderzoek naar de beweging die de effectiviteit en controle combineert. De benodigde apparatuur is gewoon een T-shirt, een paar lichte jogging-achtige broeken en een paar loopschoenen.

Stappen

Hoe te parkour. Begin langzaam, zodat je niet gewond raken.
Hoe te parkour. Begin langzaam, zodat je niet gewond raken.
 1. 1
  In vorm te krijgen! In vorm is het belangrijkste aspect van Parkour. Als je niet in vorm, dan krijg je ernstig gewond. Heeft 25 pushups, 5 pull-ups, 50 squats, dan strekken. Deze zullen allemaal het verbeteren van je uithoudingsvermogen in een Parkour situatie, en helpen je niet om gewond te raken, als je ooit hebt om iets te riskant, als een val te proberen.
 2. 2
  Koop je kleding. Echter weten dat er geen perfecte paar schoenen of broek of korte broek. Het is gewoon wat je kunt in vrij bewegen en zal elke beweging niet hinderen. Maar sommige aanbevelingen zijn:
  • Klimbroek, omdat ze je in staat om vrij te bewegen, en zijn duurzaam, goed passen, en niet in de weg te krijgen. Gramicci, worden Prana stretch Zion broek (zeer goed), North Face en Arborwear aanbevolen. Dickies zijn ook duurzaam en bieden gratis bereik van de beweging. Jeans worden niet aanbevolen, omdat ze te stijf en niet genoeg bewegingsvrijheid niet toestaan.
  • Koop schoenen die goed voor het draaien (geen schaatsen schoenen) zijn, die kan grijpen diverse ondergronden, hebben goede schokdemping (voorvoet absorptie is geweldig!), En wilt u misschien een goede teen bumpers, omdat kussens die kat sprongen. De schoenen moeten worden strak of anders je bent sterk verhogen van uw risico op letsel over de aanvoer. Nike Air Pegasus, Adidas Nova, K Swiss Ariake en Montrail Masai zijn goed.
  • Shirts hoeft niets bijzonders te zijn, maar het is goed om een ​​soort zweet wicking hebben. REI en actief schoenenwinkels hebben deze. Lange mouwen kunnen worden beschouwd als schrammen terwijl eerst leren te voorkomen.
 3. 3
  Begin langzaam, zodat je niet gewond raken. Zelfs als je denkt dat je niet gekwetst, moet u denken aan een van de lange termijn effecten van de dingen die je doet om je lichaam termijn. Je nodig hebt om conditie en je lichaam gebruikt om bepaalde dingen te doen zonder over-rekken of blauwe plekken het.
  • Voordat je probeert eigenlijke parkour technieken, beginnen met het verkennen van wat uw lichaam is comfortabel met. Door dit te doen, zult u ontdekken welke technieken om mee te beginnen, en welke zal meer werk vereisen. Het zal ook helpen om het bewustzijn van je lichaam en het lichaam controle te krijgen.
 4. 4
  Landing: Dit is de basis landing die je zal gaan opnemen in een basic druppels. De principes van deze fundamentele landing wordt gebruikt voor de geavanceerde landing (de Parkour roll) ook. Dus het is belangrijk dat je leren en beheersen deze eerste. Er zijn vier belangrijke belangrijkste punten die u altijd wilt onthouden. 1 - Als je land je benen uit elkaar zal gaan over schouderbreedte. 2 - Je zal landen op de bal van je voeten. op die manier je lichaam zal fungeren als een veer en de landing te verdelen. Landen op de hielen en je lichaam zal fungeren als een stijve plank en zal uw gewrichten en het lichaam verwonden. 3-Je zal niet toestaan ​​dat je benen naar beneden buigen 90 graden. Buig dan 90 en je zet te veel druk op de kniegewrichten. 4 - Als je voorwaartse beweging, of het nemen van een hogere druppel. U zult iets naar voren leunen en laat je handen om een ​​aantal van de op te vangen. Dit zal uw benen te houden van beneden buigen 90 op de daling en stellen u in staat om uw run voort te zetten. Gebruik deze eenvoudige landing voor kleine druppels. Iets hoger dan 4 meter en je moet onder gaan met de geavanceerde landing.
 5. 5
  Leer de schouder roll: de schouder worp is een van de meest fundamentele, maar nuttige tools in uw Parkour gereedschapskist. Een schouder worp een voorwaartse worp diagonaal over je rug over de schouder. Dus als je een doet men aan de rechterzijde zou je je arm dicht bij je lichaam te brengen en steek uw hoofd en nek dicht bij je borst, en rollen over je rechterschouder en komen op je voeten aan het eind. De reden dat je schuin rollen is om de schade aan uw rug te verminderen. Schouder broodjes zijn erg belangrijk omdat ze de impact van elke vorm van landing, door het omzetten van de neerwaartse beweging van een val in voorwaartse beweging, waar u gemakkelijk begint te lopen.
 6. 6
  Nadat u de basis schouder roll, praktijk gewelven hebben geleerd. Deze helpen om obstakels te gemakkelijk en in snelheid. Een kluis moet in wezen houd je voorwaartse beweging gaat u tijdens het verhelpen van een obstakel.
 7. 7
  Daarna start training springt van ongeveer 3 meter. Je moet nooit afspringen iets hoger dan je zelf kunt springen. Dit is omdat als je herhaaldelijk landen op je benen van de uitgebreide hoogten u schade aan uw knieën, maar als je de trein 1000 laag valt, dan zul je in staat om 1 hoge val te doen zal zijn.
 8. 8
  Praktijk altijd, en nadat je die drie fundamentele dingen onder de knie hebt hierboven, ga naar harder, en meer ingewikkelde moves die uiteindelijk kunnen helpen obstakels sneller en efficiënter te wissen.

Tips

 • Vertrouw jezelf altijd
 • Hebben altijd water.
 • Bouwen bovenlichaam kracht
 • Hebben altijd een buddy met u in geval je gewond raakt.
 • Heb Parkour niet doen als je niet klaar bent
 • Deelnemen aan een acrobatiek of turnen klasse zou echt helpen de conditie van uw lichaam.

Waarschuwingen

 • Niet Try Hard Moves op je eerste dag (Betekenis lopen niet Voordat je kunt lopen).
 • Accepteer het feit dat je waarschijnlijk zal gewond raken.
 • Weet de eerste stappen niet overslaan. Het is heel belangrijk om een ​​sterk en in staat het lichaam te Parkour hebben. Je kunt spieren en botten fractuur snel scheuren als je ingewikkelde bewegingen en sprongen beginnen te vroeg.