Wkenl

Hoe te pendelen met de fiets

Na een initiële investering van de aanschaf van een fiets, zul je beseffen dat fietsen is een zeer goedkope manier van vervoer. Je zult geld besparen op gas -en auto-onderhoud, zult u in grote vorm te krijgen, en je collega's zullen denken dat je geweldig bent. Waarom niet het verkeer overslaan jam en lopen in uw werkplek met een endorfine haast?

Stappen

Hoe te pendelen met de fiets. Zoek een veilige en aangename route.
Hoe te pendelen met de fiets. Zoek een veilige en aangename route.
 1. 1
  Zoek een veilige en aangename route. Niet gewoon aannemen dat de route die u naar de beste route om te fietsen. Vaak is de beste fiets route omvat rug straten en zijwegen die uw reis iets langer, maar veel veiliger en aangenamer kunnen maken. Wees realistisch en eerlijk met jezelf. Bent u echt comfortabel besteden 20 minuten per dag met het verkeer van een snelweg feeder suizen door u bij 60mph?
  • Uw plaatselijke fietsenwinkel zal waarschijnlijk fietsroute kaarten. Krijg een en in kaart uw route naar het werk. Als er geen fiets route kaarten, krijgen op uw fiets op een niet-werkdag en scout uit de omgeving.
  • Beraden over de integratie straten met fietsstroken bij het opstarten uit. Gewijd fietspaden zijn zeer geschikt voor beginners, maar meer vertrouwen fietsers overwegen vaak rijden op de weg zowel sneller en veiliger te zijn. Wees je bewust van andere gebruikers op fietspaden, zoals mensen met kinderwagens of honden. Kondigen dat u doorgeven aan de linkerkant bij het inhalen iemand op het fietspad (een hoest of windt je voldoende, zo niet de traditionele "Aan uw linkerkant! ').
  • Misschien vindt u dat uw route in is het meer druk belopen in de middag en die je nodig hebt verschillende routes naar en van het werk.
  • Eventueel te combineren fietsen met het openbaar vervoer. Meer en meer doorvoer systemen zijn het vinden van manieren om fietsers tegemoet. Als de jouwe is niet up-to-speed, overweeg dan de aanschaf van een vouwfiets om mee te nemen op een bus of trein, of met behulp van twee fietsen (een tussen woning en uw stop of een station, een ander voor tussen de halte of het station en uw werkplek ).
 2. 2
  Doe een test-run van uw fiets route op een dag met licht verkeer Als je geen fiets hebt, lenen en maak uw proefrit voor de aankoop van een;. het zal je een beter idee van wat voor soort fiets te geven je nodig hebt.
  • Probeer een aantal alternatieve routes, indien mogelijk. Noteer hoe lang elke route neemt je mee.
  • Vermijd straten met overmatige kuilen of rommel in de weg.
  • Vermijd twijfelachtige buurten waar uw veiligheid zouden kunnen in gevaar. Een publieke, open ruimte is altijd beter dan een verborgen steegje.
 3. 3
  Bepaal waar u uw fiets kunt vergrendelen terwijl u aan het werk. Vraag uw manager of leidinggevende. Misschien is er een kast of opslagruimte waar ze laten je je fiets voor de dag.
  • Anders, een straat teken dat trekt niet uit de grond of een bericht om uw fiets veilig op met een goed slot (of meer dan een, om diefstal te ontmoedigen verder).
  • Als u vergrendelen op een verkeersbord, bedenk dan dat het mogelijk zou zijn voor een dief kan het teken ontgrendelen en schuif uw fiets omhoog over de top.
  • Het beste ding om te vergrendelen op een volledige lus van gelaste metalen die stevig verankerd is in baksteen of beton. Tweede keuze zou een paal met gelaste dwarsbalken breder dan de langste afmeting van uw slot te zijn.
 4. 4
  Het verwerven van een fiets. Vind een lokale fiets winkel. Er kan geïnformeerde mensen helpen beslissen wat te kopen. Zie de paragraaf "Het kiezen van een stadsfiets" hieronder voor meer advies.
  • Heb een goedkope fiets niet kopen bij een discounter. Dit is een investering, en je moet een goedkope niet kopen fiets om dezelfde redenen zou je niet een goedkoop kopen auto.
 5. 5
  Koop de beste slot om uw fiets te beschermen.
  • Blijf uit de buurt van kabels, die kan worden gesneden een draad in een tijd (snel, ook), combinatie sloten en sloten met behulp van een cilindrische sleutel.
 6. 6
  Onderzoek de lokale fietsen wetten van uw regio. Dit is essentieel blijven veilig binnen de wet.
  • Veel plaatsen dezelfde rechten en verantwoordelijkheden als toewijzen fietsen.
  • De meeste van de tijd, rijden op de stoep kan niet alleen het verhogen van uw kansen op het lopen in iets of iemand, maar het kan ook verdien je een bekeuring.
  • Zelfs als stopborden zijn optioneel in uw omgeving, kunt u nooit zeker hoe een auto zal reageren als ze op het kruispunt, ook.
  • Registreer uw fiets indien nodig.
 7. 7
  Leer hoe u eenvoudige fiets reparaties uit te voeren voordat je de weg. Een lekke band, losse remkabel, losse zadelpen, of los stuur, een onevenwichtige wiel, of andere kleine aanpassingen kunnen opduiken terwijl je woon-werkverkeer. Wees klaar voor hen.
  • Voorbereiden en uitvoeren van een lichtgewicht, fiets-specifieke toolkit. Onder metrische inbussleutels dat bouten van uw fiets past, a, en / of een multi-gebruik hulpmiddel speciaal ontworpen voor fietsonderhoud.
  • Een paar latex, kan wegwerphandschoenen komen in zeer handig, want het is moeilijk om het vet te krijgen uit handen zodra u aankomt op het werk.
  • Een lichtgewicht luchtpomp of CO2-patroon inflatie apparaat, bandenlichters, en een buis patch-kit niet veel gewicht toe te voegen, maar on-site reparaties kan tijdrovend zijn. Een reserve binnenband is leuk, maar het is slechts "eenmalig gebruik" zonder een patch kit.
  • Een goed compromis is om een ​​reserve buis hebben voor reparaties on-the-spot, en gebruik vervolgens de patch kit om je tube te repareren als je aan de slag, zodat u vervolgens kunt gebruiken uw gerepareerde buis als de reserve voor het pendelen naar huis. U kunt zelfs willen investeren in "flat free" buisjes of band liners.
  • Prikbestendige banden werken goed als je van plan bent om te pendelen dagelijks, vooral over grind of waar er kan worden gebroken glas. Ze zijn het extra geld waard.
 8. 8
  Neem veiligheidsmaatregelen tijdens het rijden.
  • Houd een redelijke afstand tussen uw fiets en geparkeerde auto's. De meest voorkomende ongevallen voor woon-werkverkeer fietsers loopt in een plotseling geopende autodeur.
  • Maak geen plotselinge bochten, of weven niet te maken in en uit het verkeer. Maak je cursus stabiel, zodat bestuurders kunnen uw positie te anticiperen.
  • Gebruik handsignalen om een ​​bocht of, beter aangeven nog, investeren in een elektrische richtingaanwijzer of gebruik de oude koerier methode van jezelf fysiek inbrengen in de voorkant van de auto die kan veranderen in je. Weggebruikers zijn wettelijk verplicht om signalen te maken in de meeste landen, en zelfs als je niet bent, is het noodzakelijk voor uw veiligheid om ervoor te zorgen dat de mensen om je bewust bent van wat je gaat doen.
  • Sta niet toe dat een bumperkleven auto te pesten je in knijpen in de kant van de weg als het niet veilig is. Het is beter om te vertragen het verkeer dan om jezelf in gevaar. Als er genoeg ruimte op de weg voor u te trekken naar de kant veilig, doe dat dan en laat de auto achter je voorbij.
  • Wees voorzichtig bij het rijden in de regen. Metalen oppervlakken zijn glad en je vermogen om te stoppen is niet zo goed.
  • Veel auto's niet met behulp van hun richtingaanwijzers zal veranderen een beetje voordat stoppen-leren verder te kijken voor deze indicator. Bewegingen van de bestuurder kan ook aanknopingspunten bieden om hun volgende stappen.
 9. 9
  Plan voor het vervoeren van uw spullen. Je zult iets waarin u uw werk items te dragen nodig. Er zijn vele soorten van de fiets bagagedragers. Rugzakken of messenger bags zou kunnen werken, maar het gebrek aan luchtstroom tegen uw lichaam kan meer zweet in warmere klimaten genereren. # * Kijk voor een stabiliserende band om je middel of ribben aan de tas niet verschuift tijdens het trappen.
  • Kijk voor fietstassen (een paar zakken of dozen opgehangen boven het achterwiel) die waterdicht zijn, zodat je je spullen kunt beschermen tegen de regen. Zelfs met een waterdichte tas (die kan lekken rond de naden of openingen), is het slim om je kleren verpakken in plastic zakken, maar ook blijven reserveonderdelen op de werkplek-schoenen, sokken en ondergoed op zijn minst, een volledige verandering van kleren als er is ruimte.
  • Vouwen shirts kunnen leiden tot grote plooien, dus als je nodig hebt om slim te kijken, probeer dan rollen je kleren in plaats van te vouwen.
 10. 10
  Overwegen het dragen van rijkleding en veiligheid vistuig tijdens uw woon-werkverkeer.
  • Vaak in steden, zijn fietsen niet gemakkelijk ondergebracht en drivers worden niet gebruikt om de weg te delen. Veel mensen voelen zich veel veiliger met een cyclus helm. Een fiets helm zal uw hoofd te beschermen wanneer u op-en afstappen (gemeenschappelijke keer voor valpartijen), en het zal u meer zichtbaar voor automobilisten te maken. Het zal ook een bepaalde bescherming bieden voor je kop als je een crash tijdens het rijden.
  • Helmen zijn "voor eenmalig gebruik", dus gooi uwe weg als het zijn werk heeft gedaan in een crash. Scheuren of gebreken zijn niet altijd waarneembaar voor het oog en een nieuwe helm is goedkoper dan een nieuwe hoofd!
  • Veel mensen kiezen niet voor hun werk kleding te dragen wanneer ze rijden om te werken als het weer is onvoorspelbaar of warme (zie Tips). Bereid een outfit speciaal voor regenachtige dagen.
  • In het algemeen, wat je draagt ​​is afhankelijk van uw budget en comfort, maar bij slecht weer, is het belangrijk om voorbereid. Voorraad op poncho, rubberen overschoenen en waterdichte handschoenen. Kijk voor jasjes met ventilatie ritsen onder de armen. Boodschappenzakken kan waterdicht een helm in een handomdraai, evenals uw stoel als het een poreus deksel. Waterdichte sokken of overschoenen zijn nutteloos tenzij je broek aan de regen direct over en uit de buurt van de toppen van de sokken. Wol is duurder en neemt speciale zorg, maar het biedt een breder scala van comfort in de weer dan andere kleren, zelfs houden u warm als het nat is!
  • Niet alles wat kan komen te zitten in de ketting of wielen dragen. Stop je schoenveters in je rechter schoen, en krijg een riem om je lange broek manchet rond je rechterenkel, zodat er niets wordt gevangen in je keten ring.
  • In vochtige gebieden, gebruiken wicking polyester materialen om zweet te houden van het bevorderen van een huid schimmel. Laat deze kleding volledig droog, draaiende uit twee sets om de andere dag, was ze met een mild wasmiddel en droog op laag vuur.
 11. 11
  Hack je fiets als dat nodig is. Sommige "extra's" kan een enorm verschil in de kwaliteit van uw rit te maken.
  • Overweeg de installatie van fenders op uw fiets te plassen voorkomen spatten op je fiets en je lichaam. De "rat-tail" fenders die klem op uw zadelpen zijn slechts minimaal effectief. Investeren in een set van volledige spatborden - roestvrij staal, hoewel zwaar, is de beste, meest duurzame oplossing. Next best is aluminium gebonden aan plastic. Polycarbonaat spatborden zal ook het werk doen, maar ze zijn van aanzienlijk mindere kwaliteit. Ook rekening mee dat sommige fietsen (vooral die ontworpen om te racen) hebben zeer weinig vrije ruimte voor het installeren van spatborden.
  • Comfortabele stoelen zijn de moeite waard, op rechtop fietsen, maar niet een die te groot te krijgen, of ze zullen in de weg te krijgen en schuren. Stoelen met een uitsparing in het midden verminderen de druk op onze kwetsbare gebieden. Meer padding betekent niet meer comfortabel, als het zadel te zacht is, kan gevoelloosheid een probleem worden. Experimenteren en te zien welke zadel voor u geschikt is. Blijf weg van gel-beklede stoelen, ze breken onder blootstelling aan de elementen en het creëren van een onmogelijke puinhoop.
  • Hier krijg je een spiegel. Je zou een auto niet rijden zonder een achteruitkijkspiegel, zou je? U kunt spiegels die past op uw stuur, je helm, zelfs je bril te vinden. Krijgen ten minste een van deze.
  • Op een gegeven moment, zou je eindigen met te rijden in het donker. Als voorzorgsmaatregel, installeer lichten op uw fiets. Je wilt niet te rijden op de wegen 's nachts met standaard reflectoren, en een fiets zonder licht in het donker is illegaal in sommige landen. Installeer een wit licht aan de voorkant en rood licht op de achterkant van je fiets voor het donker. LED-technologie is zeer nu gevorderd, het aanbieden van grote lichten op eenvoudig prijzen. Kijk voor eenheden die AAA-of AA-batterijen (die kan worden geruild voor herlaadbare batterijen) gebruiken. Lampen met een eigen oplaadbare batterijen zijn duurder en doorgaans helderder, deze zijn voor het zien van waar je naartoe gaat.
 1. 1
  • Als je een mooiere racefiets, en niet comfortabel voelt locken buiten, overwegen de aanschaf van een full-fietstas, die u zal toestaan ​​om uw fiets te rollen - wielen en al - in de zak, en draag hem binnen. De zakken weegt slechts ongeveer 5 pond, en kan vrij gemakkelijk worden vervoerd in een rugzak. Als uw gebouw heeft bewakers, overwegen een leuke vakantie "omkopen" - Ze zullen bellen je tas "de grote laptop."
 2. 2
  Stok met het. Je benen (en achterkant) zou kunnen zijn pijnlijk voor een paar dagen of weken. Geef niet op! Je went er wel aan de training al snel, en u zult beginnen te merken nieuwe spieren in je benen. Blijven bewegen naar voren en genieten van het landschap.

Het kiezen van een stadsfiets

 1. 1
  Laat je niet verkocht op het kopen van een mountainbike, alleen maar omdat er een heleboel van hen. Bike winkels zijn gewend om kous fietsen voor recreatie, niet voor, en de functies op mountainbikes hoef je niet echt profiteren als een forens, tenzij je ' opnieuw het agressieve type en hebben behoefte aan een meer robuuste ros.
  • Verwissel de knobbies voor duurzame slicks in dit geval, maar doe geen moeite met volledige vering. Als de meeste van uw rij zal vermoedelijk worden gedaan op de stoep, je bent beter af met een hybride, comfort, het reizen, de weg of, ontworpen voor het rijden op de stoep.
  • U kunt ook een ligfiets te overwegen. Uiteindelijk is de belangrijkste factoren bij het kiezen van een fiets zijn comfort en efficiëntie.
 2. 2
  Hybriden en comfort fietsen zijn hetzelfde, maar hebben een bredere versie van de racefiets wielen en banden (hybride) of gladde versie van de mountainbike-en kleinbedrijf wielen en banden (comfort).
  • De hybride is een beetje efficiënter, waar het comfort fiets neemt de hobbels beter, beide voorzien van een zeer comfortabel en rechtop trappen positie, goed voor het nemen van de stam van je lichaam.
  • Toerfietsen zijn beefier versies van racefietsen, maar met meer ontspannen trappen positie, maar meestal niet zo ontspannen als troost / hybride fietsen.
 3. 3
  Geconverteerd weg en baanfietsen zijn heel de rage in vlakkere gebieden, met een enkele versnelling te onderhouden en geen verschuiving te leren. Baanfietsen hebben een fixed gear, dus geen achterrem is nodig als je eenmaal onder de knie krijgen van deze uitgeklede speed machines hebt gekregen.
  • Kijk uit voor je knieën, hoewel: een fixed gear betekent dat de pedalen zijn direct gekoppeld aan het achterwiel, waardoor het vermogen van de fiets naar de kust. Geavanceerde fixer fietsers kunnen een fixed gear fiets achteruit rijden door back-trappen.
  • Op een ligfiets, waarvan het lagere zwaartepunt duurt ook even wennen, dit krachtiger trappen positie is oneindig veel meer comfortabel. Deze snellere ligfietsen hebben pedalen hoger of niveau met de stoel. Lagere pedalen geven een meer comfortabele georiënteerde ligfiets. De meeste ligfietsen bieden betere aerodynamica dan andere fietsen als je eenmaal op snelheid, evenals een rugleuning aan hefboomwerking toe tegen de pedalen.
 1. 1
  • Het lagere standpunt maakt je zou willen dat je soms door auto's te zien en moeten worden erkend. Langere ligfiets wielbases zijn stabieler, waar kortere wielbasis zijn sneller en wendbaarder; testritten worden in het algemeen aangeboden in goede ligfiets winkels, dus neem de tijd het kiezen en testen als u op zoek bent naar het lichaam pijn van rechtop fietsen te voorkomen.
 2. 2
  Carbon fietsen in het algemeen niet toe bolt-on accessoires, zoals tassen en standers. Dit betekent dat als je een carbon-fiber fiets te kopen zul je de meeste kans hebben om een ​​rugzak, die warm kan zijn op een zomerse dag te gebruiken. Ook kan het zijn meer kans om te vallen zonder een kickstand.

Tips

 • Als een van uw vrienden op het kantoor komt op dezelfde manier, zien of ze bereid zijn om u op te halen in geval van mechanische nood zou zijn.
 • Overwegen fietsonderhoud en veiligheid klassen.
 • Zorg ervoor dat uw zadel is ingesteld op de juiste hoogte. Dit zal ervoor zorgen dat u het meeste uit uw training aan het werk. Trappen is effectiever en efficiënter. Belangrijker nog, het zal voorkomen dat veel knie of heup blessures. Op de juiste hoogte, je knie moet gewoon worden licht gebogen wanneer je pedaal in de laagste stand van de beweging. Elke keer in een tijdje, staan ​​op de pedalen, alleen maar om je knieën recht te krijgen.
 • Veel gemeenschappen hebben fiets clubs. U kunt deze gebruiken om verbinding te maken met andere fietsers en hulp en advies te krijgen. Controleer en Yahoo! groepen voor e-mail listservs.
 • Overweeg het rijden in op maandag en vrijdag. Dit zal u toelaten om winkelwagen in wat kleren en andere benodigdheden die je zal dan niet moeten uitvoeren en u kunt al uw winkelwagen bevuilt huis met u op vrijdag. Zorg ervoor dat u een uit het zicht plaats om zowel schoon en vuil te houden.
 • Breng een washandje en een plastic zak met u, wanneer u aan de slag kunt afvegen en stash het natte washandje in de zak.

Waarschuwingen

 • Grotere voertuigen, met name gemeentelijke bussen en vuilniswagens, zul je niet zien als je omhoog te trekken naast hen. Wees erg voorzichtig in deze situaties, omdat ze kunnen je dag verpesten als je niet!
 • Kijk uit voor slecht of afgeleid chauffeurs. Als fietsen in de buurt van een weg, niet altijd verwachten voertuigen om je te zien.
 • De meeste bestuurders realiseren zich niet het effect van een claxon op een fietser. Een plotselinge hoorn kan je dag verpesten als je probeert te concentreren of als je geest dwaalt rond op andere gedachten. In tegenstelling tot het besturen van een auto, kan een plotselinge schok van het stuur op een fiets een val en mogelijk ernstig letsel veroorzaken, vooral bij hoge snelheden. Wees voorbereid op een hoorn.
 • Net zoals bij het besturen van een auto, als je aan de regels van de weg op een fiets, andere voertuigen (auto's) weet wat te verwachten van jou. Dus stop op alle stopborden, maken een zorgvuldige rijstrook verandert, enz., en altijd bewust zijn van het verkeer om je heen. Vergeet niet dat, ook al bent u niet in een auto, je bent nog steeds een weggebruiker, met alle rechten en verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt.
 • Woon-werkverkeer met de fiets is over het algemeen een veilige en gezonde activiteit, maar botsingen zijn altijd een mogelijkheid. Reizen met uw ID en uw zorgverzekering kaart en contactgegevens voor noodgevallen.
 • Draag felgekleurde kleding of een veiligheidsvest zichtbaarder worden, met name als een deel van uw woon-werkverkeer zal waarschijnlijk plaatsvinden in het donker of in de schemering.
 • Led lampen zijn goedkoop en goedkoop en het verhogen van uw kans om opgemerkt te worden door het verkeer vooral als knipperen.
 • Als er een botsing gebeurt, volgt het protocol van een verkeersongeval (een rapport indienen, samen met de politie, enz.) en een bezoek aan een om ervoor te zorgen dat je in orde bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Fiets
 • Fietsslot
 • Fietshelm
 • Felgekleurde kleding (optioneel)
 • Iets waarin u uw werk items te dragen
 • Reservewiel of punctie kit in het geval van een lekke band (of verandering voor de bus tarief)
 • Verlichting voor 's nachts en een spatbord te beschermen tegen modder spatten in de regen
 • Regenkleding bij nat weer
 • Elektronische of communiceren artikelen. (EgGPS, mobiele telefoon)
 • Achteruitkijkspiegel