Wkenl

Hoe te perfecte tanden krijgen

Tanden zien er prachtig uit als je voor hen zorgen, dit zal je laten zien hoe.

Stappen

Hoe te perfecte tanden krijgen. Poets je tanden minstens tweemaal per dag gedurende twee minuten.
Hoe te perfecte tanden krijgen. Poets je tanden minstens tweemaal per dag gedurende twee minuten.
 1. 1
  Poets je tanden minstens tweemaal per dag gedurende twee minuten. Bij het poetsen van je tanden, wees zacht. Leg een erwt hoeveelheid tandpasta op je tandenborstel.
 2. 2
  Gebruik mondwater om bacteriën te doden. Vul het mondwater dop met een kleine dosis van mondwater. Gewoonlijk is er een lijn, maar als er geen, vullen ongeveer 1/4 van de weg vol. Vervolgens giet het in je mond en spoel het rond; oppassen niet te slikken, omdat dit kan leiden tot ziekte.
 3. 3
  Flos je tanden. Het ziet er niet bijzonder uit wat voor soort floss je hebt, zolang het is effectief. Zorg ervoor dat je in tussen al uw tanden om zich te ontdoen van etensresten.
 4. 4
  Eet gezond! Snoepjes eet de hele dag is schadelijk voor zowel je lichaam en je tanden. Zuren en suikers uit de voeding kan dragen weg glazuur. Zoals altijd, poetsen na het eten en bedachtzaam te snoepen met mate.
 5. 5
  Drink niet te veel vruchtensap. De zuren in sinaasappelsap, appelsap, enz. weg kan dragen op je glazuur over de tijd. Als je sap drinkt, is het een goed idee om het glas 1/4-1/3 van de weg met sap en de rest met water te vullen, dit is goed voor zowel je gezondheid en je tanden.
 6. 6
  Wilt u misschien overwegen om blokkeringen of braces als je nog niet hebt. Vazallen helpen om te voorkomen slijpen je tanden 's nachts. Als uw tanden zijn niet zo recht als je zou willen dat ze zijn, dan kunt u overwegen om bretels. Hoewel ze vrij duur en pijnlijk kan zijn in tijden, als je de middelen, het eindresultaat is de moeite waard.
 7. 7
  Smile! Wat is het nut van al dat werk als je niet eens lachen?:)
 8. 8
  Niet poetsen te hard! Te hard poetsen zal ook dragen het glazuur beneden.
 9. 9
  Borstel je tandvlees en tong. Lichtjes poetsen je tandvlees helpt gingivitis te voorkomen. Borstelen je tong zal helpen zich te ontdoen van vervelende, geel opbouw en het voorkomen van slechte adem.
 10. 10
  Ga naar de tandarts. U moet uw tandarts om de 6 maanden. Samen met de normale reiniging die kwijt en tandplak en tandsteen dat u niet op uw eigen te verwijderen zijn krijgt, zal de tandarts ook uw tanden voor holtes en andere gebreken. Ik weet dat naar de tandarts is niet de leukste zaak van de wereld, maar als je een goede verzorging van uw tanden te nemen, zal de hele ervaring veel aangenamer zijn. Vergeet niet: de tandarts is je vriend.
 11. 11
  Niet alle tanden zijn een parelwitte kleur, zelfs als u de juiste zorg van hen. Als u nog niet tevreden met de kleur van uw tanden, dan wilt u misschien overwegen whitening tandpasta / mondwater, strips, of een professionele whitening behandeling.

Tips

 • Beginnend tandheelkundige zorg jong heeft een groot voordeel, dus begin zo snel mogelijk!
 • Ga naar een tandarts regelmatig voor check-ups!
 • Vertel uw tandarts als je het gevoel dat er iets mis is, wacht niet tot het weggaat.
 • Als uw tanden zijn krom (zie # 5), bezoek dan een orthodontist over bretels. Het is mogelijk om koele kleuren voor elastiekjes en frames te krijgen.
 • Plas niet uw tandpasta, dit kan de fluoride meer verdunde maken.

Waarschuwingen

 • Zelfs gezonde voedingsmiddelen zoals appels kan dragen weg glazuur. Het is een natuurlijk proces. Vergeet niet om je tanden te poetsen na het eten, en je zal de schade te minimaliseren.
 • Niet doorslikken MONDWATER! Dit kan leiden tot blindheid, flauwvallen en andere gevaren. Als je dat doet slikken mondwater, zorg ervoor om Poison Control bellen en uw mond spoelen met water.

Dingen die je nodig hebt

 • Een tandenborstel
 • Tandpasta
 • Flosdraad
 • Mondwater
 • Gezonde voeding
 • Whitening Agent (strips, tandpasta)
 • Een glimlach!