Wkenl

Hoe te planken breken met je blote handen

Ook u kunt leren om ieders favoriete martial-arts stunt doen. Breken van planken is een leuke manier om de snelheid, kracht en controle in uw staking te ontwikkelen - en niet fundamenteel zo moeilijk. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe te planken breken met je blote handen. Kies uw raad wijselijk.
Hoe te planken breken met je blote handen. Kies uw raad wijselijk.
 1. 1
  Kies uw raad wijselijk. De meeste scholen gebruik zachte witte den, 6 "x 9" x 1 ", deze gesneden uit 9".. Door 1 "planken verkrijgbaar bij elke lumberyard Kijk voor een bord dat droge en goed gekruid is Sappy, zwaar hout is veel moeilijker te breken. Je kan ook gespecialiseerde re-breekbare borden te kopen op een bepaald Martial Arts winkels. Deze zijn iets anders, en duurder, maar als je wilt veel oefenen ze een goede investering.
 1. 1
  Zet hem vast. Geavanceerde martial kunstenaars kan een losse of vliegende bord zo snel dat het breekt voordat het tijd om te verhuizen heeft toeslaan, maar als een beginner, u een stilstaand doelwit wilt. De beste manier is om een ​​mens die is op zijn minst je kracht en gewicht te werven, en laat hem of haar houden waar je kan toeslaan.
 2. 2
  De pauze om mee te beginnen is een palm staking bij een hoek van 45 graden naar beneden, met het doel boord gehouden op die hoek van horizontaal naar iets boven heuphoogte 45 graden. Deze hoek en positie maakt het makkelijkst om je lichaamsgewicht te zetten in de beweging. Raakte het bord rechtdoor met de hiel van je hand.
 3. 3
  de raad van bestuur moet worden gehouden met de vezelrichting evenwijdig aan je vingers. als je het zijwaarts geraakt, letsel is exponentieel meer kans dan succes
 4. 4
  Leeg je geest. Ontspan. Denk niet over succes of falen. Neem een ​​kalmerende adem. Focus eerst jezelf. Tenzij je extreem zwak of ziek zijn (in dat geval moet je niet te breken borden helemaal niet), mentale voorbereiding is het belangrijkste aspect van de techniek.
 5. 5
  Nu richten op de doelgroep. Breaking effectief is minder over de hoeveelheid kracht die u van toepassing zijn dan over het zetten van al die kracht op de enkel punt van uw keuze.
 6. 6
  Staking door de doelgroep. Zijn niet gericht op het bestuur zelf, als je dat doet, zal uw hand de neiging om daar te stoppen. Richt uw staking zes centimeter verder dan het bord.
 7. 7
  Concentreer je op snelheid, niet de macht. Je niet probeert om het bord weg te duwen, je probeert om het te raken zo snel mogelijk.
 8. 8
  Yell. De kiai dat vechtsporters vaak horen als opvallend is niet alleen voor de show, noch om de tegenstander te schrikken. De samentrekking van het middenrif en romp spieren kunnen worden gebruikt om meer kracht in de strike zetten.
 9. 9
  Geef het je allemaal. Wentel uw staking. Aarzel niet, denk niet, gewoon doen.
 10. 10
  Volgen door. Probeer niet om uw hand te stoppen na de pauze, ontspannen en laat de beweging eindigt op zijn eigen. Als u probeert om over-controle, zul je gespannen en beroven je van macht. Geestelijke kennis is de sleutel tot een succesvolle break.
 11. 11
  Als u mentaal voor te bereiden, en zich verbinden uw staking volledig, zal je slagen. Zelfs prepuberale kinderen hebben de fysieke capaciteit om platen te breken, voor elke volwassene in redelijke gezondheid, alle hindernissen zijn mentale.

Tips

 • Als je niet krijgen door de raad van bestuur, zal al de kinetische energie die je hebt gegenereerd bounce back-up van uw hand en arm. Daarom, hoe harder je slaat, is de kans op het breken van de raad van bestuur neemt toe en je hebt de kans op het krijgen van pijn te verminderen.
 • Als je eenmaal onder de knie hebt een bord, door naar twee. De platen zijn moeilijker te breken wanneer bijeengehouden dan apart, maar de houder en spits op een veel groter risico bij platen worden gescheiden. Nogmaals, niet aanslaan tegen de korrel.
 • De volgende makkelijkste pauze na de neerwaartse palm staking is waarschijnlijk de kant mes de hand. Voor deze, moet de raad verticaal worden gehouden op de bovenste-borst tot nek hoogte. Maak eerst contact met het vlezige deel van de buitenrand van je hand, niet je vingers.
 • Voor de makkelijkste doelgroep positie, uw houder knielen op de grond houden van het bord aan de voorkant van hem.
 • Als al het andere faalt, doe karate of tae kwon of een andere martial art voor een paar jaar. krijg je les van de tijd dat je klaar bent.

Waarschuwingen

 • Trek niet aan uw staking. De meest voorkomende storingstoestand beginners is om bang voor contact met het bestuur te zijn zal ze pijn doen en om te beginnen met het trekken van hun staking net voordat het contact maakt. Interessant genoeg is, trekken van uw staking is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat je gewond raakt.