Wkenl

Hoe te rekken tot pijnlijke spieren verlichten

Strek uw verlichten. Dit is een eenvoudige, budget-bewuste en actieve manier om jezelf te verlichten van pijn in de spieren, zonder hun toevlucht tot chique massages of dure drug remedies. Probeer het nu!

Stappen

Hoe te rekken tot pijnlijke spieren verlichten. Rek de spieren die zijn pijnlijk.
Hoe te rekken tot pijnlijke spieren verlichten. Rek de spieren die zijn pijnlijk.
 1. 1
  Rek de spieren die zijn pijnlijk. Bijvoorbeeld, als je kuiten zijn pijnlijk, dan doe kalf strekt. Zit met een rechte rug en je benen in het bijzijn van je. Te bereiken en je tenen aanraken. Vervolgens buig je linkerbeen op en strek je rechterbeen in het bijzijn van je. Leg je linkerbeen plat op de grond en raken de binnenkant van je rechter knie. Je linkerbeen moet een driehoek te vormen. (Tenen aanraken van je rechter knie en symmetrisch te linkerknie) Nu strek je rechter hand uit en raak je tenen zonder buigen je knie. Herhaal deze procedure met uw linkerbeen. Houd elke 10-15 seconden. U kunt dit ook doen quads. Rechtop staan. Neem je rechterbeen en gebruik je hand om je voet te houden op je kont. (Achter). Houd dit voor 10-15 seconden en herhaal met je linkerbeen.
 2. 2
  Ijs. Doe er een paar ijsblokjes in een ziplock zak of doek en houd het tegen waar je pijn. Doe dit voor 10-15 minuten.
 3. 3
  Warmte. Na het gebruik van het ijs, (niet onmiddellijk, wacht ongeveer 3 uur) zet kokend heet water in een warm water fles en plaats het op je pijnlijke spieren. Daar laat het gedurende 15 minuten.
 4. 4
  Gebruik juridisch niet-receptplichtige pijnstillers. Gebruik Advil of Tylenol. (Volg de instructies op de fles en niet de drugs niet misbruiken) Probeer om deze te gebruiken als laatste redmiddel, omdat ze veranderen de manier waarop je lichaam werkt en niet leren je spieren om te leren om te ontstressen voor zichzelf.

Tips

 • Stretch altijd na een training, op die manier zul je niet achteraf zo pijnlijk.
 • Toen strekte de pijnlijke spieren, na een periode van tijd het contract van de spier wordt uitgerekt. Wat dit doet is trekken aan de andere spiervezels die dat bepaalde spier samenstellen, waardoor u een betere stretch.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u geen kokend heet water te krijgen op je. Zet hem altijd in een warme kruik. Er mag geen direct huidcontact niet.
 • Niet stuiteren of doe een dynamische of ballistische bewegingen tijdens het rekken pijnlijke spieren.

Dingen die je nodig hebt

 • Ijs
 • Heet water