Wkenl

Hoe te rekken voor een schorpioen in cheerleading

Als u geïnteresseerd bent in het cheerleading, zal je waarschijnlijk moeten doen een schorpioen als je een flyer die u niet wilt om een ​​spier te trekken bij het doen van een dus. Lees verder.

Stappen

Hoe te rekken voor een schorpioen in cheerleading. Leren om een back bocht doen, want dit is erg belangrijk.
Hoe te rekken voor een schorpioen in cheerleading. Leren om een back bocht doen, want dit is erg belangrijk.
 1. 1
  Leren om een back bocht doen, want dit is erg belangrijk. Het strekt je rug en is een goede warming-up. Doe het 3 keer voor een schorpioen.
 2. 2
  Krijg een sport-band of touw. Sta met de benen iets uit elkaar. Houd het touw met beide handen achter je benen als je zou doen met een springtouw. Zet de band rond de bovenkant van je voet (in de buurt van je tenen) en trek je been achter je. Je ellebogen moet boven je hoofd, wijzend tegenover u. Vraag een vriend om u te helpen uw voet te grijpen. Blijven oefenen en je zult snel doet een schorpioen.
 3. 3
  Lag op de grond (zachte ondergrond) op je buik. Plaats je handpalmen op de grond, op schouderbreedte uit elkaar. Voorzichtig met je armen, duw je bovenlichaam van de grond, en proberen om het daar te houden gedurende 30 seconden. Dit is een yoga houding en het is zeer nuttig om stretching je rug.
 4. 4
  Balanceren op je sterkste voet. Staan op het voor een minuut. Gebruik een beetje ondersteuning als dat nodig is. U kunt een 3-D driehoek kopen met een vlakke bovenkant om het evenwicht op.
 5. 5
  Wanneer u op uw sterkste voet, til je je andere been in de rug. Reik achter je, pak het, en trek omhoog naar je hoofd. Gebruik gladde, niet schokkerig, moties. Heeft iemand u helpen als dat nodig is.

Tips

 • Zorg ervoor dat de traditionele 'touch je tenen' te doen voor 10 seconden stretching routine.
 • Bij het werken op je rug bochten lopen je handen op en neer een muur.
 • Werk aan je rug flexibiliteit-leggen op je buik en duwen je romp omhoog en heupen naar beneden is een groot stuk voor.
 • Als u uw recht splitst het helpt veel om je schorpioen, wanneer je de splitsingen, leun achterover in hen om je rug te strekken te krijgen, kunt u uw achterste been buigen en proberen om je hoofd aan te raken met je tenen. Dit stuk zal helpen uw schorpioen.
 • Altijd rek het zal helpen en altijd strek je arm en rug.
 • Probeer de schorpioen hebben op het linkerbeen, de meeste teams hebben hun folders staan ​​op hun rechterbeen dus dit zal een voordeel zijn.
 • Je moet heel flexibel.
 • Als je thuis tv kijken of met een vriend vervelen proberen buigen je rug, zodat je hoofd raakt je voeten, als een donut.
 • Het nemen van een dwerggroei klasse of een yogales zal helpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Iemand om u te herkennen en te helpen de eerste keer dat je je been optillen