Wkenl

Hoe te rijden naar de basket

In basketbal, zijn er veel foto's, maar de meerderheid van hen zal zijn laag percentage schoten tenzij je ze veel oefenen. maar, het ene schot dat je moet maken 99% van de tijd is de lay-up dus om een ​​layup te krijgen zijn er een verscheidenheid van bewegingen die je kunt doen om te krijgen in de positie om een ​​layup maken of een zeer hoog percentage schot dat is erg moeilijk om te blokkeren.

Stappen

Hoe te rijden naar de basket. Eerst moet je de situatie te analyseren.
Hoe te rijden naar de basket. Eerst moet je de situatie te analyseren.
 1. 1
  Eerst moet je de situatie te analyseren. (Wie bewaakt u? Zijn ze lang of kort, langzaam of snel, vet of mager, en vele andere kritische factoren.
 2. 2
  Dan vinden een opening of ruimte waarin je kunt doordringen, weer zijn er vele factoren die een rol spelen, is het gat op je sterke of zwakke hand, is er een sterke zwakke kant verdediger, en nog veel meer.
 3. 3
  Nadat u hebt besloten uw punt van de aanval moet u een zet halen om de man bewaken je te verslaan. U kunt de crossover te maken, spinnen, bull-rush, stop en go, pompen nep en nog veel meer. (Dit zijn slechts de meest elementaire en / of de meest succesvolle.
 4. 4
  Op de crossover dribble u een manier nep die weg en steek over zeer snel naar de andere kant moet je tegenstander een stap naar een halve stap achter je te zijn en dat is alles wat je nodig hebt om hem te verslaan.
 5. 5
  De spin is wanneer je dribbel op een manier en spin, zodat u de verdediger achter je lichaam val, nu moet je dat 1 halve tot een hele stap voordeel dat je nodig hebt,
 6. 6
  De drijver is een relatief laag percentage neergeschoten als je oefenen het niet uit, maar aan de andere kant is het bijna onmogelijk om te blokkeren (zelfs als je speelt iemand veel groter dan je bent). Je zal dribbelen langs je man en krijg 5-10 meter afstand van de mand en zal omhoog gaan op een voet, terwijl je andere voet is uit en streven ernaar om de bal te leggen in het mandje zonder streven naar het plein.
 7. 7
  De stier stormloop is wanneer er ofwel een zeer grote ruimte om door te dringen van een zeer zwakke verdediger wordt bewaakt u. kies je een kant en ga gewoon volle snelheid en probeer je defender te verslaan (dat meestal niet werkt als je verdediger is sterker, sneller of veel groter dan je bent.
 8. 8
  De stop en gaan is bij de overhandiging van de ene kant en dribbelen zo snel als je kunt om die kant en plotseling stoppen. Uw verdediger moet balans af zijn en kunt u de juiste opname halen om te scoren.
 9. 9
  De pomp nep is als je fake het schot en u wilt de verdediger te springen en dan je aan te vallen, terwijl hij in de lucht is, kan hij niet van richting veranderen, terwijl in de lucht, (dit alleen MEESTAL werkt als je al klaar opgericht jezelf als een hoog percentage shooter.)
 10. 10
  Zodra u uw man hebben geslagen als er geen zwakke kant verdediger dan moet je gaan zeestraat voor de layup, maar als een zwakke kant verdediger halen u er weer een heleboel opties die u kunt nemen om hem te verslaan.
 11. 11
  Een van de populaire is de hop stap. je gewoon pak de bal en neem een ​​hop. Het maakt het zo dat al uw vaart vooruit gaat en zoals ik al eerder in het artikel zei, je kunt niet van richting veranderen, terwijl in de lucht dus je kunt alleen vooruit te gaan, tenzij iemand fysiek raakt je en als hij het een fout zou moeten zijn. Dan wanneer je land gaat weer omhoog en je had moeten winnen van de zwakke kant verdediger of hij moet je hebben vervuild, als hij heeft en je niet in staat om te nemen het schot gooi het gewoon op zijn en het zal lijken alsof je hebt gefaald en de ref zal het bellen en je kan het zo maken.
 12. 12
  U kunt ook proberen om opnieuw te draaien alles al is dit niet zo effectief, maar als je een van de grotere mannen op de rechter zal dit goed werken. nadat je draaien kunt u weer gaan voor het schot.
 13. 13
  U kunt ook proberen het omgekeerde lay-up waarin je helemaal gaan rond de mand en doe de layup aan de andere kant. Het zal werken als de verdediger gesprongen voordat je de andere kant bereikt.
 14. 14
  Tot slot kun je mixen en matchen deze bewegingen op welke manier je wilt een bijna oneindige hoeveelheid manieren om te rijden in. Creëren alleen niet vergeten dat zijn slechts de basis-of meest succesvolle moves en zijn er nog veel meer die er zijn en als je komt tegen een grotere verdediger in de lage post dringen moeilijk om een ​​fout te tekenen.

Tips

 • Tracy McGrady, Kobe Bryant, Dwyane Wade, Nate Wixom, Derrick Rose, Tony Parker, en Lebron James zijn allemaal geweldig finishers. Bekijk hun techniek.
 • Shift altijd uw momentum richting zwakke kant je verdedigers '. Als hij / zij is een linkerhand shooter kracht dan naar rechts en vice versa.
 • Praktijk lay-ups om het af te maken.
 • Gebruik geen schokkende bewegingen of onnodige grootte ups niet maken. Als je geconfronteerd met een fatsoenlijke verdediger, zal hij waarschijnlijk kijken naar je navel / romp, dus alles wat je doet is het gooien van jezelf uit balans.
 • Als uw verdediger afsnijdt je dominante kant gaan de andere kant op. Als je nog wilt een fatsoenlijke basketballer te zijn, moet je in staat zijn om te rijden naar beide kanten. Vooral Kobe Bryant, hij kan mixen en matchen de bijna oneindige hoeveelheid moves om de meeste verdedigers verslaan.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te veel acrobatiek doen, soms als je het niet druk hebt, kunt u naar het mandje en leg het in gemakkelijk
 • Wees voorzichtig niet te struikelen.
 • Probeer niet te snel lopen, kan het resulteren in het raken van de muur.