Wkenl

Hoe te roadkill te eten

Roadkill is eetbaar en de mensen hebben geleefd uit het sinds paard bussen en auto's werden gedood wilde dieren in de honderdduizenden. Als je preuts over het idee van het consumeren van roadkill bent, dan is het niet gaat worden voor u, maar voor een groeiend aantal freegans, voedermachines, back-to-natuur lifestylers, en voor mensen met budgettaire beperkingen, het eten van roadkill kan een grote worden bron van voeding, maar ook als een vorm van behandelen van het gedode dier met respect door haar vlees, huid en vacht in plaats van het aan unceremoniously rotten langs de weg.

Veel mensen doen het, het is niet koppig of bizar, en het is een goede manier om niet laten goede vlees verloren gaan. Als je geïnteresseerd bent, hier is wat te doen.

Stappen

Hoe te roadkill te eten. Onderzoek de mogelijkheden.
Hoe te roadkill te eten. Onderzoek de mogelijkheden.
 1. 1
  Overwin je squeamishness. Terwijl eten roadkill is niet van plan om lijkt een aantrekkelijke optie voor veel mensen, als je een klein beetje nieuwsgierig, althans over het leren en dan make-up je geest. Roadkill is geconsumeerd door mensen in arme situaties of om ethische, milieu-, en pragmatische redenen voor zolang er zijn wegen en menselijke voertuigen te kloppen over dieren. Eating roadkill biedt een betaalbare manier van het verkrijgen van vlees, en met een gemiddelde van ongeveer honderd miljoen roadkills in Europa alleen al elk jaar, het is een overvloedige bron van voedsel. Het kan een kans om vlees dat je nooit zou normaal beschouwen, zoals beer of eekhoorn vlees te eten. En voor een groeiend aantal mensen over de hele wereld, het is een milieuvriendelijke en attente manier te ontdoen van dieren die gedood zijn op onze vele wegen. Zelfs vegetariërs en veganisten zijn bekend om een feest van roadkill genieten. Tot slot, voor degenen die nog steeds het gevoel preuts, er zijn mensen die beweren dat te weten hoe te roadkill te eten is een essentiële overlevingsvaardigheid voor die momenten wanneer een ramp of je hopeloos verdwaald bent en hongerig. Zoals een commentator heeft verklaard: "Zolang het vlees is redelijk vers en goed gekookt, zal het niet uit een jota hoe het dier ontmoette zijn einde."
  • Door het verwijderen van roadkill, bent u eventueel redden een ander leven of meer. Roadkill verwekt roadkill als scavenger dieren komen langs om de maaltijd te genieten en zichzelf om te zetten in extra roadkill slachtoffers.
  • Als je nog steeds in opstand, rekening houden met de gedachte dat het afval dat is meer dan onverteerbaar verantwoordelijke volwassenen een beslissing op basis van gezond verstand en ijver om vlees dat gratis wordt aangeboden eten.
 2. 2
  Onderzoek de mogelijkheden. Het beste wat je kunt doen bij de start is om mensen al weten foerageren voor roadkill en leer van hen af. Zij kunnen laten zien hoe je de roadkill mogelijkheden te vinden in uw omgeving en ze kunnen je leren de tekenen van wat te zoeken om de veiligheid of andere aspecten van de roadkill voor consumptie te beoordelen. Kijk voor advertenties in lokale kranten of vraag rond voor skill-sharing workshops die enthousiast worden bevorderd door degenen die in de waarde van het eten van roadkill geloven. Dergelijke workshops leert u over hoe te herkennen goede roadkill, hoe je huid, hoe het te koken, en hoe het te slaan.
 3. 3
  Weten welke dieren waarschijnlijk het meest geschikt zijn. Roadkill dieren die eetbaar zijn worden beschouwd:
  • Badger, egel, otter, konijn, fazant, vos, bever, eekhoorn, herten (hert), eland, beer, wasbeer, opossum, kangoeroe, wallaby, opossum, konijn, etc. Reptielen kunnen ook gegeten worden, maar ze kunnen vrij worden geplet.
  • Ratten kunnen de ziekte van Weil dragen en worden daarom best vermeden.
  • Het grijze gebied is het eten van honden en katten, voor sommigen, dit is te preuts als deze zijn huisdieren (vooral wanneer ze hun kragen op), maar voor anderen, ze zijn niet echt bezorgd. Per saldo is het waarschijnlijk de vriendelijkste om het huisdier te trekken uit de weg en aan de eigenaars te waarschuwen voor te komen en het verzamelen van het.
 4. 4
  Ken de wet. Het is belangrijk om de wetten van uw staat, provincie, regio of land te controleren als om roadkill verzamelen en eten. In sommige Europese landen, bijvoorbeeld, is het niet legaal om roadkill te eten, terwijl in andere, het is legaal, maar soms ook de eigendom van bepaalde dieren vesten in de plaatselijke fauna afdelingen en moeten worden verspreid via hen eerst, of u moet een mogelijk. Er kunnen ook lokale of tijdelijke verbod op basis van een verhoogd risico op bepaalde ziekten, enz., die mogelijk hebben opgelaaid. Het is een goed idee om geïnformeerd te blijven over de regels en ziekterisico's.
 5. 5
  Leer de tekenen van gezonde roadkill. Roadkill is veilig om te eten in veel gevallen maar er zijn risico van rotten, hondsdolheid, en ziekte. U kunt deze risico's te vermijden door te weten wat borden te zoeken en het gebruik van gezond verstand:
  • Kijk voor frisheid. Uiteraard, als je getuige zijn geweest van het dier wordt geraakt, het is fris. In termen van die over roadkill, tekenen van versheid zijn heldere ogen, vlooien nog steeds actief op de vacht of de huid van het dier en de algemene tekenen van het fris. Rigor mortis sets in snel, doet dus stijfheid van het lichaam betekent niet dat het dier is niet vers.
  • Gebruik de temperatuur als een gids. Roadkill in de winter waarschijnlijk frisser in de zomer langer blijven dan roadkill.
  • Vermijd roadkill dat maden, vliegen, of andere wegvangen insectenplagen heeft, omdat dit wijst op een gebrek aan frisheid. De aanwezigheid van vlooien is een goed teken en betekent dat het dier waarschijnlijk nog eetbaar.
  • Als de ogen van het dier zijn melkachtig, betrokken, of wit, is het minder fris, maar kan nog steeds eetbaar.
  • Als het stinkt naar rottend vlees, vertrouw op je neus, maar wees ervan bewust dat er een stank zal net als gevolg van de impact, zoals wind, uitwerpselen, etc. snel gedwongen door het lichaam. Deze geur kan vrijkomen bij het verplaatsen van het karkas ook, dus geur is niet de enige indicator van de staat van het vlees.
  • Kijk voor hele roadkill. Roadkill dat moet worden afgeschraapt de weg, want het is afgevlakt of wordt zo verpletterd up zo onherkenbaar te zijn is het niet waard en zal niet gezond zijn voor u om te consumeren. Vermijd roadkill in het midden van de wegen. In plaats daarvan kijken langs de kant van de wegen, op de schouders en daarbuiten, waar de lichamen vaak uiteindelijk van invloed of na kruipen weg van de hit punt..
  • Behalve in een survival situatie, eet niet roadkill u niet zeker is fris. Waarom het risico voor uw gezondheid? Als de roadkill lijkt in goede vorm, kan je nog steeds gebruik maken van de huid.
 6. 6
  Voorkomen dat je hondsdolheid. Hoewel hondsdolheid sterft snel zodra de gastheer dood is, is het raadzaam om handschoenen te dragen bij het hanteren, strippen, en villen warmbloedige dieren en ervoor te zorgen dat u niet open wonden die kunnen worden besmet hebben. Het kookproces doodt hondsdolheid, maar het is waarschijnlijk een goed idee om bekend hondsdolheid dragers eerst koken (vossen, wasberen, enz.).
 7. 7
  Slager het karkas. Veld jurk een hert of ander groot dier om het te koelen snel zodat het niet bederven. (Je zult een gemakkelijk schoon plaats, zoals de achterkant van een vrachtwagen om het te zetten nodig.) Of het dier is een groot, als een, of klein, als een, of zelfs een vogel, als een kalkoen, zul je moeten huid en darmen het vóór het koken. Je kon tan of zelfs de huid voor een unieke souvenir of praktijk voor het maken van een goede jacht-trofee in de toekomst. De organen zijn vaak net weggegooid, maar het hart en de lever worden vaak gegeten. Organen bederven snel, dus eet ze niet, tenzij het vlees is absoluut vers.
 8. 8
  Kook het vlees grondig. Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat u pathogenen of parasieten (zoals wormen) die aanwezig zijn in het vlees zou kunnen doden. Gebruik een temperatuur die hoger is dan gebruikelijk om ervoor te zorgen dat het vlees goed gekookt. (Altijd verder "goed gedaan".) Gebruik een vleesthermometer. Maak het een deel van de gelegenheid, hebben een achtertuin partij, terwijl het vlees kookt ook.
  • Het zou het meest passend bij uw roadkill koken op je zijn. Niet het risico beknibbelen op grondigheid van het koken, dat wel.
 9. 9
  Zegene je roadkill. Voor veel initiatiefnemers van het eten van roadkill, het is een aanklacht op onze brandstof-gedreven, menselijk-centric samenleving die zoveel dieren sterven elk jaar op onze wegen omwille van de mens gaan van A naar B voor doeleinden we belangrijk vinden, maar die volledig verstoren het leven van dieren en hun normale foerageren, de jacht, het koppelen, en migratiepatronen. Naar aanleiding van deze lijn van denken door, door het eten van roadkill je het maken van de meeste van een verschrikkelijke uitkomst vanuit het perspectief van de dieren, en het minst het dier verdient is uw medelevende zegen.

Tips

 • Gebruik de restjes. Tan de huid, maken iets uit de vacht, maak uw eigen schoenen, etc.
  • Kleine hoeveelheden van verschillende soorten bont voor ambachten zoals, vaak duur in de detailhandel, kan worden verkregen bij roadkill. U mag in staat zijn om te trekken of knippen wat af zonder te hoeven snijden in de roadkill. (Voorzichtig oefenen catch-and-release vissen en neem voorzorgsmaatregelen, zoals het verwijderen van de weerhaken van de haken, tenzij je gaat de vis te eten, zodat een ander dier niet onnodig sterven.)
 • Brandende salie tijdens de voorbereiding van de carcuss is een teken van respect en helpt bij het zuiveren van de doden.
 • Er zijn roadkill kookboeken beschikbaar, sommige minder ernstig dan anderen; google voor hen als je nieuwsgierig bent.
 • In landen waar rabiës is geen probleem, ze voorzichtig bij het hanteren van het karkas.

Waarschuwingen

 • Gewonde dieren zijn gevaarlijk. Wees er absoluut zeker van het dier dood is voordat je te dichtbij, of weet hoe de zorg voor een gewond dier en uw eigen veiligheid als je gaat dicht.
 • Controleer voor jonge in zakjes of opknoping rond. Ze kan het nodig zijn reddings-en verzorgende. Baby joeys worden vaak gevonden in de zakjes van de getroffen kangoeroes en wallabies.
 • Rabiesvirus sterft snel na de gastheer dood is. Als je bezorgd bent, draag handschoenen bij het hanteren van het dier. Koken vernietigt het virus.
 • Draag snelweg lichte kleding en gebruik uw gezond verstand rond wegen. Ga niet in de buurt van rijdende auto's. Hebben een uitkijk als je iets wegrijden een weg - auto's kunnen stiller dan je denkt te zijn, vooral als je te concentreren op iets anders.
 • Heeft een huisdier niet consumeren. Iemand zal hebben liefgehad en verzorgd voor het dier en zou hoogstwaarschijnlijk erg bedroefd als ze erachter was opgegeten. Zij zouden ook niet weten wat er gebeurd als je het dier consumeren zonder dat ze het weten was overleden, zou dit ook heel schrijnend.
 • Het zou veiliger zijn om roadkill te voorkomen dat er in de weg zelf in het voordeel van roadkill die is afgeslagen de weg. U kunt ook uw voertuig buiten de weg zelf te stoppen, op enige afstand vóór de roadkill plaats van recht achter waar u zal zijn, en op de alarmverlichting om andere bestuurders te waarschuwen.

Dingen die je nodig hebt

 • Handschoenen voor het hanteren van roadkill
 • Koken en snijden apparatuur
 • Thermometer te koken temperaturen controleren