Wkenl

Hoe te roeien en te stoppen negatieve gedachten

Negatieve gedachten zijn niet voorbehouden aan slechts een paar mensen of situaties - iedereen wordt geplaagd door negatieve gedachten op een bepaald punt in.

Echter, zodra je begint te denken over wat je "over denken", heb je al de eerste stap naar het beheersen van negatieve gedachten genomen.

Stappen

Hoe te roeien en te stoppen negatieve gedachten. Maak de beslissing die je gaat de ene om te beslissen wat je gedachten zijn en zullen zijn.
Hoe te roeien en te stoppen negatieve gedachten. Maak de beslissing die je gaat de ene om te beslissen wat je gedachten zijn en zullen zijn.
 1. 1
  Maak de beslissing die je gaat de ene om te beslissen wat je gedachten zijn en zullen zijn. U kunt controleren wat je denkt over. Dit betekent dat het maken van een dagelijkse inspanning om bewust programma gedachten of affirmaties in je geest.
 2. 2
  Omring jezelf met positieve mensen. Heb je ooit gehoord het gezegde, "vogels van een zoekt soort"? Het is hetzelfde met zowel positieve als negatieve mensen. Als uw huidige niets anders doen dan scheuren anderen neer, klagen, en over het algemeen zijn negatief, gaat het erg moeilijk voor u om meer dan een negatief resultaat in die omgeving te krijgen te zijn. U mag, heel goed, moet u een aantal nieuwe vrienden te maken.
 3. 3
  Weiger negatieve opmerkingen te accepteren als je weet dat ze onverdiend. Bijvoorbeeld, als je het maken van voortgang van een project en je iemand commentaar geven over hoe je hebt gewoon je tijd te verspillen hoor, gewoon tegen jezelf zeggen dat het niet is wat ik denk, het is niet wat ik geloof. Je weet dat je hebt gemaakt de voortgang van het project, je hebt gebruikt uw tijd goed, en dat u verdient lof. Echter, niet negeren alles, anders zul je uiteindelijk missen op een heleboel goede ideeën.
 4. 4
  Wijzig uw taal. De woorden 'zullen', 'kunnen' en 'macht', zijn uit. Wijzig bijvoorbeeld "Ik zou kunnen gaan en repareren van de auto "tot" Ik zal gaan om de auto ". Op die manier je praat actie en het maken van een belofte die je bent meer kans om zich aan.
 5. 5
  Denk voor jezelf.
 6. 6
  Gebruik uw initiatief in plaats van te wachten op mensen. U kunt een hoop tijd te wachten op anderen om te handelen verspillen.

Tips

 • Uw leven zal nergens gaan als je zit te niksen de hele dag. Hebben een aantal ambities en doelen en werken aan hen. Plan wat je wilt bereiken, zorg dan dat je volgen door.
 • Accepteer jezelf, eerst accepteren, beoordelen en zeg tegen jezelf dat wat je denkt dat je creatie. Zijn altijd wij die de schilder en schilderen we de wereld door onze kleuren Dus, is het tijd om de beste kleur te kiezen voor iedereen omdat het ons beter kunstenaars zal maken.
 • Vergeet niet dat de acties spreken luider dan woorden. In plaats van alleen maar praten, bereid zijn om wat actie te ondernemen.
 • . Het hebben en vasthouden aan een oefening plan kan zeer worden.

Waarschuwingen

 • Zelfs voor mensen die graag positief gedrag, als je te positief, kun je erg vervelend geworden.
 • Niet iedereen zal het waarderen dat je wilt zijn positief. Om wat voor reden, sommige mensen genieten van negatief, en vind je jezelf vechten een voortdurende strijd voor een tijdje totdat u nieuwe vriendschappen.