Wkenl

Hoe te Rogaine te gebruiken

Heeft je haar leek dunner in de rug, en je wilt zorgen dat? Rogaine kan de weg te gaan. Rogaine is een merknaam voor de drug minoxidil, die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om haar teruggroeien bij mannen met erfelijke mannelijke kaalheid en haargroei bij vrouwen te helpen met dunner wordend haar. Applicatie is snel en eenvoudig, en laten wij u zien wat er bij komt. Lees verder!

Stappen

Hoe te Rogaine te gebruiken. Was je haar en hoofdhuid grondig.
Hoe te Rogaine te gebruiken. Was je haar en hoofdhuid grondig.

Deel een: het toepassen rogaine

 1. 1
  Was je haar en hoofdhuid grondig. Handdoek of föhnen je haar zoals gewenst. U kunt Rogaine toepassing op vochtig haar.
 2. 2
  Spoel je handen in koud water en goed laten drogen.
 3. 3
  Bereid de oplossing. Rogaine komt in twee vormen: vloeibaar (voor mannen en vrouwen) en schuim (voor mannen).
  • Vloeistof: Laad de applicator. Vul het applicator met 1 ml Rogaine oplossing, of het gebruik 20 druppels.
  • Schuim: Omkeren het blik en afzien van ongeveer 1/2 dop van schuim op je vingers.
 4. 4
  Toepassing rogaine aan je hoofdhuid. Deel je haar waar het dunner, en de Rogaine gelijkmatig van toepassing op het getroffen gebied, wrijven met je vingers. Geen residu wassen van je handen.
 5. 5
  Laat het drogen. Laat de toegepaste Rogaine volledig drogen, ongeveer 20 tot 25 minuten voor het toevoegen van-andere-hair styling producten zoals gels, mousses. Breng het ongeveer 2 uur voordat je naar bed.
 6. 6
  Herhaal dit proces zoals aanbevolen. Dit is doorgaans twee keer per dag in de ochtend en in de avond-of zo vaak als door uw arts.

Deel twee: gebruik rogaine effectief

 1. 1
  Maak er een gewoonte. Rogaine is geen permanente remedie voor kaalheid, en zal alleen effectief zijn, zolang je het gebruikt minstens twee keer per dag, elke dag.
  • Gebruik uw telefoon om een ​​twee keer per dag herinnering in te stellen, totdat het wordt een automatische gewoonte.
 2. 2
  Gebruik de aanbevolen hoeveelheid rogaine. Aanvullende bedragen of vaker applicaties zullen niet uw resultaten te verbeteren, je zult enige product verspillen.
 3. 3
  Maak niet up gemist toepassingen. Als u een toepassing overslaan, niet verdubbelen de volgende dag. Kies gewoon weer verder waar je gebleven was.

Deel drie: wat te verwachten

 1. 1
  Verwacht afstoten van haar. Hoewel het lijkt contra-intuïtief, vergieten haar betekent dat de nieuwe groei is begonnen. Dit kan een paar weken duren, maar het is slechts tijdelijk: het afstoten van haar ouder is haar dat zou zijn gevallen, waardoor ruimte voor de nieuwere, gezonder haar.
 2. 2
  Wees geduldig. Nieuwe haargroei duurt meestal ongeveer vier maanden, al hebben sommige resultaten eerder dan dat. Nieuwe haargroei kan zijn zacht en donzig, zoals perzik pluis.
  • Uiteindelijk zullen nieuwe haren groeien in de zelfde kleur en dikte als je normaal haar te zijn. Om deze groei te behouden, moet u blijven gebruiken Rogaine.

Tips

 • Men kan deze over-the-counter behandeling in schuim of vloeistof kopen met 5 procent minoxidil. Vrouwen Rogaine bevat een 2 procent concentratie van minoxidil en is alleen beschikbaar in de originele vloeistof. Alle producten worden direct toegepast op de hoofdhuid.
 • Vermijd zwemmen of het krijgen van je haar nat voor ongeveer een half uur na het aanbrengen van Rogaine.
 • Bespaar geld door de aankoop van een 4-maand levering van Rogaine. Het kost slechts twee keer zoveel als de 1-maand levering, en het duurt meestal minstens 4 maanden om resultaten te zien hoe dan ook. Als u van plan op voortzetting van het gebruik, is dit de meest kosteneffectieve manier om dat te doen.
 • Als je geen resultaten zien na vier maanden, in overleg met uw arts. Rogaine niet effectief zijn voor u.
 • Rogaine kan de behandeling van haaruitval als gevolg van erfelijkheid, maar niet tijdelijke haaruitval als gevolg van zwangerschap of medische behandelingen. Rogaine ook behandelt alleen haaruitval op de bovenkant van de hoofdhuid, niet een terugwijkende haarlijn.
 • Rogaine is veilig te gebruiken op gekleurd haar, maar wilt u misschien uw avond toepassing van Rogaine overslaan op de dag dat de kleur wordt toegepast om te voorkomen dat kleine irritatie van de hoofdhuid.

Waarschuwingen

 • Breng nooit Rogaine meer dan twee keer per dag, zelfs als u een toepassing mist. Met behulp van Rogaine vaker zal niet leiden tot uw haar sneller teruggroeien.
 • Stop met het gebruik Rogaine als je hoofdhuid geïrriteerd raakt, je ongewenste haargroei op het gezicht of andere hinderlijke bijwerkingen te ontwikkelen.
 • Als u stopt met het gebruik Rogaine, zal elke nieuwe haargroei uit te vallen na enkele maanden. Je moet blijven Rogaine voor onbepaalde tijd te gebruiken om haaruitval te voorkomen.
 • Kinderen moeten niet gebruiken Rogaine, en vrouwen moeten niet de producten te gebruiken voor mannen.
 • Gebruik Rogaine op een deel van de andere dan de hoofdhuid lichaam.
 • Rogaine is niet gegarandeerd te werken voor iedereen.