Wkenl

Hoe te roosteren marshmallows

Zitten rond een vuur, misschien een vreugdevuur op het strand 's nachts, of misschien in het bos, of misschien heb je zelfs een brand op uw oprit in een wieldop, je merkt dat je het waarderen van de aanblik van de vlammen en de warmte, maar je' opnieuw mis iets... het moet geroosterde marshmallows!

Stappen

Hoe te roosteren marshmallows. Bouwen van een brand.
Hoe te roosteren marshmallows. Bouwen van een brand.
 1. 1
  Bouwen van een brand. Begin met (papier het beste werkt), en vervolgens houden over het toevoegen van steeds grotere stukken hout.
 2. 2
  Snijd een slanke groene stok lang genoeg om het vuur te bereiken zonder zich te verbranden. Kies een hardhouten stok, niet een groenblijvende of andere harsachtige een, zodat u niet hoeft sap sijpelt in om de smaak van uw traktatie. Er zijn ook gemakkelijk te metaal type "rolling koffiebranders" die het mogelijk maken voor het draaien van uw traktatie voor gelijkmatige bruining met de draai van je vingers te gebruiken.
 3. 3
  Poke een marshmallow op de stick. Zorg ervoor dat het uiteinde van de stok gaat door het andere uiteinde van de marshmallow om te voorkomen dat het afglijdt wanneer dingen beginnen te warm krijgen.
  • U kunt stapelen zoveel marshmallows als je kunt passen op de stick. Hoewel te krijgen geroosterd randen zul je alleen wilt men doen op een moment.
 4. 4
  Verleng de marshmallow te zitten in of boven het vuur. Het plaatsen van een marshmallow in springen vlammen zal altijd het aan met vuur en branden. Als je het branden, kunt u kiezen uit de verbrande delen en eet de zachte, kleverige binnenkant. Houdt het op een laag kolen zal het karameliseren om een ​​mooie goudbruine kleur. Voor een optimaal resultaat, wachten tot het vuur is lang genoeg verbrand aan hete kolen gebieden produceren. Deze gebieden zullen oven als warmte te bieden zonder het ontsteken van uw marshmallow!
 5. 5
  Draai je roosteren gebruiksvoorwerp om gelijkmatig te verwarmen en toast de marshmallow. Het is leuk om te zien hoe groot ze blazen als ze roosteren. Ik persoonlijk heb graag gebraden mijne totdat ze ongeveer verdubbeld in grootte, en hebben een uniforme gouden kleur. Trek de marshmallow als het klaar is naar uw wens. Blaas het uit als het in brand vloog. Schud het niet.
  • Iedereen houdt van hun marshmallows geroosterd anders. Sommige, zoals die van hen goed gedaan, terwijl anderen niet willen hen verbrand bij allen en gewoon te warm en klef worden van de hitte.
 6. 6
  Laat de marshmallow afkoelen gedurende 30 seconden tot een minuut voordat u probeert om het te eten. Branden zal uw ervaring verpesten.
 7. 7
  Afbijten van de marshmallow van de stick en geniet ervan. Doe dit niet als je gebruik maakt van de metalen roosteren vorken, krijgen ze zeer heet! Keer terug naar de start en herhaal zo vaak als u wilt geroosterde marshmallows!

Tips

 • Als je slagen er niet in duwen van een snel-to-be kleverige marshmallow op een stokje, dat was op de grond voor een lange tijd, voorbij het einde van de stok door het vuur voor een paar seconden. Dit moet de meeste puin en veel van de stick te verwijderen. Net veeg as na, en voeg de marshmallow.
 • Met behulp van een 'groene' of levende tak, zal het vuur te houden van de verlichting van uw roosteren stok voordat u klaar bent, maar zorg ervoor dat het niet een giftige plant.
 • Als u uw marshmallow branden de eerste paar keer, gooi het niet de marshmallow weg. Het is nog steeds goed, alleen schraap de buitenkant. Blijf proberen. Het is niet het einde van uw perfecte marshmallow roosteren carrière.

Waarschuwingen

 • Houd uw brand opgespaarde en onder controle, en zet het uit voor het verlaten van het.
 • Niet zet je stok op de rand van de brand of op een tafel te roosteren, kan dit resulteren in een lelijke marshmallow en het kan een brand te starten.
 • Let op uw kinderen wanneer ze dit doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Brand
 • Sticks voor marshmallows
 • Bag (s) van grote marshmallows
 • Chocolade en Graham crackers voor heerlijke S'mores!