Wkenl

Hoe te schurft genezen

Een veel voorkomende huidaandoening, schurft veroorzaakt hevige jeuk. Het is gemakkelijk gevangen door fysiek, contact met mensen die al hebben de conditie van de huid-op-huid. Schurft wordt veroorzaakt door mijten gravende onder de oppervlakte van uw huid. Als ze dit doen, leggen ze eitjes. Kleine blaren en rode vlekken zullen vormen op de huid boven elke mijt draaien jeuk als gevolg van reageren op de mijt en de uitwerpselen. Krassen veroorzaakt infecties, zoals bacteriën kan de gekrast gebieden te besmetten. Het is belangrijk te beseffen dat schurft niet wordt veroorzaakt door vies. En terwijl het is zeer besmettelijk, het is in staat om effectief te behandelen, om de jeuk te onderdrukken en je leven te herstellen naar de manier waarop het was pre-schurft. Hier is hoe.

Stappen

Hoe te schurft genezen. Vertrouwd te raken met het tekenen van schurft.
Hoe te schurft genezen. Vertrouwd te raken met het tekenen van schurft.
 1. 1
  Vertrouwd te raken met het tekenen van schurft. Veroorzaakt door de mijt Sarcoptes scabiei, wordt de infectie gemakkelijk verspreid van persoon tot persoon. Schurft moet worden beschouwd als een mogelijke oorzaak voor alle gevallen van ernstige jeuk duurt dan weken of maanden. Schurft verschijnselen zijn onder meer:
  • Intense jeuk en krabben over je hele lichaam.
  • De jeuk is erger 's nachts, of wanneer je warm bent, zoals volgende oefening, een bad of een douche.
  • Rode vlekken of blaren op de huid, vooral tussen de vingers, aan de polsen, ellebogen, enkels, oksels, de zijkanten van de vingers, geslachtsdelen (mannetjes), handen en voeten. Zuigelingen zal ook infecties aan de voetzolen, waar ze nog niet in staat om te lopen.
  • Kleine bultjes op de huid. Soms zijn het enige teken
  • Hol lijnen op de huid. Deze zullen als kleine draadachtige lijnen een grijsachtige kleur ongeveer 5 tot 10 mm (1/2 inch) lang. Ze zullen iets worden verhoogd. Ze kunnen overal op het lichaam, behalve het gezicht.
 2. 2
  Verwacht om sneller als je al schurft hebt meegemaakt optreden. Zo niet, de reactie op de mijten zich pas weken na de mijten hebben besmet huid. Merk op dat terwijl een uitslag in reactie op schurft op slechts enkele delen van het lichaam voorkomen is het gehele lichaam die wordt beïnvloed.
 3. 3
  Naar de dokter. De arts zal meestal alleen nodig om de uitslag te zien om de diagnose te stellen, maar kan ook een monster te nemen door het afschrapen van onder de builen en zoek naar de aanwezigheid van mijten, eieren, en ontlasting onder de microscoop. Zorg ervoor dat u uw arts te vertellen als u zwanger bent of problemen hebt, zoals ernstige ziekte, of andere ernstige huidziekten.
  • Zodra de diagnose, zal uw arts een mijt dodende crème of lotion die 5 procent permethrine bevat voorschrijven.
  • Voor degenen die liever een kruiden remedie, olie van neem is beschikbaar vanaf Mideastern markten en biologische winkels, en veel mensen melden dat het doet het werk.
  • Voor mensen met een ernstige besmetting en verzwakt immuunsysteem, kan Invermectin worden voorgeschreven als een orale behandeling.
  • Als u een ernstige bacteriële infectie, kan uw arts ook voorschrijven antibiotica.
 4. 4
  Organiseren voor iemand anders om maaltijden te bereiden en doen alle reinigingswerkzaamheden die wassen enz. Over de volgende dag. Dit zal ervoor zorgen dat u het beste effect van de behandeling, die kan worden verwijderd als je water op je huid (zoals van de afwas of het bereiden van voedsel) kunnen krijgen. Als u alleen woont, hebben pre-en-klare maaltijden klaar om te verwarmen en te eten en items in de vaatwasmachine te wassen totdat je in staat om water weer vrij te gebruiken zijn.
  • Het is het gemakkelijkst om de crème of lotion voor het slapen gaan en was het in de ochtend, zodat uw dagelijkse routine is het minst verstoord.
 5. 5
  Breng de crème of. Terwijl de crème is meestal een toepassing, zal dit afhangen van uw arts of apotheker van instructies dus zorg ervoor om te volgen wat er is voorgeschreven.
  • Douche en handdoek-droog uw lichaam met behulp van een frisse, schone handdoek.
  • Wacht tot je lichaam is afgekoeld.
  • Breng de crème of lotion. Start achter de oren en van de kaaklijn en werk je weg naar beneden. Aanbrengen met watten swabs, een penseel, een spons, of met de behandeling voor het doel geleverde product.
  • Blijven wrijven de crème naar beneden, over je hele lichaam.
  • Niet te vergeten waar - je genitaliën, zolen van je voeten, tussen je tenen, rug en billen moet ook worden gedekt. Hulp krijgen voor gebieden die u niet in staat bent om jezelf te bereiken.
  • Als het eenmaal is aangebracht, Verzorg je handen. Toepassing tussen de vingers en onder je nagels. U moet de crème elke keer dat je wast ze opnieuw aan uw handen.
  • Laat het de benodigde tijd, meestal tussen 8 tot 24 uur. De tijdsduur is afhankelijk van het product en de instructies van uw arts.
 6. 6
  Douche van de crème of lotion. Zodra de aloted tijd verstreken is, was het af onder een warme douche. Wees ervan bewust dat je jeukende kunnen verblijven om er een paar weken na de behandeling. Dit komt omdat uw allergische reactie op de mijten gaat door terwijl de mijt lichamen blijven in de huid een tijdje langer. Als het je is met betrekking tot, spreken met uw arts opnieuw.
  • U kan nodig zijn om een ​​corticosteroïd crème en antihistaminica gebruiken om voortdurende jeuk beheersen.
  • Sommige behandelingen hebben een week later opnieuw worden aangebracht. Als dat zo is, zal uw arts of apotheker dit duidelijk maken.
 7. 7
  Behandel iedereen in het huis. Alle leden van het huishouden moeten worden behandeld, zelfs als ze niet zijn tekenen van schurft. Hiermee wordt voorkomen dat herbesmetting.
  • Vergeet niet de bezoekers van uw huis, zoals familieleden en babysitters.
 8. 8
  Het huis schoon. Om te zorgen voor mijten die je zou reinfest na de behandeling, is het van vitaal belang om de onderdelen van uw huis schoon te maken dat je hebt gehad direct contact met de huid, zoals beddengoed. Een schurft mijt kan leven voor een tot twee dagen uit het lichaam. Wassen zal ervoor zorgen dat de resterende mijten worden gedood.
  • Vacuüm vloeren, tapijten en vloerkleden. Gooi de zak of de inhoud in een externe prullenbak onmiddellijk en voer zo snel mogelijk.
  • Was alle handdoeken, beddengoed en onlangs gedragen kleding in heet water. Was beddengoed dagelijks tot je niet hebt gezien nieuwe hobbels voor minstens een week. Wegwerphandschoenen te dragen bij het strippen bedden. Als je een zware dekbed, nemen als uit uw bed en heb het droog gereinigd of gooi het weg, omdat het moet dagelijks worden gewassen en als het te groot is, kan het warme water van de lagen niet te verzadigen.
  • Kleding die niet kunnen worden gewassen moeten worden verpakt en in de vriezer gedurende 24 uur of meer in de luchtdichte zak in een kamer voor een week. Freeze knuffels, borstels, kammen, schoenen, jassen, handschoenen, mutsen, robes, wetsuits, enz. 's nachts in een plastic zak.
  • Droge kleding en beddengoed in een hete droger of aan de waslijn bij warm weer in direct zonlicht. Stomerij is ook geschikt.
  • vloer en badkamer oppervlakken door dweilen (dit alleen moet gebeuren na de eerste behandeling).
  • Hete droge kussens voor 30 minuten.
  • Quarantaine dingen die niet kunnen worden gewassen, gedroogde, warme, bevroren of droog gereinigd in een plastic zak voor twee weken.
 9. 9
  Opnieuw na zes weken. Als je nog steeds jeuk na zes weken, kan dit erop wijzen dat de behandeling niet heeft gewerkt. Raadpleeg uw arts voor meer advies en nieuwe behandelingsmogelijkheden.

Tips

 • Schurft kan veel langer leven dan 3 dagen op kleding of zachte ondergrond.
 • De eieren zullen om de 2 ½ dagen broeden. Als u nieuwe hobbels merken 2 ½ dagen na de eerste toepassing, spreek dan met uw arts als dat is wanneer je kan nodig zijn om alle crèmes, enz. U hebt de volwassenen gedood opnieuw, maar de eieren reeds onder de huid kan niet zijn gedood, wat resulteert in nieuwe jongen. Zich te ontdoen van hen voordat ze eitjes leggen.
  • Je zult blijven jeuken voor ongeveer een maand nadat ze zijn allemaal dood, maar als je geen nieuwe hobbels hebt, dan heb je genezen bent.
  • Het kan gemakkelijk zijn om opnieuw te infecteren jezelf. Het is mogelijk om te worden besmet op het kantoor van de dokter, of van kleding die je niet wassen.
 • Als uw handen zijn de plek waar je weet dat je schurft, kies dan niet je blote huid aan te raken met je handen en houd zwavel lotion (zie hieronder) op handen ten alle tijden.
 • Probeer spin spray op huishoudelijke artikelen. Spuit alles met dit spul. Schurft zijn in de familie spin. Spray matrassen, autostoelen, stuurwiel, tapijt naast het bed, tas riemen, portemonnee, favoriete stoel.
 • Overweeg het maken van uw eigen behandelingen. Hier zijn enkele suggesties (het is nog steeds belangrijk om uw arts te raadplegen, deze zijn een supplement):
  • Body lotion - Voeg zwavel aan body lotion. 1 deel zwavel tot 10 delen lotion. Bewaar deze lotion op je lichaam de hele tijd. Als je alleen bent besmet op je handen, gebruik de lotion toch overal, maar zet het zwaar op je handen en zet een paar wegwerphandschoenen over hen. Vertrekken als dat zo lang als je kunt. Als iemand vraagt, vertel ze dat je diep vochtinbrengende uw handen. Het zal echt dat voor u doen, zodat je niet liegen. U kunt ook stinkende tea tree olie over jezelf wrijven.
  • Shampoo - Zet uw favoriete shampoo in een flesje en voeg tea tree olie of zwavel. Mengen en te gebruiken op haar en nek. Tea tree olie zal maken haar vettig, zwavel droogt het uit. Ofwel werkt om zich te ontdoen van bugs.
  • Permetherin - Meng 1 deel Permetherin met 1 deel vaseline. Dit mengsel is hetzelfde als de dure buizen ze voorschrijven op het kantoor van de dokter. Zorg ervoor dat het origineel Permetherin was 10 procent, dit maakt het 5 procent als je klaar bent mengen. Zorg ervoor dat u deze wassen de volgende ochtend. Je mag dit niet blijven op je lichaam voor meer dan 10 uur. LET OP: De meeste artsen zou aanraden om de 5 procent crème die wordt voorgeschreven voor de juistheid van de applicatie in plaats van om een ​​huis mengsel gebruik maken. Over het algemeen een behandeling wordt geadviseerd, zal echter een aantal dermatologen suggereren ook een tweede aanvraag een week later te gaan met eieren.
  • Body wash - Meng favoriete body wash met tea tree olie of gebruik zwavel zeep.
 • Douchen dagelijks 1-2 keer.
 • Vermijd contact met besmette mensen. Vermijd handen schudden en knuffelen mensen. Als je het aan hen, zullen ze geven het terug aan u. Vertel mensen dat je hebt gewerkt uit echt hard en je spieren zijn pijnlijk, of vertel hen u misschien poison ivy hebben. Dat zal ze weg te houden voor ongeveer een maand.
  • Alle huishouden moet de behandeling met dezelfde tijd.
 • Krabben - Maak geen krassen. Als je dat doet, schoon uit vingernagels en snijd ze terug. Je bent gewoon het verspreiden van de insecten overal.
 • Neem wassen zoveel items als mogelijk zeer serieus. Na de behandeling, was al het materiaal (zoals kleding, beddengoed en handdoeken), dat in aanraking is geweest met besmette personen in de afgelopen drie dagen.
  • Niet twee keer dragen wat zonder wassen en drogen van het met inbegrip van jassen en mantels.
  • Bij het aantrekken vuile kleding van besmette mensen in de wasmachine, gebruik wegwerphandschoenen. U wilt niet meer bugs dan je al hebt. Bewegende droge kleding uit droger je hoeft niet om handschoenen te dragen, omdat de droger zal het doden van insecten. Gebruik een nieuw paar handschoenen per dag. Gebruik een ander paar handschoenen om kleding uit te trekken van de droger en vouw het. Als je dat niet doet, zult u opnieuw besmetten jezelf en verspreid het aan uw familie.
  • Houd de besmette mensen vervuilde kleding uit de buurt van andere familieleden kleding in vuilniszakken. Op die manier je hoeft niet om handschoenen te dragen de hele tijd dat je het laden van de wasmachine. Heb vuile kleding niet in de manden die je zult gebruiken voor schone kleding. Je bent nog niet opnieuw besmetten weer.
 • Gebruik alleen Ivermectine als je enige verlichting niet kunt krijgen van iets anders. Het kan uw ogen gevoelig voor licht gedurende ongeveer 24 uur te maken, dus een zonnebril dragen het grootste deel van de dag. Ivermectine wordt soms in verpleeghuizen en begeleid wonen faciliteiten waar er ouderen die lijden aan norwegin scabies.This voorgeschreven is een hardnekkige vorm van schurft die is vastgeroest met veel meer mijten dan gewone schurft. Als je deze richting gaan, het werkt wel. Neem tweemaal het bedrag zou je een paard dat hetzelfde weegt als jij geven. Geef niet aan kinderen. * Heet strijken uw lakens en beddengoed.

Waarschuwingen

 • Tenzij uw arts u adviseert, vermijd het gebruik van steroïden of corticosteroïden. Deze moeten niet worden gebruikt voor de bestrijding jeuk, aangezien zij een verzwakt immuunsysteem maken van verschillende nieuwe ziekten en de ergste vorm van schurft veroorzaken. Opties omvatten antihistaminica, zoals cetirizine; recept: Doxepine (Sinequan - mondeling of Zonalon - actueel).
 • Niet blijven toepassen van de schurft medicijn als je blijft jeuken. Raadpleeg uw arts of apotheker om advies en hulp.

Dingen die je nodig hebt

 • Wasmachine en droger of waslijn
 • Plastic zakken en vriezer
 • Crème of lotion door de arts voorgeschreven
 • Elke andere bijbehorende medicijnen door arts voorgeschreven
 • Antihistaminica behulpzaam zijn met jeuk en hulp krabben die kunnen leiden tot bacteriële infecties te voorkomen.
 • Peuters en kleine kinderen kan het nodig zijn om te slapen met wanten zichzelf krabben en verergering van de uitslag te voorkomen.