Wkenl

Hoe te skydive voor de eerste keer

Er is niets heel graag haasten om de aarde op 120 mijl per uur na het springen uit een prima vliegtuig. Er zijn geen perfecte vliegtuigen, echter. Parachutespringen is een spannende en intense adrenaline rush die niet beschreven kan worden, heb je net om het te doen! Hier is wat advies over hoe om te gaan over het op de juiste manier voor uw eerste sprong... en hopelijk nog veel meer.

Stappen

Hoe te skydive voor de eerste keer. Bel de dropzone en vragen over hun uren en plannen een skydive.
Hoe te skydive voor de eerste keer. Bel de dropzone en vragen over hun uren en plannen een skydive.
 1. 1
  Ga naar de website van Europa parachute vereniging naar de dichtstbijzijnde aangesloten dropzone lokaliseren. Alternatieven voor andere landen:
 2. 2
  Bel de dropzone en vragen over hun uren en plannen een skydive.
 3. 3
  Krijg al uw vragen beantwoord voordat u betaalt voor de sprong. Wees niet bang om te vragen wat er op je geest, omdat ze waarschijnlijk al uw vragen gehoord van iemand anders.
 4. 4
  Kies de methode van uw eerste sprong.
  • De overgrote meerderheid van de mensen kiezen voor een tandemsprong maken. Het gaat springen uit het vliegtuig terwijl verbonden via een harnas aan een instructeur die een parachute groot genoeg voor jullie beiden draagt. Het vereist zeer weinig training en je kunt gewoon "achterover leunen en genieten van de rit", terwijl de instructeur behandelt alle technische onderdelen van de skydive.
  • Een ander type sprong heet een AFF (Accelerated Free Fall) Level One sprong wordt aangeboden bij de meeste neerzetzones. De training voor deze skydive gaat om een ​​grondschool cursus duurt ongeveer 5-6 uur, gevolgd door een sprong met uw eigen parachute. Op dit soort sprong, heb je twee ervaren instructeurs vasthouden aan u tijdens uw vertrek uit het vliegtuig en de daaropvolgende vrije val om u te helpen met de juiste positionering van het lichaam, alsmede de inleiding van de luifel opening. Je hebt ook de hulp van een instructeur op de grond, die in verbinding staat met u opnemen via radio om te helpen met uw landing patroon en de juiste "affakkelen" voor de landing.
  • Een extra optie die je kunt tegenkomen is een "statische lijn" jump. Deze sprong bevat dezelfde opleiding als een AFF Level 1 sprong echter op het vliegtuig verlaten, wordt je parachute automatisch ingezet door een "lijn" verbonden aan het vliegtuig. Statische lijn springt over het algemeen gedaald in populariteit in de afgelopen jaren, en de meeste first-timers uiteindelijk het maken van ofwel een tandem of AFF Level 1 sprong.
  • De rest van dit artikel beschrijft de stappen met betrekking tot het maken van een tandemsprong dat is de meest voorkomende eerste keer springen.
 5. 5
  Op de dag van de sprong, kleden voor het weer op de grond en draagt ​​sneakers. Breng een extra laag als je wilt, maar een deel van het plezier is het voelen van de rush van de lucht en hoewel het kouder op hoogte, zal je waarschijnlijk niet het verschil vanwege alle adrenaline merken.
 6. 6
  Vóór uw afspraak tijd, maar wees bereid om te wachten tot instructeurs beschikbaar komen, het weer te breken, enz. Ook al heb je alleen vrije val maken voor een minuut, een plan zal op dat er voor de hele dag voor het geval dat.
 7. 7
  Let. Voordat je sprong, krijgt u een briefing krijgt en ontmoet je instructeur, dit zal helpen genieten van uw skydive veel meer. Zij zullen je past in een harnas die zal aansluiten op de instructeur en de parachute.
 8. 8
  Boord van het vliegtuig en gewoon genieten van het allemaal in. Voordat u het springen hoogte (tussen 9500 voet en 17.500 voet) bereiken de instructeur zal je harnas clip op hunne. Op dit punt je letterlijk bij het hip.
 9. 9
  Verlaat het vliegtuig. Luister naar je instructeur over hoe zij willen dat je om dit te doen omdat elk vlak en elke instructeur / leerling combinatie is anders.
 10. 10
  Geniet ervan! Geniet van het gevoel van vallen op 120 mijl per uur en voelen vrij als een vogel. De sensatie is als geen ander, het voelt alsof je zweeft, maar de stormloop van de lucht vertelt je dat je valt
 11. 11
  Geniet van het uitzicht. Zodra de docent zet de parachute heb je een 360 graden uitzicht op de prachtige aarde van ongeveer 5.000 voet. Je instructeur kan je harnas los op dit punt voor uw comfort. Maak je geen zorgen, ze zullen niet vallen jou!
 12. 12
  Land veilig. Nogmaals, luister naar je instructeur over hoe om te landen. Soms zul je opkomen voor de landing, de andere keer zul je zachtjes schuift in. Het hangt af van een heleboel factoren.
 13. 13
  Brag. Je deed iets dat de meeste mensen niet de moed hebben om te doen. Geniet van de prestatie.
 14. 14
  Krijgen gecertificeerd. Als je genoten hebt van je eerste skydive en wil het opnieuw doen, praat met de instructeurs en de mensen bij de dropzone over hoe om te certificeren. Het kost veel tijd, geld en moeite, maar je zult zien dat skydivers behoren tot de gelukkigste mensen op het gezicht van de aarde.

Tips

 • Beseffen dat er niet zoiets als een "100% veilig skydive" en iedereen die zegt dat anders is verkeerd. Mensen sterven terwijl parachutespringen en je hebt om dat feit te accepteren voordat je springt. Echter, tandem sterfgevallen zijn uiterst zelden voor dat een heleboel redenen-de meeste mensen citeer de kans op overlijden op 1 op 250.000 tot 500.000 sprongen voor een tandem. Gemiddeld zijn er ongeveer 30 doden parachutespringen elk jaar uit meer dan 2 miljoen sprongen en de overgrote meerderheid van deze sterfgevallen zijn solo skydivers. Een gezegde onder de skydivers is dat "Parachutespringen is veiliger dan lopen over een Wal-Mart parkeerplaats."
 • Hier krijg je een video van je eerste sprong. Het zal oplopen tot 100 dollar meer, maar het is absoluut de moeite waard om te kunnen pronken aan uw vrienden en familie. Meer dan een persoon heeft betreuren niet een video van hun eerste sprong krijgen. Wees niet bang om mok voor de camera! Je krijgt om de opwinding van uw eerste sprong telkens herbeleven weer (en pronk met het aan al uw vrienden!)
 • Ongeveer 5 bij 6 parachutespringen dodelijke slachtoffers die zich voordoen zijn met ervaren skydivers uitvoeren agressieve manoeuvres die ze kennen zijn gevaarlijk, maar "denken" dat ze goed genoeg mee wegkomen. Op uw eerste skydive (ofwel tandem of AFF) alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat alles zo veilig absoluut mogelijk. Parachutespringen is zeer veilig om te ervaren, maar als iets anders, zijn er altijd een aantal mensen die de grenzen van de veiligheid zal duwen.
 • Een aantal veel voorkomende mythes parachutespringen / student vragen:
  • Wanneer je vrije val kunt ademen nog steeds-je niet zuurstof op te nemen uit je huid niet uit wat mensen zeggen.
  • Als de hoofdparachute niet werkt, is er een reserve. Als de reserve niet werkt dan gewoon volg het witte licht. Niemand doet lage pull wedstrijden, zoals in de film Point Break en er is niemand op deze planeet die zou kunnen trekken uit een 5-weg skydive hun eerste keer uit het vliegtuig.
  • Bovendien, in tegenstelling Point Break, kun je niet praten in vrije val... handsignalen misschien, maar je kunt niet horen (tenzij de andere skydiver was vlak naast je oor, schreeuwen) of praten / schreeuwen, tenzij zich als een twee-weg en schreeuwen in het oor van de andere persoon.
 • Doe altijd wat de instructeur zegt - zij zijn de baas. Skydiving mensen zijn fun-loving, geweldige mensen die graag om les te geven, maar ze zijn ook serieus over veiligheid. Zij zullen u alles vertellen wat u moet weten.
 • Terwijl op uspa.org, kijk op vliegtuigen van de dropzone's. Ze kunnen alles springen van kleine Cessna's tot een grote "Otter", "Skyvan ', of' Caravan '. Hoewel parachutespringen is net zo veilig uit een Cessna versus een groot Otter, de grotere vliegtuigen zijn een stuk minder krap en krijgen hoogte sneller.
 • Ook op uspa.org is een sectie 'Meer informatie over parachutespringen "dat eventuele extra vragen die je kan hebben kan beantwoorden
 • Parachutespringen is erg afhankelijk van het weer - u in het algemeen moet vooral helder en blauwe luchten zonder neerslag en niet te veel wind. Maakt niet uit waar je springt, moet u een back-up datum of twee hebben in het geval het weer niet meewerkt.

Waarschuwingen

 • Hoeft geen reserveringen worden gemaakt met iedereen verbonden met "Skyride" of 1-800-SKYRIDE. Dit bedrijf is onderzocht voor tal van klachten van fraude en oneerlijke handelspraktijken voor het nemen van geld van mensen. Gebruik uspa.org en contact opnemen met de dropzone direct-gaan niet door een "reserveringsservice" wie doet je niet precies vertellen waar u wordt springen voordat ze uw credit card informatie te krijgen.
 • Laat uw vrienden / familieleden druk je in het maken van een sprong. Als je altijd al wilde skydiven, geweldig! Anders, de kosten en het risico gewoon niet waard.
 • Skydiving is een stuk veiliger gemaakt door de jaren heen met betere apparatuur en veiligheid, maar als het zeer kleine kans op sterven opweegt tegen wat je denkt dat je uit te komen, doe het dan niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Loopschoenen