Wkenl

Hoe te slalom ski (waterskiën op een ski)

Ben je waterskiën al jaren, en vroeg me af of er nog andere uitdagingen voor u te staan? Als je denkt dat je klaar bent om verder te gaan naar het volgende niveau van het skiën bent, laat een ski en maak je klaar om slalom!

Stappen

Hoe te slalom ski (waterskiën op een ski). Wees comfortabel skiën met twee ski's.
Hoe te slalom ski (waterskiën op een ski). Wees comfortabel skiën met twee ski's.
 1. 1
  Wees comfortabel skiën met twee ski's. Als je niet kunt krijgen op twee waterski's, skiën met een praktisch onmogelijk zal zijn. Nadat u bent volledig comfortabel en hebben veel ervaring met skiën op twee ski's, is het tijd om verder te gaan naar een.
 2. 2
  Vind je dominante voet. Dit zal de voet dat gaat in de achterkant van de slalom ski te zijn, want dit is de voet die alle van de besturing doet en houdt alle saldo. Meestal, je dominante voet overeenkomt met uw dominante hand. Dit is echter niet altijd het geval.
  • Om erachter te komen uw dominante voet, laat iemand je duwen van achter zachtjes, maar hard genoeg om je uit te steken een voet te herwinnen evenwicht. De voet die je steken voor je is je dominante voet, en moet in de achterkant van de ski. Zorg ervoor dat u niet de push verwachten!
 3. 3
  Begin met de bar. Beginnend op de bar is een goed idee omdat het laat je uitzoeken hoe het evenwicht op een ski. Opstaan ​​op twee ski's, en laat de een met je dominante voet erin.
  • U kunt een ski terwijl laten vallen op het water door te drukken naar beneden met je teen. Je voet moet recht uit schuiven. Waardoor de boot een beetje groter dan normaal helpt om het gemakkelijk uit, en dus doet dousing de binnenkant met zeep voordat je begint.
  • Zodra je je dominante voet uit, schuift u deze voorzichtig in de achterkant kofferbak van uw niet dominante voet. In eerste instantie zal deze procedure moeilijk en lastig zijn, maar je zult al snel in staat zijn om het te doen alsof het niets is.
 4. 4
  Laat je ski op het touw. Nu is het tijd voor het volgende niveau: het touw.
  • Laat je ski op het touw. Dit doe je op dezelfde manier als hoe je zou doen op de bar. Het zal lastig zijn om je evenwicht te houden, maar als je comfortabel om dit te doen op de bar bent, moet dit een vrij gemakkelijke taak zijn. Zodra je dat gedaan hebt, is het tijd om verder te gaan.
 5. 5
  Krijgen op het touw. Dit zal het moeilijkste deel van het leren slalom skiën zijn.
  • Als je rechtervoet is in de voorkant van de ski, moet het touw aan uw linkerhand. Als je linkervoet is naar voren, zet het op je rechterkant. Dit zal u helpen je evenwicht te bewaren voor het opstaan.
  • Houd uw ski gecentreerd. De boot zou moeten gaan ongeveer vijf mijl per uur (acht kilometer per uur), die u zal helpen je evenwicht te bewaren. Zodra u zeker dat u uw innerlijke balans gevonden, roepen aan de chauffeur zodat ze weten om te beginnen. Laat ze de snelheid van de boot rond dertig mijl per uur (achtenveertig kilometer) totdat je opstaat en zijn stabiel, daarna geleidelijk vertragen tot ongeveer twintig mijl per uur (tweeëndertig kilometer).
 6. 6
  Oefenen totdat u vertrouwd bent. Oefen het opstaan ​​op een ski totdat je zo gemakkelijk kunt doen. Blijf uw balans punt te vinden, en de praktijk opstaan.
 7. 7
  Proberen te gaan buiten het kielzog. Het volgende niveau te slalom skiën gaat buiten het kielzog. Kunt u terecht om uit te gaan van het kielzog met behulp van uw achterste voet te leunen op de richting waarin u wilt gaan inch Je zult veel moeten in eerste instantie te duwen, maar met wat oefening, zult u in staat om te schakelen gemakkelijk met minder dan een lichte beweging van de voet. Oefenen over en over, en snijd zo hard als je kunt, terwijl er buiten het kielzog. Zien hoeveel spuiten kunt u tot schoppen met je achterste voet.
 8. 8
  Bezuinigen binnen. Dit is het laatste level, die expert slalomers in staat zijn. Zodra je buiten het kielzog, snijd zo hard als je kunt terug in het kielzog. Op het eerste, ga je langzaam uit angst voor het raken van de wake. Blijf oefenen, en je zult in staat zijn om te snijden bij extreme niveaus om weer in het kielzog. U kunt zelfs een beetje lucht te krijgen, terwijl bezuinigen in!
 9. 9
  Oefenen, oefenen, oefenen! Wacht niet te lang gaan zonder slalommen als je kunt helpen. Voortdurend oefenen snijden, balans, en andere belangrijke vaardigheden. Na veel oefenen, zou je zelfs in staat om te springen, gaat u op een van de jaren tachtig, en andere coole trucs. Vergeet niet, er is altijd wel iets anders te leren. Ga naar buiten en vinden het!

Tips

 • De eerste keer dat u slalom ski, mag de boot niet erg snel gaan. De boot zou moeten gaan op ongeveer 21-25 mijl per uur (33,6-40 kilometer per uur) voor een beginner. Naarmate je meer ervaren, moet de boot sneller en sneller gaan.
 • Beginners moeten een touw rond vijfenzeventig meter in lengte (ongeveer drieëntwintig meter).
 • Aanwijzen iemand in de boot om te kijken waar het daalde ski gaat in het water. Je wilt niet te verliezen!
 • Voor het kopen van een slalom ski, praten met een ervaren skiër die u kunnen helpen een goede keuze voor jou. Je eerste keer skiën, moet je kopen twee ski's, en men heeft de achterkant laars voor uw andere voet. Dit zal goedkoper. Zodra je meer ervaring, kunt u een ski die werd gemaakt voor slalom skiën kopen. Er zijn slalom ski met laarzen die omhoog gaan halverwege uw knieschijf voor extra ondersteuning. Zoek uit welke ski stijl voor u werkt.
 • Zorg ervoor dat uw ski is uw maat. Als u het vinden het vooral moeilijk om op te staan, en dat je altijd vallen aan de ene kant, kan je niet gebruik maken van de juiste maat ski. Zoek een ervaren skiër en zien wat ze te zeggen hebben. U kunt proberen het brengen van uw ski naar een nabijgelegen ski-winkel voor informatie en advies.
 • De spray die is geschopt uit je achterste voet is een goede indicator van hoe hard je snijden. De beste skiërs zijn in staat om rond tien meter (drie meter) van de spray, of meer te krijgen!
 • Het vinden van een goede slalom skiër kan u helpen leren de basisprincipes van slalommen.
 • Ga niet slalom skiën op drukke dagen of ruw water. Het zal niet zo aangenaam, en ruwe wateren zijn een slechte leeromgeving.
 • Altijd rekken voordat skiën!
 • Als de onderkant van de ski is zwart, verf wat van het rode of oranje dus als het tips over wanneer te laten vallen je kunt het vinden makkelijker als je terug gaat naar het op te halen.
 • Drop een ski nooit in een high traffic gebied. Niet alleen kon krijgen overreden en ondergang van de ski, het kan ook de boot verpesten. Geen van beide zijn erg goedkoop te repareren.
 • Vasthouden aan het touw strak. Er zijn vele manieren om vast te houden, maar de meest voorkomende stijl houdt het als een honkbalknuppel, maar parallel aan de grond.

Waarschuwingen

 • Altijd loslaten van het touw aan het einde van een run als je niet te dicht bij een dok. Het kan dichter zijn om te zwemmen aan, maar als je niet kan vertragen in de tijd, zul je crashen.
 • Maakt niet uit hoeveel je wilt gaan, ga niet in extreem ruwe wateren. U zult niet in staat om te ontspannen voor een moment met de zware golven, en je zal niet eens zo heel veel plezier.
 • Zorg ervoor dat uw ski is beveiligd. Als uw skischoenen is te los, zal het erg moeilijk zijn om op te staan ​​zonder te vallen aan de kant.
 • Zorg ervoor dat er minstens twee mensen in de boot, een als een bestuurder, en een als een spotter, en beide zijn hun werk correct doen.
 • Niet skiën na zonsondergang.
 • Niet slalom ski te lang, want het legt een grote druk op je achterste voet. Neem pauzes voor water en een gezonde snack elk half uur rondje skiën of zo.
 • Niet slalom ski als je blessures die kunnen worden verergerd door een val.
 • Vraag uw arts voordat slalommen als je niet al te oefenen voor een lange periode van tijd.
 • Rekken voordat slaloming trekken van een spier te voorkomen.
 • Draag altijd een zwemvest. Maakt niet uit hoe goed je bent, het is de wet.