Wkenl

Hoe te spotten op geboortebeperking te voorkomen

Onregelmatige bloeden en spotting is normaal wanneer u voor het eerst het nemen van een pil, maar toch vervelend. Weet dat je niet alleen bent. Onregelmatige bloeden en spotting zullen optreden voor bijna elke vrouw op een bepaald punt. Het duurt ongeveer 6 maanden voor je lichaam om te wennen aan de hormonen niveaus, maar er zijn enkele dingen die je kunt proberen in de tussentijd spotten op anticonceptie te voorkomen.

Stappen

Hoe te spotten op geboortebeperking te voorkomen. Neem je pil elke dag op hetzelfde tijdstip.
Hoe te spotten op geboortebeperking te voorkomen. Neem je pil elke dag op hetzelfde tijdstip.
 1. 1
  Neem je pil elke dag op hetzelfde tijdstip. Het nemen van de pil meer dan 4 uur te laat kan veroorzaken spotten.
  • Als u naar een andere tijdzone nadat u bent begonnen met de pil, proberen om het te nemen zo dicht mogelijk bij je pre-reistijden mogelijk te blijven op hetzelfde schema.
 2. 2
  Volg de aanwijzingen op uw anticonceptie recept te hanteren missen van een pil. Het missen van een pil kan je hormonen te gooien in een neerwaartse spiraal en veroorzaakt bijna altijd spotten. Het kan een tijdje duren om opnieuw te nivelleren.
 3. 3
  Stoppen met roken of verminderen van het aantal sigaretten dat u per dag rookt.
 4. 4
  Vraag uw arts of uw medicijnen de boosdoener kunnen zijn. Antibiotica en zelfs supplementen kan de manier waarop je lichaam metaboliseert bepaalde hormonen veranderen.
 5. 5
  Neem je pil 's nachts, zodat het niet concurreert met andere voedingsmiddelen om te werken door je lichaam.
 6. 6
  Consumeer 1000 milligram vitamine C tijdens uw spotting of maximaal een week. Vitamine C verhoogt het lichaam in staat om oestrogeen te absorberen.
 7. 7
  Vermijd stress, die cortisol vrijkomen in je lichaam. Cortisol rechtstreeks van invloed op de hormoonbalans van uw lichaam. Oefening, meditatie, yoga en diepe ademhaling technieken zijn slechts enkele van de manieren waarop u uw stress niveau te verlagen.
 8. 8
  Stoppen met het innemen van aspirine, die de duur van de bloeding kan verlengen.
 9. 9
  Handhaven van een gezond gewicht en eet een dieet rijk aan groenten en fruit. Gewichtstoename of gewichtsverlies kan invloed hebben op hormonale balans van uw lichaam, maar ook slechte voeding.
 10. 10
  Voorkomen of te verminderen uw verbruik van cafeïne.
 11. 11
  Ontvang regelmatig uitstrijkjes en baarmoederhalskanker examens door uw zorgverlener. Bloeden kan een symptoom van ernstige gezondheidsproblemen, zoals baarmoederhalskanker of zelfs een seksueel overdraagbare ziekte.
 12. 12
  Vermijd de buikgriep. Diarree beweegt uw anticonceptiepil via uw systeem te snel en braken garandeert u zult niet verteren het helemaal. Als je ziek wordt kun je starten spotten, maar blijven uw anticonceptie te nemen zoals voorgeschreven.
 13. 13
  Contact op met uw arts als spotten tussen periodes duren langer dan 6 maanden of als de spotting gaat over in zware bloedingen met krampen.
  • Ze kunnen een examen uit te voeren om uit te sluiten een infectie of een andere oorzaak voor abnormaal bloedverlies. Uw arts kan besluiten dat een andere dosis van anticonceptie hormonen, een ander merk van de pil, of zelfs een andere methode van anticonceptie kan in orde zijn.

Tips

 • Houd een dagboek bij met betrekking tot uw spotting en noteer wat er die dag. Dit kan helpen wijzen op een aantal triggers gerelateerd aan het spotten.