Wkenl

Hoe te stoppen met het drinken van alcohol

U zoekt op deze pagina, wat betekent dat je wilt stoppen. Dat is het goede nieuws. De niet-zo-goede nieuws is dat stoppen is moeilijk. Het is een waarheid die pijnlijk is, en men moet niet suiker-coat het. Het grote nieuws is dat de medische technologie, geïntegreerde gemeenschappen, en effectieve psychologische begeleiding hebben het gemakkelijker dan ooit om te stoppen gemaakt. Als je voelt dat je te veel drinkt, zijn er vele voordelen van soberheid:,, het vermijden van katers, en het verminderen van de kans op leverziekte zijn slechts een paar naast een algemene stijging in de algehele gezondheid. Als u wilt stoppen met drinken, hier zijn enkele tips en strategieën om u weer op de weg naar nuchterheid.

Stappen

Hoe te stoppen met het drinken van alcohol. moet u onmiddellijk medische hulp.
Hoe te stoppen met het drinken van alcohol. moet u onmiddellijk medische hulp.

Deel een: beginnen te stoppen

 1. 1
  Praat met uw arts. Als u ervoor kiest om de weg naar herstel alleen te starten, in gedachten houden dat alcohol terugtrekking potentieel dodelijk kan zijn. Als je last krijgt van ernstige ontwenningsverschijnselen (paniekaanvallen, ernstige angst, de shakes, snelle hartslag) moet u onmiddellijk medische hulp. De toestand zou kunnen verslechteren tot delerium tremens, dat is dodelijk, indien onbehandeld.
  • Niet het gevoel dat je nodig hebt om alleen te stoppen. Je bent het dragen van een zware last, maar veel mensen (waaronder mensen met medische graden) wil je helpen. Het is vaak makkelijker om te stoppen met de hulp van medisch ingrijpen dan het is om te proberen het cold turkey.
  • Artsen behandelen van onthouding van alcohol schrijven vaak benzodiazepinen te helpen met symptomen. Benzodiazepines, die alprazolam (Xanax), clonazepam (Klonopin), diazepam (Valium) en lorazepam (Ativan) bevatten, zijn psychoactieve drugs gebruikt om te kalmeren angst en paniek te onderdrukken. Ze zijn relatief veilig en zijn zelden dodelijk bij een overdosis.
 2. 2
  Verander je houding over stoppen. Vergeet niet, je bent niet gedwongen op te geven een goede vriend die u goed heeft behandeld. In plaats daarvan, bent u eindelijk jezelf te bevrijden van een vijand. Pas uw houding zodat dat stoppen makkelijker wordt gemaakt. Je betere helft wil dat je om te stoppen, je egoïstische helft wil dat je om hetzelfde te blijven.
 3. 3
  Proberen om een aantal belangrijke datum om te stoppen plukken. Wees ambitieus, maar redelijk. Als je heel zware drinker moet u eerst vertragen om ontwenningsverschijnselen (in dit geval is het het beste om uw arts te helpen uw stoppen datum te plannen) te vermijden.
 4. 4
  Weg met alle flessen, blikken, enz.. Heb niet het gevoel dat alleen maar omdat je met de gasten dan moet je ze een bier, wijn, of een cocktail aan te bieden. Het is prima om mensen thee, limonade, cola en dergelijke aanbieden.
 5. 5
  Voel je gevoelens. Huilen als dat nodig is. Lachen als je kunt. Eten wanneer je honger hebt. Slapen als je moe bent. Dit gaat echt raar op het eerste, maar omarmen. Je hebt niet het gevoel je gevoelens voor een lange tijd. U heeft een leercurve.
 6. 6
  Niet jezelf met mensen of in situaties waar je bent waarschijnlijk te drinken. Er is een oud gezegde over 'Playgrounds en Playmates "- kijk naar jou. Het kan nodig zijn om sommige van uw oude drinkende vrienden en kroegen achter te laten. Dat gezegd zijnde, kan het nogal een openbaring zijn om te ontdekken dat de vrienden die je gebruikt om te drinken met dronken met u slechts af en hadden twee biertjes of twee glazen wijn om uw vijf.
  • Heeft alles wat je niet het gevoel klaar om te doen niet te doen. Als ik naar het strand is een tijd waarin je veel dronk, hoeft dit jaar niet gaan. Als ik naar huis van een bepaalde vriend voor het diner is een tijd waarin je veel dronk, krijgen een regen check deze tijd. Het beschermen van uw soberheid is het belangrijkste wat je nu doet. Zorgen voor u! Maak je geen zorgen over iedereen nu.

Deel twee: strategieën voor het krijgen nuchter

 1. 1
  In de eerste fase, verminderen de hoeveelheid alcohol. Rome werd niet in een dag gebouwd. Je bent waarschijnlijk niet van plan om je te kicken in een week, hetzij. Dat is perfect in orde. Kleine overwinningen verwekken grotere. In het begin, gewoon proberen om de hoeveelheid alcohol die u verbruikt te verminderen. Rechtdoor gaan voor zware drinker om cold turkey is een recept voor fysieke en emotionele ramp.
  • Stel je voor dat als gevolg van teveel alcohol, bent u braken en het hebben van verlammende hoofdpijn. Als je op deze manier hebt gevoeld tijdens het drinken, proberen om die herinneringen op te roepen. De pijn die je voelt is goed: het is een bereidheid om je gewoontes te veranderen, en dat is de eerste stap.
  • Zelfs als je alleen verminderen uw dagelijkse drinken met een drankje, het is een succes. Geen stap is te klein op dit punt. Een vergissing is hier steeds comfortabeler alleen het terugdringen van uw drinken met een drankje. Blijven werken aan het verminderen van de alcohol die u verbruikt. Elke week, gekapt het totale aantal drankjes door ten minste een. Als u wilt worden ambitieuzer, probeer dan halvering van het aantal drankjes je jezelf laat iedere week.
 2. 2
  Hebben voedsel voordat je drinkt. Het eten van een maaltijd voor het drinken zal uw rente te verlagen om te drinken. Ook zal het moeilijker maken om dronken te worden. Als u dit doet, hoeft jezelf niet verleiden tot het verhuren van uw lichaam te krijgen zo dronken als je zou hebben als je niet gegeten had - hoewel zeer slim, dat is wat we valsspelen noemen!
 3. 3
  Drink veel water. Water zal helpen houden u gehydrateerd, voelt u zich beter voelt, en helpen spoelen gifstoffen uit je lichaam. Men wordt geadviseerd om 12 kopjes (3,0 liter) water per dag te drinken, en vrouwen wordt aangeraden om 9 kopjes (2,2 liter) te drinken.
 4. 4
  Herzien recepten die oproep voor alcohol. Dit maakt het moeilijker voor u om te rechtvaardigen hebben van alcohol in uw huis te maken. Gebruik alcoholvrije mousserende wijn plaats, of knip dat deel uit van het recept.
 5. 5
  Probeer niet uit te leggen aan mensen stoppen. De meeste mensen drinken niet zoals alcoholisten doen. Ze zijn niet zoals ons en daarom kunnen ze niet begrijpen het feit dat we echt een probleem hebben met alcohol. Natuurlijk, er zijn anderen die het probleem ook. Hoe dan ook, zullen de mensen zeggen: "Je hoeft geen probleem te hebben!" Als u stoppen met drinken, gewoon zeggen "Nee dank je, ik heb een Diet Coke - Ik probeer mijn gewicht te letten." Als je hangen met hen heel erg ze het wel uit - en ze zullen denken "Goed voor hem!"
 6. 6
  Als u een geplande drinker, verander je routine. Als je religieus begint te drinken direct na het werk of wanneer je naar huis gaat, verander je routine om een ​​andere activiteit te betrekken. Bezoek je ouders of een vriend. Een kleine verandering van omgeving zal helpen doorbreken van de cyclus van verslaving.
  • Koop een planner en plan de activiteiten tijdens de momenten waarop je normaal zou drinken. Idle handen zijn van de duivel workshop, toch? Als u activiteiten te plannen met andere mensen, zal het moeilijker om dronken te worden. Als je schrijft deze activiteiten vastgelegd in een planner, zult u meer kans om ze te doen.
 7. 7
  Geef niet op jezelf. Veel mensen zullen excuses als, vinden "Ik heb gedronken zo lang, het zal waarschijnlijk geen enkel verschil maken," of "Ik heb zo vaak geprobeerd, ik kan het gewoon niet doen." Sommigen voelen zich hopeloos verslagen als ze vinden dat ze iets zeer vooruitstrevend, zoals cirrose van de lever. Stoppen met drinken kan het leven verlengen, ongeacht wat er gaande is. Hoe lang het verlengt is geheel aan jou. Niet rechtvaardigen niet stoppen om jezelf. Stoppen rechtvaardigt zichzelf.
  • Je moet jezelf eraan te herinneren dat als je bereid bent om te proberen stoppen met zo vele malen in het verleden waren, heb je de mogelijkheid om opnieuw te proberen. Er is geen leeftijdsgrens, noch is het ooit te laat om te proberen te stoppen met drinken. Zelfs als het laatste wat je doet is te stoppen, de overwinning van stoppen betaalt zichzelf terug en geeft hoop aan andere mensen.
 8. 8
  Laat je niet schuldig te consumeren je. Sommige mensen zullen een gevoel van dwaasheid en schuld te voelen over niet te hebben iets eerder moeten gebeuren. Hoeft schuld niet geven niemand. Alcohol is de vijand. Het is fluisteren in je oor en je te vertellen dat het belangrijker is dan iets anders in je leven. Er is niets belangrijker dan jij. U bent van geen enkel nut voor iedereen als je sterft. Daarom moet u de onderdrukkende heerschappij van alcohol omver te werpen en opnieuw beginnen, net als elk land in revolutie.
  • Zich schuldig voelen is slechts de helft van de vergelijking. Als je net nuchter omdat je je schuldig voelt, je krijgt nuchter om de verkeerde redenen. U moet krijgen nuchter omdat u de zorg over jezelf, je zorg over het geluk van uw familie en vrienden (die diep zorg over jou), en u de zorg over het verlaten van een impact op de wereld. Schuld is slechts de helft van de reden dat je moet stoppen.

Deel drie: strategieën voor clean te blijven

 1. 1
  Koop een "sobere portemonnee. "Wanneer u denkt over het kopen van een fles of een drankje, zet dat geld in uw sobere portemonnee. Het zal u letterlijk shockeren. Blijven nuchter is alles over het zien van de tastbare voordelen van nuchterheid, die we maar al te vaak niet te zien krijgen. krijgen van een sobere portemonnee zal helpen om die voordelen tastbaarder.
  • Gebruik het geld in uw sobere portemonnee voor een gezonde stress: een massage, een bezoek aan een spa, deelnemen aan een yogales. Als je niet in die dingen, koop jezelf een gezonde afleiding zoals cd-box, een nieuwe reeks van meubilair, of een aantal geschenken voor je vrienden.
 2. 2
  Koop een klein stukje van goedkope sieraden als een herinnering van uw soberheid. Hier krijg je een ring of armband, of henna je hand, of geniet van een speciale manicure om jezelf eraan te herinneren dat je handen niet meer kopen of aanraken alcohol.
 3. 3
  Neem een B-vitamine supplement per dag gedurende de eerste week af alcohol. Alcohol beïnvloedt het vermogen van het lichaam om deze vitaminen absorberen bijzonder thiamine. Tekort kan ernstige cognitieve stoornissen, waaronder Wernicke-Korsakoff syndroom of natte hersenen veroorzaken.
 4. 4
  Maak lijsten. Zonder tussenkomst van alcohol, maak een lijst van de manieren om te "doen" alle dingen die je deed toen je gebruikt om dronken te worden. Maak een lijst van de manieren om te vieren. Een lijst van de manieren om een ​​romantisch diner te hebben. Een lijst van de manieren om te ontspannen en tot rust komen. Een lijst van manieren om gezellig. Veel mensen leven vervuld leven zonder het gebruik van alcohol als een kruk; overtuigen elke vezel van je lichaam dat het mogelijk maakt dat dus spring veel gemakkelijker.
 5. 5
  Als je in de verleiding, probeer te visualiseren wat je zou kunnen zien als volledig uit de hand. Wil je echt wilt die persoon weer zijn? Niet in de mentaliteit dat je altijd naar die persoon te vallen. Je zal voor altijd een alcoholist, maar dat betekent niet dat je niet kan zijn een gelukkig, sober en goed aangepaste alcoholische. Dat is je doel.
 6. 6
  Omarm de psychologische voordelen van soberheid. Omarm hoe goed het voelt om te gaan slapen 's nachts zonder te vervallen in een coma, alleen te ontwaken om 3 in de ochtend met een woestijn voor een mond en een barstende hoofdpijn. Omarm hoe goed het voelt om de mensen die je de vorige avond ontmoet herinneren, en om hun geluk te herinneren aan je te ontmoeten. Omarm hoe goed het voelt jezelf houdt om wie je bent, niet straffen jezelf voor wie je bent geworden.
 7. 7
  Denk aan de redenen waarom je stoppen in de eerste plaats. Koester uw redenen. We hebben niet altijd de redenen voor het handelen van de manier waarop we dat doen - je mag niet gehad hebben heel veel als je moeite - maar als we dat doen, geven ze ons betekenis en maken ons principieel. Dat is een goede zaak. Wat zijn uw redenen om clean te blijven?
  • "Ik heb nooit willen missen werk, want ik heb een hatelijk kater weer."
  • "Ik wil nooit mijn kind weer verlegenheid voor haar vrienden."
  • "Ik wil nooit lelijk om mijn echtgenoot te zijn, want ik heb weer gehad er een te veel."
  • "Ik wil nooit een DUI (weer) te krijgen."
  • "Ik wil nooit dronken bellen mijn vrienden en familieleden en opnieuw gedragen als een idioot."
  • "Ik wil nooit flessen in het hele huis weer te verbergen."
  • "Ik wil nooit te doen alsof ik herinner me wat er gebeurd is de avond tevoren als ik niets herinneren na X uur weer."
  • "Ik wil niet dit huwelijk verliest de manier waarop ik verloor mijn eerste huwelijk met de verrukt van alcohol weer."
  • Of "Ik vraag me af hoe het zou zijn graag weer een goed gevoel."
 8. 8
  Hebben alle situaties waarin je normaal zou drinken niet te vermijden. Hen in plaats te benaderen met een goede houding en vergeet niet dat je een goede tijd zonder drinken kan hebben. Aan de andere kant, als je weet dat de verleiding zal te groot zijn, niet jezelf in een situatie waar je bent waarschijnlijk te vergissen. Wees slim over je beperkingen - iedereen ze heeft.
 9. 9
  Onthouden inspirerende gedachten. Onthouden van een gebed, gedicht of iets (dwz Hamlet's speech "Te zijn of niet te zijn") te herhalen om jezelf wanneer je verliest je geest; onthouden en reciteren het zal je hoofd bij elkaar soms houden.
  • Hier zijn slechts een paar inspirerende citaten die je zou kunnen vinden helpen kalmeren je gedachten:
   • "Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie." - Boeddha
   • "Geloof je kunt en je halverwege bent." - Theodore Roosevelt
   • "Ik geloof dat lachen is het beste calorie-brander. Ik geloof in het kussen, kussen veel. Ik geloof in sterk zijn wanneer alles verkeerd lijkt te gaan. Ik geloof dat gelukkige meisjes zijn de mooiste meisjes. Ik denk dat het morgen is een andere dag en ik geloof in wonderen "-. Audrey Hepburn
 10. 10
  Geef jezelf een prijs voor elke dag of elk uur dat je een drankje niet hebben gehad. In het begin, dit maakt een groter-dan-verwachte verschil. Wikkel de cadeautjes omhoog (of niet, het is uw oproep!) En geef ze aan een vriend of familielid die je vertrouwt voor bewaring. Inchecken met uw vriend als je een uur of dag, of week van soberheid hebt ingevuld en wissel uw huidige. Laat uw vriend of familielid te delen in uw vreugde.
 11. 11
  Leren mediteren. Doen meditatie regelmatig vooral in de ochtend. Aan het einde van de sessie, beloven geen alcohol te drinken. Vergeet niet uw kalme geest van meditatie later als je voelt dat het drinken. Het zal je af te leiden.
  • Pick-up yoga! Het zal u helpen omgaan met stress en kalmeren je geest. Het beste van alles, kan yoga gedaan worden in een groep waar u kunt voeden van de energie van andere mensen. Omarm die positieve energie.

Deel vier: die uit voor ondersteuning

 1. 1
  Vraag naar ondersteuning. Het kan het moeilijkste deel van je pad naar herstel, maar vertel je familie of echtgenoot wat je doormaakt en wat u probeert te bereiken is een enorme stap. Leuk vinden of niet, maar weinig mensen realiseren soberheid alleen, en nog minder houden het alleen. Voel je niet onvoldoende over het vertellen van uw familie en vrienden wat je te maken met.
  • Stel richtlijnen voor wat u wilt dat uw vrienden en familie te accepteren. Als je spel bent, vraag hen dan om alcohol te nemen van je als ze zien dat je het drinkt. Vraag hen om je betere helft te zijn en u helpen om weer dichter naar soberheid.
 2. 2
  Overwegen te sluiten bij een praatgroep, zoals anonieme alcoholisten of SMART herstel. Maar voel je niet schuldig of verslagen als je niet vinden AA een pasvorm voor u zijn. Het is niet voor iedereen. De meeste mensen die stoppen met dit te doen zonder de hulp van AA. De overgrote meerderheid van de mensen die drinken hebben gestopt en we deze fase van hun leven achter zich hebben dat gedaan door het maken van een bewuste inzet om zichzelf te stoppen met drinken voor eens en altijd - en kijk nooit terug.
  • AA, echter, kan zeer effectief zijn in het helpen u nuchter te blijven als je eenmaal hebt besloten dat is de levensstijl die u wilt jagen na. Een studie wees uit dat de herstellende patiënten bijwonen van AA en NA-programma's hadden een 81% onthouding tarief, in vergelijking met een 26% onthouding percentage onder niet-aanwezigen. Dat is een verschil van meer dan 50%.
  • Consistentie van de presentielijst zaken. Hoe meer je programma's zoals AA, die geheelonthouding onderwijzen van alcohol, wonen de minder waarschijnlijk het is dat u zult terugval. Onthouding programma een routine die leden zijn verslaafd aan, behalve dat deze verslaving is duurzaam en het leven-bevestigende bijna geworden.
  • Onthouding programma past u met een sponsor. Een sponsor is iemand, bij voorkeur niet je "vriend", die u kunt leunen op wanneer uw soberheid wordt bedreigd. Een sponsor moet in staat zijn om u te vertellen wanneer je een fout maakt en geen blad voor de mond. Verslaafden met sponsors vinden het exponentieel makkelijker om te ontnuchteren dan verslaafden zonder sponsors blijven.
 3. 3
  Kijk als soberheid verandert je leven voor je eigen ogen. Na 90 dagen van volledige soberheid, zal uw hele kijk veranderd worden en je lichaam zal worden in volle recovery mode. U zult waarschijnlijk gewicht hebben verloren, je zal waarschijnlijk voelt meer energie en gelukkiger over wie je bent. Je zult zijn als een heel ander persoon.
 4. 4
  Wees niet bang om te praten over je ervaringen. Iedere keer als je zwak voelt, verleiding, of pessimistisch, reiken aan iemand die je weet dat je kunt vertrouwen. (Het is echt moeilijk om te slikken en praten tegelijk.) Lean op hen. Misschien is het een sponsor, misschien is het een vriend, misschien is het mam. Wie het ook is, leren hoe je open te stellen voor je gevoelens en overwinnen in plaats van verstikkende je gevoelens en nooit echt het omgaan met hen.
  • Zodra je klaar bent, deel je ervaringen met andere mensen in nood. Misschien gaat u akkoord met de middelbare school kinderen over uw verslaving en de nasleep ervan mee te praten. Misschien heb je een diep bericht te schrijven en te posten online. Wat je ook doet, probeer alle hulp die u naar voren werden gegeven betalen. Zelfs als je alleen krijgen door aan een persoon, heb je meer dan genoeg gedaan.
 5. 5
  Toegeven aan jezelf, en vergeet het, dat er absoluut niets in je leven belangrijker dan dit ene ding. Je leven hangt ervan af. Al de mensen die je liefhebt aandeel daarin. U, zelf, verdient het.

Tips

 • ONDERZOEK - Aarzel niet om te zien hoe je drinken kan fysiek u heeft beïnvloed. Je zou versteld staan ​​met het bedrag van de schade die kan worden gedaan jaren voordat je ooit de symptomen. In bijna alle gevallen is de schade onomkeerbaar. Het beste dat de meeste kan hopen is om de progressie van de schade te stoppen. Verander uw dieet, de controle van uw gewicht, een arts raadplegen, en boven alles, stoppen met drinken VOLLEDIG. Je zult sterker, gezonder, slimmer, gelukkiger en nog belangrijker, zult u genieten van het leven VEEL meer te voelen. Er zijn verschillende lever ziekten en complicaties. Neem de tijd om papers en studies. Het lezen van hen slechts een keer kan u helpen zeer nuchter te blijven. Hoe langer je drinkt hoe meer ze moeten laten schrikken. Angst kan een krachtige invloed te zijn en moet worden gebruikt om u te herinneren aan hoe dwaas het was om te drinken.
 • Vergeet niet dat het opgeven van een mindere genoegen (dronken) voor een grotere een (gezondheid, betere relatie of een zuiver geweten) is eigenlijk de gemakkelijkste weg: op de lange termijn. Het zal allemaal de moeite waard op het einde!
 • Waarom alcohol is het overnemen van je leven is een vraag die alleen zal worden beantwoord wanneer u NIET laat het je leven over te nemen.
 • Probeer niet om een ​​gewoonte om een ​​gewoonte te stoppen.
 • Houd chocolade handig. Chocoladecravings zijn typisch bij probleemdrinkers stoppen. Het zal uw endorfine verhogen en bijdragen tot het verminderen van de spoort je zult voelen.

Waarschuwingen

 • Een chronische alcoholist die stopt alles in een keer kan worden op grote risico's voor de gezondheid gerelateerde onderwerpen. Abrupt stoppen veel CZS depressiva kan leiden tot iets genaamd "delirium tremens". Binnen een paar dagen van te gaan "cold turkey" ontwenningsverschijnselen zoals angst en shakes kan evolueren tot tonisch-clonische aanvallen en uiteindelijk de status epileptica. Dit kan fataal zijn. Als u een chronische zware drinker, alvorens cold turkey raadpleeg uw arts. Kunnen zij in staat je iets (een benzodiazepine) te geven samen met een programma om te helpen omgaan met de acute ontwenningsverschijnselen.