Wkenl

Hoe te subutex of Suboxone gebruiken

Subutex en Suboxone zijn zowel partiële opioïde geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van drugsverslaving. Het belangrijkste werkzame bestanddeel in beide medicijnen Buprenorfine is. Het werkzame bestanddeel, buprenorfine, is een partiële agonist wat betekent dat je slechts gedeeltelijke opioïde effecten ondervinden van het nemen van deze medicatie. Drugs zoals heroïne, morfine, methadon, etc, zijn vol opioïden en hoe meer je neemt hoe groter het effect. Subutex en Suboxone niet op deze manier te werken en tot een plafond dat betekent dat je niet krijgt hoog als je meer van de drug te nemen. Het plafond effect maakt ook subutex of Suboxone veiliger bij overdosering als ademhalingsdepressie een limiet bereikt, maar je kunt nog steeds een overdosis als je alcohol mixen, benzodiazepinen, of neem het medicijn recreatief. Subutex en suboxone beide een zeer hoge bindingsaffiniteit voor de mu-opiaatreceptoren in de hersenen en andere opioïden die toevallig bezetten deze receptoren verplaatsen. De term "affiniteit" wordt gebruikt om de kracht waaraan een chemisch bindt aan zijn receptor in de hersenen te beschrijven. Suboxone bevat een tweede bestanddeel, Naloxon, dat is een zuivere antagonist en deze drug is er om op te treden als een afschrikmiddel tegen misbruik. Ziekenhuizen gebruiken ook naloxon om de effecten van de opzettelijke of onopzettelijke vergiftiging keren met verdovende agonisten (heroïne) evenals sommige gedeeltelijke antagonisten (buprenorfine). Buprenorfine overdosis is moeilijk te behandelen omdat het bindt zo strak aan de hersenen receptoren naloxon heeft een moeilijke tijd verplaatsen het.

Stappen

Hoe te subutex of Suboxone gebruiken. Neem zowel subutex en Suboxone door het plaatsen van de tablet onder uw tong waardoor het op te lossen.
Hoe te subutex of Suboxone gebruiken. Neem zowel subutex en Suboxone door het plaatsen van de tablet onder uw tong waardoor het op te lossen.
 1. 1
  Vergeet niet. Voordat u begint subutex of Suboxone behandeling dient u in matige terugtrekking uit andere opioïden. Als u subutex of Suboxone introduceren te snel na het nemen van drugs zoals heroïne, methadon of codeïne, zal je in versnelde ontwenning. Het is altijd het beste om veilig te spelen en wacht ten minste 18 tot 24 uur na kortwerkende drugs zoals heroïne. Als je op een methadon-programma moet je tot minstens 30 ml van methadon per dag en je moet af zijn methadon 48u voordat subutex of Suboxone behandeling of u kunt gaan in versnelde ontwenning. Bij de introductie van subutex of Suboxone voor de eerste keer is het best om beide geneesmiddelen 2 mg per keer, om de twee uur, nemen totdat je stabiel bent zo op deze manier is er minder kans op versnelde ontwenning happening. Versnelde ontwenning houdt verband met de onmiddellijke afgifte van een dosis buprenorfine dan het cumulatieve effect van de dosis. Neergeslagen terugtrekking heeft een hoger risico gebeurt als u komt uit Methadon, Fentanyl transdermale systemen, of een ander langwerkend opioïd.
 2. 2
  Neem zowel subutex en Suboxone door het plaatsen van de tablet onder uw tong waardoor het op te lossen. Als u snuiven of injecteren van beide geneesmiddelen, terwijl fysiek verslaafd aan opiaten je zal gaan in versnelde ontwenning. Als u beide geneesmiddelen neemt, onder de tong, terwijl fysiek verslaafd aan opiaten u ook ingaan neergeslagen terugtrekking. Het is een veel voorkomende misvatting dat de naloxon in Suboxone veroorzaakt versnelde ontwenning. Dit is niet waar. De naloxon zal alleen zet je in de onmiddellijke terugtrekking neergeslagen geval van injectie in een persoon die verslaafd zijn aan andere dan buprenorfine opioïden. Als je gaat om te gaan in de versnelde ontwenning het zal gebeuren binnen 15 minuten na uw eerste sublinguale dosis en het eerste teken zal een gevoel van stoned en spaced out... het snel erger worden. Als u een aanleg voor paniek toen de bijna onmiddellijke aanvang van neergeslagen terugtrekking kunt u gooien in een paniekaanval. De uitdrukking "versnelde ontwenning" wordt gebruikt om een ​​Super ontwenningsverschijnselen die het gevolg is van een antagonist (naloxon) of gedeeltelijke antagonist (buprenorfine) wordt verwerkt in een opioïde tolerante individu te beschrijven.
 3. 3
  Wacht ten minste 24 uur na de laatste dosis van subutex of Suboxone alvorens een opioïde of het zal geen verdovend effect hebben. Er is een aantal belangrijke factoren die zullen bepalen of een opioïde zal een effect hebben op je na subutex en Suboxone behandeling. Deze factoren omvatten uw subutex of suboxone dosering, de duur van de tijd die u hebt het nemen van de drug, de frequentie van het gebruik en de chemie van uw lichaam en de stofwisseling. Na 24 uur mag u alleen ervaren een fractie van een opioïde effect met een voller effect waarbij ten minste 72 uur. Tijdens subutex en Suboxone behandeling uw opioïde tolerantie zal niet zo hoog zijn als het vroeger was en je moet heel voorzichtig zijn.
 4. 4
  Spenen off subutex of Suboxone door het doen van een langzame versmalling van 1 mg tot 2 mg per twee weken. De onttrekkingen aan subutex en Suboxone zijn ernstig vanwege de lange halfwaardetijd van het geneesmiddel en de terugtrekking syndroom is lang en uitgesponnen. Zowel subutex en Suboxone hebben een 36 uurs gemiddelde halfwaardetijd waardoor de helft van het geneesmiddel zal uw systeem worden in 36 uur, maar dit betekent niet dat de andere helft zal 36 uur na deze worden gegaan. Het betekent na de andere 36 uur de helft van het restant zal worden gegaan en na nog 36 uur de helft van dit restant zal worden gegaan en zo verder en zo voort. De onthouding reacties van subutex en Suboxone zijn niet zo ernstig als methadon terugtrekking maar wacht niet te lang net zo lang en de symptomen zijn het meest acuut in de 4e en 5e dag na het stoppen. Tijdens de late terugtrekking uw symptomen kunnen verdwijnen alleen om de volgende dag terug te keren, maar uiteindelijk zullen ze burn-out en ga weg voor goed. Zowel subutex en Suboxone bereiken een plafond, op een bepaald punt, dus als u een hoge dosis van het medicijn vervolgens het nemen van hogere bedragen zullen niet alles voor je doen. Het is veel het zelfde tijdens terugtrekking: Als je er bij neervalt van een hoge dosis van een redelijk hoge dosis voel je je niet al te veel helemaal waar terugtrekking betreft. Het is als je naar beneden naar de lage doses terugtrekking is veel erger... vooral als je gaat van iets naar niets. Als u te snel trekt u zult ervaren onaangename symptomen die maagkrampen en diarree, warme en koude flitsen, rusteloze benen syndroom en schoppen (het afkicken) bevatten. U kunt ook slapeloosheid, onaangename levendige dromen, depressie, agressie, angst en angst en je gevoel van geur kan worden verhoogd. Het is ook gebruikelijk om te vrezen hebben je nooit gaat om weer normaal te zijn, maar dat is slechts een deel van het abstinentiesyndroom en je zal weer normaal door de tijd. Zijn vrij normaal na elke detox, vooral suboxone, te lijden van Post acute ontwenningsverschijnselen (PAWS) waar je je down voelt en depressief voor een paar maanden terwijl je lichaam herstelt en krijgt weer normaal... je zal herstellen naarmate de tijd vordert.

Tips

 • Wanneer u op subutex of Suboxone voor de eerste keer is het logisch je kan lezen over de drug, hetzij door boeken of via het internet. Het is echt belangrijk om niet te laten uit de hand en als je gaat om te lezen over de drug is het beste om uit te vinden de basis en laat het bij deze. Als u begint met het opzoeken van informatie over buprenorfine halfwaardetijd, biologische beschikbaarheid, eventuele alternatieve manieren om te nemen of versterken van de drug, etc, kunt u in de verleiding om te snuiven, te injecteren, of misbruik maken van uw tabletten als u meer te halen uit ze als je ze deze meenemen manieren, maar dit is actieve verslaving en geen herstel. Hoewel het nuttig om te chatten over je Suboxone behandeling en krijgen andere volkeren meningen en ervaringen op het, het is niet een goed idee om voortdurend te bezoeken websites waar het belangrijkste onderwerp van gesprek is schrikken praten over de verschrikkelijke onttrekkingen subutex of Suboxone. Als je blijft dit te doen kunt u verstrikt raken in een vicieuze cirkel en worden doodsbang ooit komende uit de drug. Je kan zijn schoon en vrij van uw middel van keuze, maar je zal vast komen te zitten in een sleur en hebben nog steeds het negatieve denken je had toen je eerder verslaafd aan drugs. Suboxone onderhoud is alles over het krijgen van uw leven op orde en vrijkomen van oude gedrag en negatieve patronen. Neem gewoon de suboxone de manier waarop je hebt verondersteld, onder uw tong, dan vergeet het. Voeg nieuwe dingen in je leven, zoals NA of groepen waar u bent mengen met nieuwe mensen die in hetzelfde schuitje als jezelf. Als het je lukt om detox dingen zullen automatisch op hun plaats vallen voor jou en als je goed gemotiveerd en doe de juiste dingen is er alle kans dat je kunt je leven ten goede veranderen. Als je verslaafd bent aan drugs je geest set is ingebakken met drugs op zoek naar gedachten en gewoonten en ten koste van alles het is belangrijk dat u de manier waarop je denkt en gedraagt ​​om jezelf een echte kans van het leven het fatsoenlijk leven dat je verdient te veranderen. Laat nooit je hoede voor een minuut en altijd onthouden, alleen maar omdat de aap is uit je rug betekent niet te zeggen het circus is vertrokken stad. Het is wanneer je begint te genieten van je oude manier van leven negatieve patronen kan opnieuw ontstaan ​​en dit is wanneer aangeleerde hulpeloosheid en self-fulfilling prophecy kunnen zijn lelijke kop op te steken en zet je in gevaar. Het is altijd een goed idee om een ​​soort van opnieuw uitvinden zelf en de invoering van nieuwe positieve dingen in je leven, zoals trainingsprogramma's en nieuwe maatschappelijke perspectieven. Het is nooit een goed idee om de oude trefpunten en huizen waar je vroeger verslaafd zijn aan drugs frequent... als je gaat zitten in de kappers lang genoeg zul je uiteindelijk krijgt een knipbeurt.
 • Spenen off subutex of Suboxone is niet in de buurt zo slecht als terugtrekken van methadon, maar beide drugs zijn vergelijkbaar omdat beide hebben een lange halfwaardetijd, zodat de terugtrekking syndroom is een langdurige affaire. Als u subutex of Suboxone en je bent nu een goed leven, waarom dan loskomen van de drug? Als u besluit zich terug te trekken en los komen subutex of Suboxone je zal geen problemen hebben bij het laten vallen van hoge doses, zoals van 16mg naar 14mg beneden, etc. Het is als je naar beneden aan lage doses, zoals 2mg, ontwenningsverschijnselen echt beginnen te kick inch Wanneer vallen de dosis van 2 mg is het best om alleen maar te laten vallen kleine stukjes in een tijd van hier op inch Het actieve ingrediënt in subutex of Suboxone is buprenorfine en dit geneesmiddel wordt voorgeschreven in microgram doses op 0,2 mg voor pijnbestrijding en het geneesmiddel is niet ontworpen om taps. Veel mensen komen af ​​subutex of Suboxone af springen van hoge doses, zoals 2mg, zich niet realiserend dat is 10 maal de therapeutische dosis van buprenorfine en het spenen proces van zo'n hoge dosis is extreem moeilijk te nemen. Wanneer afbouwen is het essentieel je denkt in microgram en half microgram wanneer u taps af van de 2 mg of 3 mg merk. Doen het op deze manier maakt het veel gemakkelijker te verdragen in vergelijking met die schoon uit hogere doses. Wanneer spenen off is het ook belangrijk dat u slechts een dosis te laten vallen om de 10 tot 14 dagen als gevolg van de lange halfwaardetijd van het geneesmiddel. Als je taper een dosis om de 3 of 4 dagen wordt u in constante terugtrekking en dit is niet de weg naar beneden te gaan als je uiteindelijk zeer onwel en bedlegerig. Als je taper in microgram en minder om de 10 tot 14 dagen zult u beter te verdragen de ontwenningsverschijnselen en zich te vestigen in de daling dosis voor een korte periode voordat het tijd is voor de volgende dosis verlaagd wordt. Het maakt niet uit welke manier je je terug te trekken gaat lijden aan ontwenningsverschijnselen, maar het kan gemaakt worden veel draaglijker als je het heel langzaam met een zeer kleine dosis reducties op het einde. Als uw rug tegen de muur om wat voor reden, zoals wordt geslagen recht uit uw recept, dan kunt u geen andere keuze dan zich terug te trekken en te gaan cold turkey. Als je gedwongen wordt om cold turkey te gaan dan ontwenningsverschijnselen zal niet starten in alle ernst tot 36 tot 48 uur na uw laatste dosis en symptomen zullen zijn op hun slechtst rond de 4e en 5e dag. Als u komt uit een hoge dosis subutex of Suboxone, cold turkey, de acute fase kan niet kruipen in tot rond de week merk. Meestal na 12 tot 14 dagen zult u het licht zien aan het eind van de tunnel, maar sommige slepende opnames zullen duren tot zes weken, hoewel deze zijn meer een last dan een zwakte. Als je opioïden nemen bovenop subutex of Suboxone je zal niet ingaan op de intrekking, maar ze zullen een volledige werking. Als je zelf medicijnen en neem opioïden om de gevolgen van terugtrekking uit subutex of Suboxone tegengaan u overdosis als je niet weet wat uw drugtolerantie riskeren meer en het opiaat blokkade effect van buprenorfine zal beginnen te vervagen als het begint te bevrijden van de hersenen receptoren zodat u ademhalingsdepressie riskeren.

Waarschuwingen

 • Heb subutex of Suboxone niet mengen met benzodiazepines, zoals diazepam, Ativan, etc, tenzij voorgeschreven door een zorgverlener of het kan leiden tot respiratoire depressie. Spring nooit uit een subutex of Suboxone hoge of lage dosis of u zult in voor een zeer ruige rit. Wanneer spenen off heb een zeer trage taper met kleine microgram reducties op het einde en je vindt het veel gemakkelijker om te gaan met. Als je bereid bent om het te slepen uit over een lange periode van tijd, zal je subutex of Suboxone uitstappen zonder dat ze volledig arbeidsongeschikt, maar alleen als je het heel langzaam over een langere periode van tijd met microgram en half microgram verlagingen in het kader 2mg. Zowel subutex en Suboxone werken als antagonisten bij hoge doseringen en werken veel beter als die bij lage doses. Na het spenen off subutex of Suboxone heel voorzichtig zijn als je drugs tolerantie zal niet zo hoog zijn als het vroeger was. Subutex en Suboxone zijn zowel hoge dosis, krachtige medicijnen, die mag nooit weg aan iemand anders gegeven worden, zelfs als de verschijnselen dezelfde zijn als die van jou.
 • Tijdens subutex of Suboxone behandeling die u kan depressie, slapeloosheid, slechte dromen, jeuk, impotentie, ejaculatie problemen en menstruatie problemen ondervinden bij de vrouw. U kunt ook last hebben van zweten, stijfheid en krampen en pijn in de onderrug. Als het hebben van routine lever tests die u gedaan kan vinden het bloedonderzoek zal een verhoging van de leverenzymen te tonen. Dit zal zichzelf moeten corrigeren wanneer je ofwel stoppen met de drug of af tot een lage dosis. Na op Suboxone een paar maanden, of zelfs jaren, kan u een periode in de dag waar u zich Strung Out alsof je gaat door ontwenningsverschijnselen. Als dit gebeurt niet in de verleiding om meer Suboxone te nemen als de fase passeert door zijn eigen beweging, zonder de noodzaak voor verdere medicatie. Als u de invoering subutex of Suboxone voor de eerste keer niet beide drug te nemen op het eerste snuffelen en snuiven als u komt uit een ander opioïd. Je moet wachten tot je in een matige terugtrekking voordat u deze medicijnen nemen of je zelf zou kunnen gooien in versnelde ontwenning. Niemand vindt het leuk om ontwenningsverschijnselen te verduren, maar versnelde ontwenning kan, onder bepaalde omstandigheden, een duizend keer erger dan normaal opiaatontwenning dus je moet ervoor zorgen dat u niet subutex of Suboxone introduceren te vroeg. Er zijn tijd richtlijnen, maar deze kunnen misleidend zijn als iedereen is anders. Sommige mensen, bijvoorbeeld, voelt methadon opnames 24 uur na hun laatste dosis, maar sommige mensen voelen geen ontwenningsverschijnselen te dagen. Speel op veilig en zorg ervoor dat je niet te vroeg. Op het moment van schrijven van dit artikel, hebben de makers van Suboxone een nieuwe 'suboxone strip' die wordt geleverd in 2 mg en 8 mg dosis ontwikkeld. De strip is als een streepjescode en lost veel sneller dan Suboxone tabletten. Minder speeksel stroomt de kanalen van de mondholte waardoor het geneesmiddel doeltreffender als zeer weinig buprenorfine verloren slikken. Dit maakt Suboxone veel gemakkelijker te nemen en moeilijker te misbruiken.