Wkenl

Hoe te trainen voor parkour

Parkour combineert wandelen, hardlopen, en acrobatiek met springen vaardigheden om je van het ene punt naar het andere in de snelst mogelijke manier. Het is een manier van "stroomt" tussen plaatsen om er te komen in een kortere tijd dan wanneer je nam de normale route. Het is niet alleen om te kijken afkoelen. Het is een ernstige kunst, het is fysiek zwaar en mag alleen worden beoefend binnen de grenzen van uw lichamelijke conditie en het vermogen. Als je bent klaar voor de uitdaging, lees dan verder.

Stappen

Hoe te trainen voor parkour. Trainen met je eigen lichaamsgewicht.
Hoe te trainen voor parkour. Trainen met je eigen lichaamsgewicht.

Conditioning uzelf

 1. 1
  Trainen met je eigen lichaamsgewicht. Niets anders zal je trainen om echt bewegen en duw je lichaam door het milieu dan het werken met het uit de get-go. Doe de volgende routine 2 keer elke training sessie. Als je niet kunt doen het allemaal, doe wat je kunt. Streven naar verbetering boven alles. Als je het allemaal kunt doen, consequent verhogen van uw aantal herhalingen en / of sessies beetje bij beetje.
  • 10 squats (opbouwen tot plyometrische box jumps)
  • 10 push-ups
  • 10 been liften op je rug met beide benen
  • 10 pull-ups
 2. 2
  Rijden frequent. U moet ten minste 7-10 mijlen (11-16 km) per week draaien. Hardlopen is een groot deel van parkour, en je moet in staat zijn om lange afstanden, evenals sprint snel lopen.
  • Andere cardio-oefeningen die nuttig te doen zijn zijn lacrosse, boksen en zwemmen. Yoga zal toon je spieren, ook.
 3. 3
  Tillen gewichten. Kracht is een ander belangrijk aspect van parkour. Je kunt niet zomaar aan de muur hangen, je moet een of andere manier klimmen over het. Werken met de hierboven beschreven routine en te combineren met krachttraining voor een optimaal resultaat
  • Niet geobsedeerd door hoeveel gewicht je kunt tillen. Perfecte vorm en uithoudingsvermogen (aantal herhalingen) zijn veel belangrijker. Immers, zult u werken met het gewicht van je lichaam, niet tillen auto's.
 4. 4
  Strekken en warm-up van uw lichaam goed. Parkour kan een gevaarlijke sport zijn als je niet bent geconditioneerd, dus zorg ervoor om goed vooraf te rekken. Als je niet op te warmen voordat je rekken, kan je verliezen tot 30% van uw spieren mogelijk kracht en macht. Wat meer is, zorg ervoor dat je rekken tot letsel of stam te voorkomen.
  • Mis geen deel van je lichaam. Parkour kan lijken alsof het gebruikt meestal de benen, maar je armen, nek, rug en schouders zijn even belangrijk. Als je een blessure hebt, moet je niet te rekken zonder een fysiotherapeut (of het doen van parkour in de eerste plaats).
 5. 5
  Eet een gezond dieet. Magere eiwitten, groenten en fruit, noten en zaden, en onbewerkte voedingsmiddelen zijn het beste voor parkour atleten (traceurs). Drink veel water - minstens 64 gram per dag. Veel traceurs verbruiken minstens een liter per dag.
  • Knip de calorierijke, vetrijke verwerkte goederen. Een gezond gewicht en spier-to-vet verhouding is belangrijk voor het slagen in deze vaardigheid. Het is veel gemakkelijker te tillen £ 180 (82 kg) van gestroomlijnde spieren dan die muur dan 220 lbs (100 kg) van de niet-zo-gestroomlijnde vet.
  • U zult plassen veel, maar het zal de moeite waard zijn. Zorg ervoor te tuffen water na elke training sessie. Parkour kan ongelooflijk moeilijk zijn op je lichaam en je spieren moeten de hydratatie voor een verblijf in topvorm.
 6. 6
  Hier krijg je een goed paar sneakers. Je eigen succes ten parkour kan veel afhangen van wat sneakers die je hebt. Overwegen om degenen met grip (voor het klimmen); zij moeten stevig genoeg zijn om de bewegingen die je zult hen door te behandelen zijn. Ze moeten ook licht genoeg zodat ze niet mee te nemen.
  • Specialist parkour sneakers zijn beginnen te verschijnen op de markt. Ze zijn ontworpen met de greep, steun en stabiliteit die nodig is voor harde stoten en tractie voor verschillende loopvlakken. K-Swiss, Inov-8 en de Vibram Five Fingers zijn alle populaire keuzes.
  • Je zult erachter te komen snel genoeg dat je sneakers vernietigen sneller dan je ze kunt kopen en dat het niet de moeite waard om grote hoeveelheden geld. Koop goedkope sneakers, als je ze te vernietigen, krijg je een nieuw paar. Grip en duurzaamheid zijn niet zo belangrijk als techniek, maar zorg ervoor dat de sneakers hebben wel wat tractie, aangezien het zal klimmen een beetje makkelijker. Zorg ervoor dat de zolen zijn niet te dik om slechte landing technieken te bevorderen en meer gevoel voor de omgeving te krijgen.

Beheersen van de basis

 1. 1
  Verfijn je sprong. Hoewel het in eerste instantie lijkt misschien eng, beginnen met stappen. Springen omhoog, niet omlaag. Zoek een aantal buiten of een set die zijn breed en open.
  • Spring van de grond tot een stap, dan twee, dan drie, enz. U moet worden versoepeld, goed uitgebalanceerd met een relatief rechte houding, en land zachtjes op je tenen 10 keer in een rij voordat je een volgende stap toe te voegen aan je sprongen de volgende sessie of week. Rond 5 of 6 stappen moeten worden nogal moeilijk.
  • Zoek een middelgrote spoor te werken aan je tweehandige gewelf. Gebruik je handen om je benen omhoog te trekken naar de kant. Een knie moeten lijken te gaan tussen je armen. Praktijk in evenwicht te blijven als je landt.
 2. 2
  Werk aan je landingen. Een grote sprong wordt een reis naar het ziekenhuis zonder de juiste landing. Voordat je jezelf uit te breiden, krijg je landingen beneden. Vergeet niet in deze volgorde: plooi, te verlengen, te absorberen.
  • Op de top van je sprong, breng je knieën tot aan je taille, voeten eronder. Verleng je benen naar een staande positie midden in de lucht, en breng je hele lichaam neer bij de landing. Plaats uw palmen voor om het evenwicht te helpen en te absorberen, voor het geval dat. Probeer om in stilte te landen (als een ninja).
 3. 3
  Perfect uw spier-up. Dit is een pull-up tot in het extreme en krijg je over muren, hekken en hoge hindernissen.
  • Begin met een normale pull-up. Breng vervolgens de balk naar je borst. Daarna werken aan het brengen van uw borst boven de bar, het toevoegen van dips als goed. Uiteindelijk, breng het in een vloeiende beweging, van onder de bar om het te rusten op je bekken. Stuwen je knieën omhoog en naar voren om uw lichaam impuls te geven.
 4. 4
  Wees een met de schouder roll. De tijden die u zult de rol het meest nodig zijn als je verrast en off-balance. Het beheersen van de schouder worp kon je uit wat een vreselijk lastige situatie zou zijn.
  • Stop je hoofd en handen in, ontspan je lichaam, boog je armen en een schouder naar voren in een hoepel vorm rond je hoofd, en rol je kont boven je hoofd. Denk aan het gaan van je schouder schuin naar je heup.
   • Als je een beetje aarzelend, te beginnen met een knie op de grond. Sla je arm aan de binnenkant van je been, houdt de voet die op de grond. Dit zal u helpen vorm te houden terwijl het doen van de rol. Stuwen jezelf vooruit terwijl op je voet.
  • Zodra je de basis van de rol, starten vanaf lage sprongen, bewegen geleidelijk hoger.
 5. 5
  Lopen tegen muren. Je hebt het gezien in films en nu ben je klaar om het zelf te doen bent. Begin met muren die nog net buiten bereik, niet gaan klimmen appartementsgebouwen District B13 stijl gewoon nog niet.
  • Hier krijg je een goede aanloop naar een muur, van start met je voet, en bereiken zo hoog als je kunt, grijpen de rand van de muur. aan de top om jezelf omhoog te trekken.
  • Als je beter, gebruiken hoeken voor twee kick-offs, waardoor u extra hoogte.
 6. 6
  Wees zo stil mogelijk. Dit is voor uw veiligheid en voor de veiligheid van de objecten die je draait op en boemelen voorbij. Een structuur lijkt stevig en in staat om uw gewicht te weerstaan, maar je zult niet zeker weten, tenzij je het klimmen op het. Loopvlak licht om jezelf en je omgeving te respecteren.
  • Minder lawaai betekent over het algemeen minder invloed. Dat is geweldig voor de beton, ja, maar de minste invloed mogelijk is wat het beste is voor je knieën. Luister naar jezelf als je beweegt. Of je zult in staat zijn om het daarna te voelen.

Werken met anderen

 1. 1
  Ontwikkel je eigen stijl. Wanneer u begint te werken met een leraar of andere trainees, zult u merken dat iedereen heeft een andere manier gaan over van punt A naar B. Geen van deze wijzen is onjuist. Het enige wat je hoeft te doen is vinden wat komt het meest natuurlijk aan jou.
  • Bekijk video's en acht anderen, maar alleen om een ​​punt. Als je jezelf pijn doet, zeker in twijfel uw formulier - maar als het werkt voor u, niet inspanningen om uw gewoonten te veranderen. Wat komt natuurlijk voor je kan niet komen van nature voor iemand anders.
 2. 2
  Zoek een academie of trein met anderen. Werken met een professionele een-op-een is een voorrecht dat geen enkele hoeveelheid van de praktijk kan evenaren. Werken met anderen zorgt voor persoonlijke exploratie en kritieken van je vaardigheden die van pas kunnen komen voor verbetering.
  • Als er geen academie is in uw omgeving, raken-up van uw lokale sportscholen. Een professional zal niet alleen leert u alles wat u moet weten, zodat u goed afgerond vaardigheden, zullen zij er ook voor zorgen dat je veilig blijven.
  • Als u ervoor kiest om te trainen met anderen, houd het voor een paar mensen. Als er te veel verzamelen, wordt het een roadshow van opscheppen en pronken vaardigheden. De praktijk moet een samenwerking, niet een persoon eist de anderen volgen zijn.
 3. 3
  Kies een gemeenschappelijke A en B. Dit is een goed advies of u nu werkt door jezelf of iemand anders. Vestigen altijd een beginpunt en een eindpunt. Er kunnen er talloze manieren, maar slechts een begin en einde.
  • Het doel is om er zo snel mogelijk te krijgen, niet hoeveel indrukwekkende sprongen die je kunt doen of hoeveel muren je kunt klimmen of rol eronder. Kies een pad dat niet uit doet opvallen in zijn eenvoud en zijn grandeur.

Tips

 • Bij het starten van gewichtheffen, wees voorzichtig. Als u te veel tillen je te veel spieren, die extra gewicht mee te nemen gelijk te krijgen. Je kon jezelf ook verwonden door het optillen te veel gewicht zonder de juiste techniek.
 • Veel plezier! Parkour is niet alleen een veeleisende sport, maar ook een leuke hobby. Ga online en vind een aantal mensen in uw omgeving om te trainen met.
 • Zorg ervoor dat je draagt ​​kleding die je kunt oefenen inch Niet jeans en een knop omhoog shirt dragen. Als het koud is, draag zweet. Het zal u toelaten om comfortabel en het zal moeilijker zijn om jezelf pijn te doen.
 • Wanneer u voor het eerst bent beginnen, zorg ervoor dat je iemand om mee te trainen hebben. Zij kunnen u helpen herkennen je en geven je meer zelfvertrouwen.

Waarschuwingen

 • Altijd gewicht-lift met een spotter in het geval er iets misgaat.
 • Probeer niet iets te gek als flippen als je nog nooit een flip in je leven hebben geprobeerd. De daken kan wachten. Begin met de grond.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoenen
 • Obstakels
 • Gewichten (optioneel)