Wkenl

Hoe te verminderen opbouw van melkzuur in de spieren

Melkzuur, ook bekend als melkzuur, komt vrij in de spieren als ze gebruikt hun energieopslag en nog intense energiebehoefte. Kleine hoeveelheden melkzuur kan u helpen voorkomen vermoeidheid tijdens een training, maar ophoping van melkzuur tijdens een training kan branderig gevoel in de spieren die kunnen vertragen of stoppen van uw sportieve activiteit te creëren. Melkzuur wordt ten onrechte beschuldigd van het zijn verantwoordelijk voor na de training pijn 1 tot 3 dagen na een harde training. Melkzuur wast uit het systeem binnen een uur na het einde van een training, en onderzoekers geloven dat het positieve effecten heeft in kleine doses. Voorkomen en beperken melkzuur is een belangrijk onderdeel van een komfort routine, en nuttig voor de lever, waarbij een overmaat melkzuur verwerkt. Er zijn veel manieren waarop u kunt voorkomen branden en pijn te beperken tijdens uw training. Dit artikel zal u vertellen hoe te verminderen opbouw van melkzuur in de spieren.

Stappen

Hoe te verminderen opbouw van melkzuur in de spieren. Gehydrateerd te blijven.
Hoe te verminderen opbouw van melkzuur in de spieren. Gehydrateerd te blijven.
 1. 1
  Gehydrateerd te blijven. Melkzuur is oplosbaar in water, dus hoe meer gehydrateerd je bent, hoe minder kans je hebt om een ​​burn voelen terwijl je workout en leiden tot opbouw van melkzuur.
  • Drink veel vocht tijdens het sporten. Tegen de tijd dat je merkt dat je dorst hebt tijdens een training, kan je al uitgedroogd. Drink 8 tot 16 oz. (236.6 ml tot 473 ml) water voordat je workout, dan drink 8 oz. (236.6 ml) water voor elke 20 minuten je workout.
 2. 2
  Werken vaak. Hoe meer fysiek fit je bent, hoe minder glucose uw lichaam nodig heeft om te verbranden en er zullen minder zuur te bouwen.
 3. 3
  Verhoog de ​​intensiteit van je trainingen geleidelijk. Ontwikkel een workout plan om minuten of herhalingen langzaam toe te voegen aan uw routine. Uw lichaam zal minder glucose hoe meer je werk uit op een redelijk niveau te verbranden en gehydrateerd te blijven.
 4. 4
  Gewichten heffen, maar beseffen dat dit een activiteit die de neiging heeft om te bevorderen opbouw van melkzuur omdat het meer zuurstof nodig dan ons lichaam kan leveren. Hoewel we hebben te horen gekregen te "voelen de branden," een ophoping van melkzuur kan ook leiden tot micro-tranen die trauma kan veroorzaken in de spieren en laat je pijn voor dagen. Zorg ervoor dat het gewicht en de herhalingen geleidelijk te verhogen op een gezond niveau van melkzuur te houden in het lichaam.
 5. 5
  Afname van de intensiteit van je training als je begint te voelen een brandwond. Het is afweermechanisme van het lichaam proberen om overbelasting te voorkomen. Als je doet aërobe activiteiten, zoals lopen, snel lopen, fietsen of gebruik van een elliptische of trap stepper, vertragen uw snelheid. Als u op adem te komen, zal meer zuurstof worden geleverd aan uw spieren en laat het melkzuur.
 6. 6
  Strekken na de training. Aangezien melkzuur dispergeert 30 minuten tot een uur na de training, stretching helpt om melkzuur vrij en zal ook alle micro-trauma die verantwoordelijk zijn voor pijn kan in de dagen na een training verminderen.
 7. 7
  Blijf actief. Rust na de training, maar een actief leven leiden. Spieren hebben zowel activiteit als zuurstof en water om gezond te blijven. Als je het gevoel een brandwond in je spieren af ​​en toe, er is geen reden voor ongerustheid; melkzuur in kleine hoeveelheden niet schadelijk is voor je lichaam en kan zelfs een aantal gunstige effecten op de stofwisseling hebben.

Tips

 • De ernstige spierpijn en tederheid en beperking in bereik van de beweging 1 tot 3 dagen na een intensieve training is weten door atletische trainers als vertraagde beginnende spierpijn of DOMS. Veel van de stappen die u zullen helpen verminderen melkzuur opbouw zal u helpen voorkomen DOMS.