Wkenl

Hoe te vissen op alligator gar

Als u geïnteresseerd bent in het testen van uw aan te pakken tegen een £ 100, prehistorisch ogende vis, en hebben toegang tot de troebele langzaam bewegende water van de onderste Mississippi River drainage gebied, kan de KrokodilleGeep net de vis voor u zijn. Hier zijn enkele tips voor het uitproberen van deze toothy vis op voor de grootte.

Stappen

Hoe te vissen op alligator gar. Veel zuiderlingen zullen u vertellen de beste methode van de visserij op gars is bowfishing!
Hoe te vissen op alligator gar. Veel zuiderlingen zullen u vertellen de beste methode van de visserij op gars is bowfishing!
 1. 1
  Veel zuiderlingen zullen u vertellen de beste methode van de visserij op gars is bowfishing! Zij nemen om de slow-moving backwaters van rivieren in Zuidoost-Europa met compound bogen en pijlen vissen. Bow-visserij is veel spannender te veel, is het vissen en jagen gecombineerd. Hier echter, zullen we kijken naar de mogelijkheid van het daadwerkelijk aansluiten van de gar.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw rig om de taak, hebben we het over een vis die weegt tot 250 kilo, met tientallen scherpe, naaldachtige tanden. U kunt overwegen het volgen van een aantal vrij goede tackle set-ups.
  • Grote open-faced of spinning reel staat houden 150-200 meter van 30-100 pond test mono-filament lijn. maar het is mogelijk te doen met een kleine haspel met lichte lijn, zoals 10-17 lb testen.
  • 6ft-8foot stijf-actioned grafiet of composiet rod.
  • 3 voet stalen leider, 60-100 pond test
  • 2/0 dreg
  • 1/4 oz. slip zinklood, met split schot sinker om het boven de haak te houden.
  • Kunststof of kurk bobber (float), die in staat van het houden van uw aas en rig opgehangen in de buurt van het wateroppervlak.
  • Gaff, of wanneer juridische, een 22 kaliber geweer, voor het onderwerpen van de toothy vis bij de landing het.
 3. 3
  Kies een flinke levend aas. Sommige mensen in de lagere delta wateren in de buurt van de Golf Coast voorkeur 10-12 inch mul, en vaak stel voor het verwijderen van de schubben alvorens ze te gebruiken, maar geen juridische baitfish, zoals uitblinkers, elft, of sukkels zijn op het menu van de gar's.
 4. 4
  Zoek een poel, uithoek, of dood meer (een meer dat wordt overspoeld door een aangrenzende rivier toen het water is hoog, maar is ingesloten wanneer de rivier is op normaal niveau). Veilige toestemming om dit water, en wat licenties vissen nodig zijn in het rechtsgebied je vissen inch U moet toegang hebben tot uw keuze van locaties vissen hebben, dus als er geen toegang bank, moet u wellicht om een ​​boot te beveiligen.
 5. 5
  Uiteengezet op uw expeditie. Als u ervoor hebt gekozen om te vissen vanaf een boot, iemand u begeleiden als u ervoor kiest om onbekende wateren vissen, en zorg ervoor dat je alle benodigde varen veiligheidsuitrusting met u.
 6. 6
  Kijk voor scholing baitfish, zoals elft, uitblinkers, of zoet mul (zoutwater mul, als je vissen een brakwater locale). Wanneer u een school vissen breken van het water, alsof ze worden gedreven door een hongerige carnivoor spotten, bent u waarschijnlijk in gar land. Tuig uw aas, en gegoten in de school. levend aas het beste werkt.
 7. 7
  Houd een oogje op uw float. Wanneer het begint te torpederen over de bovenkant van het water, of gewoon duiken naar de diepte, lager uw staf naar het, wachten op de 7 seconden nadat de lijn trekt strak, omdat de geep zwemt met zijn eten, voordat hij eet het. Dan "set" van de haak naar beneden, waar het zijn onderkaak dat is niet knokige zal vangen. De Alligator Gar heeft een harde, benige plaat in zijn mond (de reden vissers liever dreggen), en erg veel kracht nodig om het te penetreren.
 8. 8
  Beoordeel de vis als je voelt de spanning op uw lijn. Zeer grote vis zal een aanzienlijke strijd om land nodig, en je kan het nodig zijn om uw weerstand te passen om het te dragen naar beneden vinden. Proberen te houden de vissen stuurden weg van logs, borstel, of andere haken en ogen om hem te houden van steeds verward, waar je hem vrijwel zeker zal verliezen.
 9. 9
  Vecht je een vis totdat deze is uitgeput. Probeer nooit om nog een kleinere gar kracht in de boot, terwijl het nog steeds strijd links in het. De Alligator Gar is bekend om agressief bijten uit zelfverdediging. Voor zeer grote gar, kan het best kieuw gaff hen, zodat de kop (en tanden) bestuurbaar is vanaf inzittenden van de boot alvorens het boord.
 10. 10
  Wees uiterst voorzichtig als u ervoor kiest om uw vangst los. Het verwijderen van een dreg uit een mond vol naaldachtige tanden vereist een zeer lange neus tang, en snijden de lijn zal de dreg ingebed in de mond van de vis te verlaten, waardoor het weinig kans om te overleven.
 11. 11
  Overwegen om elke vis die je huis te halen voor het avondeten. Dit kan veel wenkbrauwen te verhogen, omdat de meeste mensen gewoon kiezen om niet te gar eten, maar hun vlees is eetbaar, en sommige bronnen zeggen dat het heel tasty.K
 12. 12
  Of, kunt u verkopen door het pond zullen sommige mensen goed geld betalen voor alligator gar vlees.
 13. 13
  Alligator gar sterk afgenomen in aantal in de overgrote meerderheid van hun oorspronkelijke gebied. Deze reus, zoetwater roofdieren zijn in de problemen. Louisiana en Texas zijn twee van de weinige landen die nog fishable aantallen van deze levende fossielen. Vanwege dit, en de hoop van het opslaan alligator gar voor toekomstige generaties, catch and release van deze wonder vis is het beste beleid. Het maken van een paar dollar is niet voldoende reden om deze soort verder te duwen in de richting van uitsterven, zoals is gebeurd bij veel van zijn vroegere grondgebied.

Tips

 • De beste landen om ze te vinden in zijn Texas (waar de grootste worden gevonden), Mississippi, Louisiana, Arkansas, Alabama en Florida.
 • Terdege aandacht geven aan het inhuren van een gids voor uw eerste reis vissen voor deze vissen. De tijd van een gids zal redden, evenals de veiligheidsoverwegingen moet uw reis nog veel leuker.
 • Ze kan wegen dan 250 pond. De Alligator Gar kan overleven tot twee uur boven water, is de grootste soort van gar, en is de grootste uitsluitend zoetwatervis in Noord-Europa. Het kan zo lang als acht tot tien voet en weegt vaak ten minste 200 pond bij rijpheid. Het huidige wereldrecord voor de grootste KrokodilleGeep gevangen met de hengel en reel is £ 279 0oz. [1] De grootste genomen door Bowfishing is £ 365.
 • De Henderson Swamp westen van Baton Rouge, Louisiana, en het meer Ponchartrain, ten noorden van New Orleans, Louisiana, zijn bevolkt met Alligator Gars, net als de Pearl en Pascagoula rivier in Mississippi, de Mobile, Tensaw, Tennessee, en Tombigbee Rivieren in Alabama, en de Escambia, Choctawhatchee en Appalachicola Rivieren in de Florida Panhandle. Maar de Texas rivieren zoals de Colorado, Trinity, Guadalupe, Sabine, en andere belangrijke kanalen zijn het meest bezocht en hebben de grootste plaat gars tot nu toe, evenals de grootste bekende populaties van hen. De beste plek om ze te vissen is de Colorado ergens stroomafwaarts van Austin naar de kust.
 • Bij het opzetten van de gar in een boot of op het land, NIET de gar grijpen door zijn snuit omdat zijn tanden steken uit de zijkant van zijn mond, zodat als hij geselt hij kan gemakkelijk te snijden uw hand.

Waarschuwingen

 • Er zijn verhalen (enigszins onderbouwd) van Alligator Gars bijten voeten die zijn bungelden in het water af van de pieren en rivieroevers.
 • Kijk voor een vliegende haak of andere terminal aan te pakken als de vis krijgt gratis, de spanning op de lijn zet deze om in gevaarlijke projectielen.
 • U kunt uw rug verwonden door picking it up door jezelf.
 • Respecteer de tanden van deze vis, nooit vasthouden een hand, zelfs met leren handschoenen, in zijn mond.

Dingen die je nodig hebt

 • Heavy duty vissen te pakken.
 • Boot en motor zijn optioneel, maar de voorkeur.