Wkenl

Hoe te visualiseren

Visualisatie is een techniek die gebruikt wordt door de winnaars in alle lagen van het leven. Als je echt iets om te komen tot bloei wilt, zet je creatieve geest aan het werk. Zie het resultaat voor je, speel het spel dat je gaat spelen in je gedachten of bekijk het accepteren van jezelf je diploma op de universiteit. De enige beperking is je eigen geest.

U kunt gebruik maken van visualisatie om nieuwe gewoonten, zoals gezonder eten of langzaam die overeten en obesitas voorkomt het eten van te verwerven; heb je ooit een acrobatische piloot gezien het visualiseren van zijn / haar routine op de grond met alleen de handen en de verbeelding? Heb je ooit gerepeteerd een sollicitatiegesprek in je hoofd?

Stappen

Hoe te visualiseren. Visualiseren van de activiteit, evenement of gewenste resultaat.
Hoe te visualiseren. Visualiseren van de activiteit, evenement of gewenste resultaat.
 1. 1
  Visualiseren van de activiteit, evenement of gewenste resultaat. Denken "wat je ziet is wat je krijgt" en klaar zijn voor creativiteit en geest synthese om het voortouw te nemen. Als u wilt een zonne aangedreven trein bouwen, visualiseren deze trein in je geest, met zijn zonnepanelen, zijn glimmende buitenkant, reizen met een snelheid die je denkt dat het in staat zou zijn. Droom op het, werk het door je hoofd en laat het evolueren in foto's.
 2. 2
  Beweeg uw fantasie in de echte wereld. Nadat je een moment hebt doorgebracht, dag, maand of zelfs jaren visualiseren van de mogelijkheden, nu verschuiven naar de modus concentreren. Juist op het moment voordat u de activiteit, taak of gebeurtenis die een resultaat of zelfs de uitkomst richting van je doel zal bereiken uitvoeren, richten duidelijk op de foto van de actie die u gaat maken. Bijvoorbeeld, als je probeert een bal te raken, foto raken duidelijk in je geest, beroerte door een beroerte, op de juiste hoogte en de juiste snelheid. Kijk naar de bal geraakt wordt door je instrument, door de lucht vliegen en de landing waar het bedoeld is om te landen. Voeg alle zintuigen aan de ervaring, hoor de naderende bal, horen en voelen de impact, ruik het gras. Doe het dan voor echt.
 3. 3
  Repareren van je mindset. Niets gaat beter krijgen als je waardeloze over uzelf en uw kansen in het leven te voelen. Een positieve mindset zal een dwalende periode van pech resetten. Het zal blijken dat de helft leeg glas in het half vol glas, het regenachtige dag in de silver omzoomde cloud. Kansen grijpen om te veranderen en verder te gaan.
 4. 4
  Denken op lange termijn. Iedereen die verandering nachts wil zal teleurgesteld worden. Zelfs als je een fortuin in de ochtend won, zou je zo ontevreden te zijn met je leven in 6 maanden tijd als je bent nu, tenzij je naar binnen kijken om wat scheelt je. In plaats daarvan, van plan tot realisatie van uw hoop en dromen op lange termijn te maken. Visualiseer waar u zal worden in 5, 10 en 15 jaar de tijd en de soorten resultaten die u wilt. Maar niet gewoon een ondiepe foto van u in een Porsche, omringd door een groot huis, enorme diamant verzamelen en kruiperig vrienden. Dat is kunstmatig en zal niet gezond, noch bevredigend blijken op de lange termijn. In plaats daarvan, visualiseren wat je wilt bereiken als mens en wat legaten u zult uw gemeenschap en de wereld te verlaten.
 5. 5
  Herinner jezelf altijd van het belang van vertragen. Visualisatie werkt alleen wanneer u bent kalm, op hun gemak voelen en bereid zijn om jezelf de tijd om zich te concentreren in vrede, vrij van directe zorgen te geven. Visualisatie is een techniek die zeer dicht bij meditatie, maar het is actiever en levendiger. In visualisatie, wordt u aangemoedigd om actief mee te denken over de mogelijkheden, maar zoals bij meditatie, moet je buiten beschouwing laten iets vreemd om je dromen en doelen en alleen richten op hen.
 6. 6
  Visualiseer de persoonlijkheidskenmerken die nodig zijn om je waar je wilt zijn. Het is niet genoeg te willen van de president. Je moet nadenken over de kwaliteiten die zal helpen bij het bereiken van dit doel. Visualiseren niet alleen het voorzitterschap, maar ook de vaardigheden van open communicatie, overtuigingskracht, glimlachen, het delen, luisteren, discussiëren, in staat om kritiek af te buigen met vaardigheid en respect enz. Het is waarschijnlijk zullen er vaardigheden die je nodig hebt om te werken aan, maar nogmaals, het gebruik visualisatie te richten op afzonderlijke vaardigheden om hen te brengen tot ondermaats.

Tips

 • Visualisatie vraagt ​​oefening. Iedereen heeft de kracht om te doen, maar niet iedereen heeft het geloof erin. Als je sceptisch bent, kunt u uzelf overtuigen dat dit een verspilling van tijd. Geef niet toe aan deze verleiding omdat iedereen, sceptici opgenomen, kunnen profiteren van het visualiseren. Het is over het vermogen van onze hersenen om resultaten te synthetiseren, een wetenschappelijk bewezen feit.
 • Vergeet niet gevoelens. Je moet blij en dankbaar te visualiseren correct te gebruiken.
 • Anderen helpen om te visualiseren. Een van de beste geschenken die je ooit kan geven is dat van hoop en visualiseren is een onderdeel van hoop voor betere dingen. Anderen leren hoe het te doen als je eenmaal het vertrouwen en u zult delen in stukken van hoop.
 • "Lees Psycho Cybernetica" Door Maxwell Maltz je kunt het toepassen op een gewoonte, zoals "eten langzaam" die helpt overeten en obesitas voorkomen verwerven

Dingen die je nodig hebt

 • "Psycho Cybernetica" door Maxwell Maltz