Wkenl

Hoe te vochtretentie te behandelen

Vochtophoping ontstaat wanneer het lichaam niet kan ontdoen van overtollig water. Vochtretentie kan om verschillende redenen, maar meestal wordt veroorzaakt door premenstrueel syndroom bij vrouwen, teveel zout in de voeding of als een bijwerking van medicatie. Door vochtretentie, kan er een zwelling van het lichaam vooral in de benen, enkels, handen, voeten en buik zijn. Er zijn vele natuurlijke manieren om de behandeling vochtretentie door het verdrijven van overtollig water uit het lichaam en goed hydrateren. Hier zijn een paar stappen over hoe het vasthouden van vocht te behandelen.

Stappen

Hoe te vochtretentie te behandelen. Verminderen uw inname van zout en zoute voedingsmiddelen.
Hoe te vochtretentie te behandelen. Verminderen uw inname van zout en zoute voedingsmiddelen.
 1. 1
  Verminderen uw inname van zout en zoute voedingsmiddelen. Teveel zout in het lichaam kan vochtretentie veroorzaken verergeren. Veel bewerkte voedingsmiddelen bevatten hoge waarden van natrium die ook moeten worden vermeden, dus check de voedingswaarde-informatie over producten die je eet om ervoor te zorgen dat ze geen hoge niveaus van natrium bevatten. Vermijd het toevoegen van extra keukenzout om je eten, en blijf weg van zoute snacks zoals chips, pinda's en pretzels.
 2. 2
  Drink veel water als je je bewust bent dat je het vasthouden van vocht is het gevolg van premenstrueel syndroom, te veel zout in uw dieet of andere minder belangrijke oorzaak. U kunt het gevoel dat je genoeg water in je lichaam al, maar wordt goed gehydrateerd helpt u overtollige water uit te spoelen in plaats van te slaan in je lichaam.
 3. 3
  Eet voedingsmiddelen met diuretische eigenschappen. Er is een lange lijst van diureticum voedingsmiddelen zoals selderij, sla, wortelen, uien, asperges, tomaat en komkommer.
 4. 4
  Neem dagelijks vitaminen die het vasthouden van vocht zal verminderen.
  • Vitamine B6 is bekend dat de effecten van vochtretentie, vooral in milde gevallen zoals vochtretentie door premenstrueel syndroom. Grote hoeveelheden Vitamine B6 is ook te vinden in voedingsmiddelen, zoals rood vlees, zalm, tonijn, bananen en bruine rijst.
  • Vitamine B5, Vitamine B1 en vitamine D zal het vasthouden van water te verminderen en kan ook worden gevonden in voedsel zoals vers fruit en vetarme zuivelproducten.
  • Supplement mineralen zoals calcium, magnesium, mangaan en kalium kan helpen met het vasthouden van water als goed, en staan ​​bekend om op te treden als mild diuretica om het lichaam vrijkomen overtollige water te helpen. Calcium wordt ook gevonden in yoghurt, melk en donkere bladgroenten zoals spinazie. Kalium helpt het lichaam om zich te ontdoen van overtollig vocht in het lichaam, maar ook stabiliseert de hoeveelheid natrium in het lichaam. Kalium is te vinden in fruit, zoals citrusvruchten en meloenen.
 5. 5
  Overweeg het gebruik van kruiden zoals diuretica om het overtollige water los te laten en het verminderen van de effecten van het vasthouden van vocht. Er zijn vele kruiden die werken zoals diuretica, onder hen zijn paardebloem blad, peterselie, maïs zijde en meidoorn.
 6. 6
  Neem een ginkgo supplement of drink het in een thee. Ginkgo kan helpen met het verkeer, dus het kan u profiteren als je het vasthouden van water als gevolg van problemen met de bloedsomloop.
 7. 7
  Oefening vaak om overtollig lichaamsvocht en de bloedsomloop vrijgeven. Oefening kan enorm helpen bij het vasthouden van vocht problemen, omdat het lichaam zal opwarmen en zweet het overtollige water, en een betere circulatie zal verminderen en te voorkomen dat het vasthouden van vocht in de toekomst.
 8. 8
  Vermijd dranken die het lichaam zal uitdrogen zoals thee, koffie en alcohol. Hoewel cafeïne en alcohol is een diureticum, consumeren het zal alleen je uitdrogen en verergeren vochtretentie.
 9. 9
  Slapen met je voeten verhoogd hoger dan uw hart. Plaats gewoon kussens onder je benen om vervolgens hoger dan je hart wanneer je vast.

Tips

 • Uitdroging kan vochtretentie veroorzaken, omdat wanneer het lichaam uitgedroogd het houdt op water in plaats van het toestaan ​​van het lichaam om het te verdrijven. Om het lichaam om vocht correct te verwerken moet behoren en consistent gehydrateerd. Het lichaam zal dan gebruik maken van de vloeistof die nodig is om het gehydrateerd is, en verdrijven overtollige vocht in plaats van vast te houden aan het, waardoor het vasthouden van vocht.
 • Als je denkt dat het vasthouden van vocht kan de oorzaak van uitdroging zijn die u mogelijk ondervindt dorst, gebrek aan urineren, zwakte, duizeligheid, krampen, hoofdpijn en een droge mond.

Waarschuwingen

 • Geen nieuwe supplementen niet duren voordat uw arts te raadplegen, vooral als u momenteel geen medicatie.
 • Niet consumeren van grote hoeveelheden water om vochtretentie te behandelen als je chronische leverproblemen hebben. Raadpleeg uw arts als u leverproblemen heeft, of denkt dat je leverproblemen heeft en ervaart het vasthouden van vocht in uw buik of andere delen van het lichaam. Waterverbruik kan een negatief effect hebben op organen proberen om overtollig fluïdum reeds verwerkt in het lichaam.
 • Wees voorzichtig bij het consumeren van kruiden tot het vasthouden van water te behandelen. Veel kruiden zijn niet geregeld en kunnen negatieve effecten op het lichaam hebben als verbruikt dan. Raadpleeg een arts voor de beste methode om het vasthouden van vocht in uw lichaam te verlichten.

Dingen die je nodig hebt

 • Water
 • Diureticum groenten
 • Multivitaminen
 • Mineraalsupplementen
 • Diureticum kruiden
 • Dagelijkse oefening