Wkenl

Hoe te voorkomen dat op zoek nerveus

Heb je ooit gevoeld en hoopte dat het niet laten zien? Zo ja, dit is het artikel voor je. Herkennen van wat je doet als je nerveus en hoe om te stoppen met het doen bent is de sleutel.

Stappen

Hoe te voorkomen dat op zoek nerveus. Als uw zaak ernstig is, beginnen met mensen die je kent.
Hoe te voorkomen dat op zoek nerveus. Als uw zaak ernstig is, beginnen met mensen die je kent.
 1. 1
  Als uw zaak ernstig is, beginnen met mensen die je kent.
 2. 2
  Voordat u begint te spreken, even stilstaan ​​en bewust ademen en adem uit.
 3. 3
  Zich inspannen om te ontspannen je hele lichaam. In plaats van na te denken over je nervositeit, zich concentreren op de andere persoon, hun sympathieën en antipathieën. Stel oogpunt vragen van hen, zoals, wat denk je? of hoe voel je je over?... Dit zal u helpen om zich te concentreren op hen in plaats van jezelf en te relateren aan hen in een rustige en waardige manier.
 4. 4
  Wees je bewust van je uiterlijk. Je, of het gebrek daaraan, wordt aangetoond door je fysieke houding en de manier waarop u uw handen te gebruiken. Handen geklemd achter de rug, hield vast aan de zijkanten, of handen herhaaldelijk in en uit zakken, knopen en unbuttoning de jas, doelloos verhuizen naar de wang, de neus, de bril, handen spelen met een horloge, een potlood, een ring Al deze vertonen een gebrek aan evenwicht. Met bewuste poging deze manifestaties van nervositeit kan worden gecontroleerd.
 5. 5
  Werken op slechts een tegelijk. Identificeer het probleem, en te overwegen op voorhand wat je moet doen om het te voorkomen. Als je die inspanning, zal u het bewijs van evenwicht in je fysieke lager te geven.
 6. 6
  Als je praat met iemand, naar ze kijken, niet kijken naar je schoenen of die mooie foto, naar ze kijken. Er hoeft geen oogcontact te zijn, kijk maar eens in hun richting.
 7. 7
  Weet dat de gemiddelde persoon is opgebouwd uit 70% water. Ongeacht wie we spreken met, van de CEO van het bedrijf aan de conciërge, zijn ze niets meer dan een grote waterzak. We zetten al onze broeken en schoenen op dezelfde manier, ongeacht wie we zijn.

Tips

 • Niet wringen uw handen of spelen met je haar. Sommige mensen deze dingen doen zonder zelfs te realiseren.
 • Plan vooruit als je weet dat je iets dat je nerveus maakt doet. Weet dat het gaat gebeuren, zodat u kunt het tegen te gaan.
 • Niet te veel na te denken over niet kijken nerveus, zou het een puinhoop veroorzaken en dat nog erger zou zijn.
 • Probeer te kijken casual wanneer nerveus, zo niet geef uw nervositeit weg.
 • Oefenen voor een spiegel als u probeert een toespraak van een soort

Waarschuwingen

 • Verwacht niet dat alle gevoelens van nervositeit te verdwijnen. U kunt nog steeds nerveus, maar anderen misschien niet bewust van het helemaal.