Wkenl

Hoe te vuilsprongen (bmx / hard tail) bouwen


Waardoor vuil sprongen is niet al te moeilijk als je echt je geest aan. Geef niet op, omdat je niet denkt dat het zal de moeite waard - het is! Ook krijgen veel vrienden om je te helpen het maakt alles zo veel sneller en als je klaar bent, zullen er meer mensen zijn om mee te praten terwijl je wacht op je beurt.

Stappen

Hoe te vuilsprongen (bmx / hard tail) bouwen. Zoek een goede locatie.
Hoe te vuilsprongen (bmx / hard tail) bouwen. Zoek een goede locatie.
 1. 1
  Zoek een goede locatie. Dit moet onder meer veel open ruimte, probeer goudkleurige vuil die echt goed zal verpakken vinden. Je zou kunnen hebben om te graven naar beneden een beetje aan het en toestemming van de eigenaar te vinden. Ook, enigszins naar beneden de voorkeur, omdat het gemakkelijker de snelheid te handhaven door de sprong lijn.
 2. 2
  Niet direct naast de sprongen te graven uw kuil, graaf ze in tussen de sprongen. Het is een goede manier van bezuinigen ruimte. Zijn meer werk om een ​​kruiwagen te gebruiken, maar uw lijn zal zijn van hogere kwaliteit. Goede sprongen nemen veel tijd, en dan nog meer onderhoud. Maar ze zijn het waard.
 3. 3
  Oke, ben je klaar om de grond te breken. Zorg ervoor dat u ofwel een steile heuvel of voldoende ruimte te trappen op snelheid, en dan start je eerste sprong. Met behulp van die kruiwagen, maken een enorme stapel van vuil, meer dan je denkt dat je nodig hebt. Verpak het neer als je stapelen het op, met bijzondere aandacht voor de achterkant en zijkanten. De lip komt later. Nu, je maakt de basis mooi en stevig.
 4. 4
  Nu, start een tweede paal voor de landing helling. Dit moet leuk zijn en breed, en de overgang soepel te plat. De steilheid van de landing helling afhankelijk van de steilheid van de lip. Net als vroeger, pak het in, maak het vast.
 5. 5
  Nadat je hebt een fatsoenlijk formaat paal en een landing, kunt u beginnen met het vormgeven. De lip dient 2-3 meter breed, en de landing 3-5 ft Niet bouwen van een "neushoorn hoorn", zet in de tijd en doe het goed, dus je hoeft niet om het later opnieuw te doen. Besteed aandacht aan de curve van de sprong, zorg ervoor dat je fiets soepel kan rollen over het, niet met een plotselinge schok in een nieuwe richting. Hoe sneller je gaat, hoe langer de overgang van vlakke grond af te nemen moet zijn. De landing hellingbaan moet iets korter zijn, verticaal, dan de take-off oprit.
 6. 6
  Weet wat je probeert op te bouwen. Als die er zijn keermuren of richels, zorg ervoor dat je ze stevig te bouwen. Als je streeft naar lengte in de lucht, rond een hoek van 40 graden zou het beste zijn. Voor de hoogte, de opbouw van de helling op een grotere hoek. Zorg ervoor dat je sprong niet te steil te snel te krijgen!
 7. 7
  Maken meer dan een sprong in een rij, zodat je niet hoeft te blijven doen dezelfde sprongen over en weer. U kunt verschillende stijl sprongen te maken, kunt u een dubbele vlakke (waar de start en de oprit naar beneden zijn dezelfde hoogte), stap omhoog (indien aan de oprit is hoger dan de start), stap naar beneden (hebben waar het naar beneden helling lager dan het opstijgen) meestal het beste voor lengte, Table top (waar de kloof tussen de start en landing wordt gevuld).
 8. 8
  Weersta de verleiding om de sprong van de dag dat je het gebouwd berijden. Er moet een goede regen, gevolgd door agressieve verpakking vóór de sprong stevig en gelijkmatig raken zal zijn. Vergeet niet, goede sprongen neem de tijd!
 9. 9
  Test elke sprong in een lijn voor de bouw van de volgende, zodat u weet hoeveel snelheid die je zal uitvoeren in de volgende sprong, voordat u daadwerkelijk bouwen. Dit zal veel hoofdpijn later slaan, en uiteindelijk het verbeteren van "flow".
 10. 10
  Nadat u hebt gekregen van de sprongen gekozen, wilt u misschien uw sprongen cement. Om dit te doen, strooi cement zand over de up helling en laat een nacht staan. Het vocht 's nachts zal de cement-set te maken, het beschermen van de lip en het houden van het net hoe je het wilt.

Hoger en sterker sprongen

 1. 1
  Zoek een mooi vlak gebied
 2. 2
  Zoek een aantal logs of sticks sticks voorkeur 15cm-25cm en stapel ze in een stapel de vorm van een sprong
  • (Note: beginners maken in kleine en lage slechts ongeveer 50 cm hoog)
 3. 3
  Get A LOT van vuil en hebben betrekking op de belangrijkste gebied van de sprong en als wilden maken kleine hellingen van de zijkanten
 4. 4
  Hier krijg je een behoorlijke hoeveelheid water (vergeet water restricties!) En giet langzaam het water over al het vuil op de sprong, giet het te snel en het vuil zal net vandoor
 5. 5
  BELANGRIJK: rijd niet op de sprong van de dag dat je het gebouwd. Vergeet niet, goede sprongen neem de tijd!
  • Niet cement deze sprong.
  • Als je 1 inch brede stukken hout die op het vuil niveau toevoegen zal de sprong sterker te maken en je in staat om meer grip te krijgen zal zijn. Zorg ervoor dat het hout is dezelfde lengte als de sprong en zet ze om de 2 centimeter.

Tips

 • Het is veel gemakkelijker als veel van uw vrienden te helpen.
 • Committeren aan de sprong 100%
 • Bij het vormgeven van de lip en de landing, vul uw kruiwagen met zoveel vuil als je kunt, terwijl het nog steeds in staat om het rond te duwen. Nu, draaien de kruiwagen op en neer het gezicht van de sprong. Dit zal helpen te verpakken in een mooie vloeiende curve. Haal het mooi en stevig!
 • Draag een helm en handschoenen, en been, arm en romp bescherming als dat nodig is.
 • Doe dit alleen op uw eigen woning. Zorg ervoor dat u toestemming van de landeigenaar.
 • Vraag je moeder of wie dan ook voordat u begint, zodat je niet geaard. Omdat ze gek krijgt als je graaft in een slechte plek.

Waarschuwingen

 • Alleen doen wat je weet dat je kunt doen! Maak het niet te groot als je net begonnen met springen te maken. Dirt jumping is inherent risico, altijd een helm dragen.

Dingen die je nodig hebt

 • een lange spade met een platte vierkante uiteinde voor het graven
 • korte steel spade voor het dragen van vuil
 • Aanbevolen:
 • Kruiwagen
 • Emmer
 • Pitch fork-te breken het vuil
 • Veel vrienden te helpen
 • BMX Bike
 • Helm
 • Een waterbron