Wkenl

Hoe te zijn onverschrokken

Angst over angst, of iets anders is een groot probleem in het leven van veel mensen. Daarom hebben we een klein artikel om u te helpen onverschrokken van gewone dingen samengesteld.

Stappen

Hoe te zijn onverschrokken. Lijst van uw angsten uit.
Hoe te zijn onverschrokken. Lijst van uw angsten uit.
 1. 1
  Lijst van uw angsten uit. Honden? Brand? Onweer? Night? Darkness? Aarzel niet. Denk er goed over na, want dit is een belangrijk onderdeel van het overwinnen van je angsten. Deze methode werkt ook voor meer voorkomende angsten, zoals spreken, terrorisme of dood publiek.
 2. 2
  Dan ernaast, noteer een reden waarom je niet bang voor dit ding zou moeten zijn. Bijvoorbeeld - Onweer: Ze normaal gesproken onschadelijk zijn! Als ik ben bang van hen, zal ik knuffelen met mijn Kat Tijdens One.
 3. 3
  Plooi het stuk papier in een veilige plaats en niet verliezen!
 4. 4
  Wanneer u abnormaal bang voor iets, neem diep adem en tel tot twintig. Hopelijk voel je je een beetje beter.
 5. 5
  Als het niet werkt, neem het stuk papier en las het. Lees het zo vaak als nodig is om je te kalmeren.
 6. 6
  Bekijk video's of films met betrekking tot uw angst en het kijken naar de personages te overwinnen hun angst kunnen zijn zeer gunstig.
 7. 7
  Probeer niet te denken. Je zal alleen maar banger als je geobsedeerd door het!
 8. 8
  Doe de dingen die je bang te maken en de dood van angst is zeker bent. Angst is de grootste vijand van een persoon. Be BRAVE. Maak je geen zorgen over wat er zal gebeuren in de toekomst. Geniet van elk moment van het leven. We zijn hier niet te vrezen over de dingen die niet gebeurd zijn en misschien niet eens gebeuren in de toekomst. Be FEARLESS! Maar in het echte leven, het is onmogelijk om onbevreesd van alles. U zal worden geconfronteerd met dingen die het potentieel heeft om je kwaad heeft, dus je opsluiten in een angstige gemoedstoestand. Alles wat je kunt doen in deze situaties, is denk slim, en vertrouwen op instinct. Geworden als geestelijk sterk mogelijk om klaar jezelf vroeg op, zodat u deze angstige obstakels kunnen oversteken. Vergeet niet een heleboel mensen zijn blind voor de echte wereld, waardoor veel informatie over hoe om te gaan met angst, bevooroordeeld! luisteren naar degenen die ervaring hebben met de 'kunst' van het leven het leven. Voor degenen die 'zowel' perspectieven van 'leven' hebben ervaren, zijn 'wijs'!

Tips

 • Zijn allemaal in je hoofd. Negeer je angsten en denken niet na over hen.
 • Hoewel in het echte leven vrees bestaat, heb je alles wat nodig is om je angsten te overwinnen en word onverschrokken. Het is allemaal in je!
 • Wees niet te gestresst! Angst of stress kan u abnormaal doodsbang over gewone dingen.
 • Aarzel niet om het uit te praten! Vrienden en familie zijn geweldig luisteraars. Als je verlegen bent, dan voor een duurdere prijs, kunt u een arts te zien.
 • Vergeet niet dat de angst zelf is irrationeel. Zelfs als we angst te oefenen in echt gevaarlijke situaties, het doet weinig om te helpen en zet onszelf en anderen vaak in nog meer gevaar.

Waarschuwingen

 • Heb domheid niet verwarren met onbevreesdheid. Dronken rijden aan de verkeerde kant van een weg die uitzicht op een klif tentoonstellingen domheid, niet onbevreesdheid.
 • Echt abnormale angsten worden 'fobieën' genoemd. Deze kunnen angst over iets. Je moet naar een dokter te zien over deze.