Wkenl

Hoe te zijn sierlijk

Er zijn twee soorten van genade: sociale genade, wat betekent weten wat voor soort manieren om te hebben, en fysieke genade, wat betekent dat je comfortabel met je lichaam en je bewegingen. Dit artikel gaat over de fysieke aard van de genade.

Stappen

Hoe te zijn sierlijk. Ken uw lichaam en comfortabel zijn met wat het is.
Hoe te zijn sierlijk. Ken uw lichaam en comfortabel zijn met wat het is.
 1. 1
  Ken uw lichaam en comfortabel zijn met wat het is. Probeer op zoek naar een spiegel en waarderen hoe geweldig en mooi je lichaam werkelijk is. Je lichaam is een meesterwerk, en het kan enkele ongelooflijke dingen te doen als je leert hoe het te gebruiken.
  • Te zijn sierlijk, het helpt veel om fysiek fit te zijn. Dus als je niet uit te oefenen, nu is het tijd om te beginnen. Je hoeft niet te marathons lopen of tillen enorme gewichten. Doe een beetje op een moment, en doe het consequent elke dag, of op zijn minst een paar keer per week. Yoga kan echt een grote hulp zijn!
  • Dagelijks rekken. Ja, elke dag. Zelfs op dagen dat je niet uit te oefenen. Er zijn tal van websites en boeken die je vertellen hoe te rekken, zodat de basis te leren en doe het veilig. Doe geen kwaad jezelf doen, maar doe het. Bevallige mensen hebben een volledige waaier van beweging, en je kunt niet hebben dat als je niet regelmatig te rekken.
 2. 2
  Krijg zo veel slaap als je nodig hebt. Indien nodig, ga vroeger naar bed. Als je door je dag half-comateus is, zult u niet sierlijk zijn op alle.
 3. 3
  Corrigeer uw houding. Graceful mensen rechtop staan ​​en rechtop zitten. Niet slouch als je aan je bureau zit (stel de stoel hoogte indien nodig). Wilt u misschien een chiropractor te raadplegen, als je het kunt veroorloven. Als u werkt voor een groot bedrijf, zijn de kansen u kunt een deskundige krijgen om ervoor te zorgen dat uw werkruimte is 'ergonomisch correct. "
 4. 4
  Adem diep en volledig. Niet alleen heeft deze look en feel beter, het verbetert ook je mentale functies.
 5. 5
  Neem een dansles. (Meer dan een is nog beter, maar niet tegelijkertijd!) Ballet is de traditionele belichaming van gracieuze bewegingen, en het is niet zo sullige als het klinkt.
  • Niet alleen dansen in dansles. Dansen op je eigen tijd. U hoeft niet te worden op een feestje, en in feite is het misschien helpen als je alleen oefenen. Gewoon zet wat muziek, verplaatsen de meubels indien nodig, en dans in je kamer.
 6. 6
  Als je echt niet dat ballet is voor u, of als je al hebt geprobeerd en ik haatte het, probeer dan een andere stijl van dansen. Elke vorm van dans zal uw beweging betrekken en leren je ritme en coördinatie, die u zal helpen om meer sierlijk.
 7. 7
  Neem acteerlessen. Bevallige mensen zijn klaar en vol vertrouwen, zowel verbaal als non-verbaal. Leren een aantal goede gebaren en bewegingen, en gebruik ze.
 8. 8
  Praat met je hoofd omhoog, in een heldere stem. Praat met de persoon tegenover u, niet aan je schoenen.
 9. 9
  Als je loopt, loop met een doel. Hoofd omhoog, ogen vooruit, natuurlijke stevige pas.
 10. 10
  Als je zit, niet flop in een stoel. Trek de stoel uit en ga zitten voorzichtig. Denk als royalty zittend op een troon. Niet slouch. U kunt achterover leunen zonder het kijken lame, maar het kan de praktijk nemen.
 11. 11
  Veel plezier. Graceful mensen zijn "comfortabel in hun eigen huid." Ze weten hoe mooi ze zijn.
 12. 12
  Mensen die sierlijk zijn rustig en krijgt niet super hyper of luid. Ze spreken met een doel ook. Dus niet willekeurige dingen zeggen en niet luidruchtig zijn als je niet hoeft te zijn. Als je ooit hebt bekeken Phineas en Ferb, probeer dan als Ferb te spreken. Hij is niet sierlijk, maar als je alleen met een doel, zoals hij dat doet spreken, kunt u worden beschouwd als meer sierlijk.
 13. 13
  Zoek sierlijk is ook belangrijk. Gekke kleren zijn niet ideaal. Felgekleurde T-shirts zijn goed, maar niet iets te opzichtig te dragen. Ook, baggy pants zijn slecht. Niet alleen geven ze je het uiterlijk van schuifelende, maar ze zijn meestal te lang zo goed en je zou kunnen struikelen! Flowy dingen zijn geweldig, zolang ze zijn niet baggy!
  • De kleding die je beweging beperkt in onhandige manieren niet dragen. Hoge hakken zien er cool uit, bijvoorbeeld, maar ze moeten niet gedragen worden voor lange periodes. Baggy over-sized broek geven u een rare shuffle, dat is niet erg elegant. Draag altijd kleren die je koel en aantrekkelijk voelen, en je haar dienovereenkomstig stijl.
 14. 14
  Make-up dragen. Een beetje concealer en mascara kan een lange weg te gaan. Voor meisjes, make-up houden evenwichtig. U kunt dragen vet eyeliner maar houd de lippen naakt of spelen tot je lippen maar draag minimale oog make-up. Dragen nog steeds concealer en een goede fundering (die overeenkomt met je huidskleur!). Ook houd je lichaam geschoren. Waxen kan beter, maar scheren is niet zo duur en pijnlijk.
 15. 15
  Het is wat aan de binnenkant die telt. Vergeet niet dat iedereen gaat door moeilijke tijden. Maar grote evenwicht komt door glimlachend door de storm en het houden van het samen. Het maakt niet uit wie je bent, je bezit alles wat je nodig hebt om grote evenwicht hebben binnen van u!

Tips

 • Probeer niet te zeggen "als" te veel, want het geeft de indruk van zijn onvolwassen.
 • De truc om op zoek sierlijk is om soepel te bewegen. Je wilt kijken alsof elke beweging is een bewuste en overwogen, maar niet te langzaam of haastig. Dit zal enige oefening.
 • Omdat sierlijke betekent niet onbeleefd of preuts.
 • Draag schone kleren. U hoeft geen designer kleding nodig hebben, gewoon een gevoel voor stijl en toonbaar kleding en haren.
 • Altijd op de hoogte van waar elk deel van je lichaam is en wat het doet. Jij bezit dit tool en je de controle, het maakt je niet controleren.
 • Probeer herhalen affirmaties of richten woorden aan jezelf. Denk zinnen als "Ik ben glad, zacht en sierlijk." "Ik vegen in een ruimte als deze." Voel je vrij om een ​​beetje dansen of maak een gebaar als je zegt deze woorden.
 • Vergeet over hoe je lichaam "moet" worden groter, kleiner, gladder, hariger, een andere kleur, of wat dan ook. Het is wat het is, en de waarheid is dat het vrij koel. (De lichamen zie je in tijdschriften zijn meestal niet echt toch.)
 • Blijf reinigen door douchen elke dag of twee, en lekker ruiken. (Een goede aura kan worden bereikt met een subtiel parfum of body spray.)
 • Let op wat je eet. We hebben het niet over het verliezen van gewicht hier (genade heeft niets te maken met het gewicht, het is allemaal in hoe je het te dragen). Eet je groenten en iets te zetmeelrijke (brood, aardappelen) voorkomen. Drink veel water, en doe rustig aan de stimulerende middelen (cafeïne en nicotine).
 • Wanneer je afdaalt trappen, of naar beneden gaan, altijd dat het lijkt als je op reis omhoog. Houd je schouders open en je hoofd en blik hoog gehouden. Als je trip, geef een kleine glimlach en ga uit van het vlot, in plaats van mensen lachen, zijn ze onder de indruk van uw herstel.
 • U kunt slingeren en wiegen, maar niet trillen of fidget.
 • Als je op de zwaardere kant echter, draag kleding die past - maar niet te strak. Ze maken dat u er meer toonbaar.
 • Het zijn sierlijke fysiek betekent ook niet al te slecht op het oog - als u een heleboel acne, krijgen een gezichtscrème. Acne geeft ze de indruk dat vuil of dat je niet je gezicht wassen.
 • Hoe kijk je naar anderen: hoe meer je dit begrijpt hoe beter je zal vorderen.
 • Als je de Twilight-serie hebt gelezen, denk over Alice Cullen. Ze heeft heel sierlijk bewegen op alle tijden.