Wkenl

Hoe tot 25 kilo te verliezen in twee maanden

U kunt een gemiddelde van 3 pond per week te verliezen in een gezonde, haalbare manier. Als u te zwaar bent, verliest zelfs een paar kilo zal je gezonder te maken en te helpen diabetes en hart-en vaatziekten te voorkomen.

Stappen

Hoe tot 25 kilo te verliezen in twee maanden. Begrijpen het belang van uw beslissing om gewicht te verliezen om langer te leven en gezonder voelen.
Hoe tot 25 kilo te verliezen in twee maanden. Begrijpen het belang van uw beslissing om gewicht te verliezen om langer te leven en gezonder voelen.
 1. 1
  Begrijpen het belang van uw beslissing om gewicht te verliezen om langer te leven en gezonder voelen. Zelfs het verliezen van een paar kilo zal verbeteren hoe je je voelt mentaal en fysiek. Er is geen quick-fix, maar dit plan zal je vergieten pond sneller dan je denkt. Vergeet niet niet te veel te denken, anders kom je nooit handelen in het verliezen van het gewicht.
 2. 2
  Let op je calorie-inname. Om dit te doen op een georganiseerde manier, houdt een dagelijks online tijdschrift van alles wat je eet. Daar kunt u uw gewichtsverlies doelen en alle activiteiten die u doet invoeren. U kunt ook houden een notebook dagboek van al uw gegevens.
 3. 3
  Plan om wat oefeningen te doen - In het begin zal het even wat u op weg helpen. Neem wandelingen na de maaltijd, yoga doen, probeer dan wat rekoefeningen, gaan zwemmen of fietsen in plaats van rijden om rond te reizen en boodschappen te doen. Streven ernaar om 500 calorieën per dag te verbranden door middel van oefening.
 4. 4
  Eet ongeveer zes (kleine) maaltijden per dag. Eten vaker, maar minder calorieën, zal je stofwisseling te verhogen en nog steeds lager uw inname.
 5. 5
  Plan om 1200-1500 calorieën per dag te eten. U hoeft geen honger te lijden met deze hoeveelheid voedsel. Het kan helpen om te denken in termen van het eten van 200-250 calorieën per maaltijd. Hoewel dit niet veel voedsel in termen van varkensvleesschillen, het is een veel in termen van spinazie. Zie voor een week de moeite waard van 1200 calorieën per dag menu's. In dit stadium hoeft bezig met hoeveel koolhydraten of hoeveel vet je verbruikt zijn. Gewoon kijken naar je calorieën!
  • Denk na over hoe weinig voedsel je lichaam nodig heeft om te overleven en gezond zijn. De rest is teveel en je niet nodig hebt. Na verloop van tijd, zul je beseffen dat je niet wilt om extra voedsel te eten. Stop altijd met eten als je vol bent. Gebruik kleine plaatjes voor je eten.
 6. 6
  Houd een recente foto op de koelkast om u te herinneren aan het gewicht dat je wilt verliezen. probeer niet te blijven controleren van uw gewicht als je een significant verschil niet zullen merken en dit zal slaat u af.
 7. 7
  Volledig te elimineren chips, snoep en frisdrank, en calorierijke. Kiezen om fruit te eten voor snacks en vervangende water voor dranken.
 8. 8
  Realiseren van de calorie-inhoud van uw favoriete gerechten. Als deze voedingsmiddelen zijn te hoog in calorieën, vinden voedsel dat u wilt dat lager zijn in calorieën en eten ze in plaats daarvan. Weigeren om compromissen te sluiten.
 9. 9
  Vergeet niet om altijd van jezelf houdt en niet schelen wat anderen denken of zeggen! Wees jezelf je hoeft niet te mager zijn, alleen maar omdat iedereen anders is! Doen het omdat je wilt het gewicht te verliezen, niet omdat mensen je uitlachen!
 10. 10
  Aandacht besteden aan de porties voedsel dat je eet, eet niet uit een groot bord te proberen iets kleiner.
 11. 11
  Zorg ervoor dat je weegt zelf wekelijks. Doe dit op hetzelfde tijdstip elke week, bij voorkeur in de ochtend als je gewicht kan veranderen gedurende de dag. Vergeet niet om het gewicht van uw kleding rekening houden.
 12. 12
  Houd een dagboek op je eten gewoonte.
 13. 13
  Maak oefenen sociale, ga voor een run met je vrienden, of een fietstocht met het hele gezin.
 14. 14
  En NOOIT ontbijt overslaan, het is de belangrijkste maaltijd van de dag, en het geeft je energie, zodat je kunt werken.
 15. 15
  Oefenen! Doen ab workouts minstens 3 keer per week
 16. 16
  Vasthouden aan een oefening routine!

Waarschuwingen

 • Niet ooit verhongeren jezelf om gewicht te verliezen - u kunt zelf heel ziek maken. Je lichaam heeft voedsel nodig om alle voedingsstoffen die je energie geven krijgen. Ook als u maaltijden overslaan, je lichaam zal het volgende stuk van voedsel dat je eet en opslaan als vet te nemen!
 • Heb laxeermiddelen niet gebruiken om zich te ontdoen van extra gewicht. Het werkt niet en zal alleen je ziek en / of verstopping te maken.
 • De beste manier om vrienden te ergeren is om voortdurend praten over uw voeding en het voedsel dat je wel en niet kan eten. Volg uw dieet, breng het op wanneer dat nodig is, maar niet iedereen te slepen in.