Wkenl

Hoe u de controle over uw gezondheid te nemen

De hoeveelheid tijd die u geniet van prachtige momenten van vreugde, tevredenheid, inspiratie, gelach, liefde en leren is evenredig aan je gezondheid, geluk, succes, tevredenheid, productiviteit en voldoening! Handhaven van een gezonde kijk door de kracht van een positieve gedachte!

Stappen

Hoe u de controle over uw gezondheid te nemen. Reinigen van de ziel.
Hoe u de controle over uw gezondheid te nemen. Reinigen van de ziel.
 1. 1
  Reinigen van de ziel. Om dezelfde reden zou je een week niet gaan zonder een douche, moet je niet een week de moeite waard van de geest rommel opgeslagen in je grijze massa te houden. Doe gemakkelijke meditaties dagelijks in de douche om je geest helder, open jezelf tot nieuwe kansen en voor te bereiden op een gewoon fantastische dag!
 2. 2
  Opfrissen. Doe een dagelijkse bevestiging twee keer per dag in de ochtend en 's nachts wanneer je je tanden poetst. Zeg het hardop via tandpasta zeepsop of in stilte in je geest, "Ik ben meesterlijk creëren van mijn ultieme leven. Succes en gezondheid (of sub in wat u wenst) komt natuurlijk aan mij."
 3. 3
  Wees actief. Niet alleen staan ​​rond en laten leven overkomen. Elke keer als je loopt naar de auto, na te denken over kleine acties die u zou kunnen nemen om te verhuizen u dichter bij het bereiken van wat je echt wil. Houd een notebook om ze te noteren voordat u start de motor. Kijk elke babystap start om exponentieel stuwen je leven naar voren.
 4. 4
  Dress up. Net zoals je zou vooruit te denken of de lay-out van uw garderobe voor een belangrijke vergadering of een datum, de voorbereiding van uw geest voor belangrijke gebeurtenissen. Focus op hoe je je wilt voelen en stel uw bedoelingen en heel specifiek over wat je wilt bereiken.
 5. 5
  Riemen vast voor de veiligheid. Het is de wet. Verwachten dat je leven ongelukken, tragedie, letsel en oneerlijkheid zullen ervaren. Je kunt beschermen tegen emotionele nood door in contact met je ware zelf. Kies hoe je wilt voelen, hoe je zou willen om moeilijke situaties om te gaan en na te denken voordat je laat angst, bezorgdheid of paniek kruipen inch Het is jouw keuze.
 6. 6
  Martin luther king jr.. zei: "De uiteindelijke maat van een mens is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse."
 7. 7
  Preventief recept. Een vitamine per dag houdt de zelf twijfel weg. Eer jezelf en alles wat je bent te herkennen. Wanneer iets goed is gegaan, juichen jezelf en geniet ervan! Blijf niet stilstaan ​​bij wat je zou kunnen hebben gedaan om het te verbeteren of wat je anders zou doen de volgende keer. We maken allemaal fouten. Leren en te groeien van hen, maar vergeet niet te genieten en genieten in zelfs uw kleinste successen ook!
 8. 8
  Zegen uw maaltijden. Net zoals je zou genade zeggen of breng een extra ogenblik gaan rond de tafel Thanksgiving uit te drukken wat je dankbaar voor bent, vind het goede in je leven en wees dankbaar voor. Adopteer een houding van dankbaarheid bij de avondmaaltijd.
 9. 9
  Slaap lekker. Neem je laatste wakkere momenten voordat je in slaap valt om zich te concentreren op iets dat je inspireert. Lees inspirerende literatuur, luister naar rustgevende muziek of ademen in een heerlijk aroma. Je zult gelukkiger voelen en wakker meer inhoud wanneer u uw dag afsluiten met inspirerende gedachten en gevoelens.

Tips

 • Gebruik de dagelijkse rituelen die je normaal besteden de verzorging van uw lichaam om ook de zorg voor je geest. Hoe belangrijk is uw fysieke shell als u niet beschikt over een scherp, positief, bemoedigend en bevestigen geest om zich mengen met het? Vul uw mening met hoopvolle, positieve en opbouwende gedachten en je zal over meer succes, overvloed, gezondheid en geluk brengen.

Waarschuwingen

 • Uw dagen zijn geteld, zodat ze te vullen met meer vreugde, glimlachen, leuk en eenvoudig gelukkig essentials die u kunt streamen in je leven.