Wkenl

Hoe u in uw gelukkige plaats

Te gestrest? Behoefte hebt aan ontspanning? Uw gelukkige plaats zal helpen verlichten uw problemen, en voel je je als je klaar bent om te nemen op een andere dag zijn. Je hebt geen kaart nodig om er te komen, je hoeft alleen maar een aantal ontspannende gedachten.

Stappen

Hoe u in uw gelukkige plaats. Denk aan waar uw gelukkige plaats is.
Hoe u in uw gelukkige plaats. Denk aan waar uw gelukkige plaats is.
 1. 1
  Denk aan waar uw gelukkige plaats is. Waar moet je comfortabel voelen? Wat maakt je gelukkig? Wat doe je graag doet met je tijd? Uw gelukkige plaats kan zijn met een familielid die is overleden, of u kunt in een met sneeuw bedekte veld omringd door vogels en bomen. Denk aan wat je beschouwen als "een gelukkige plaats."
 2. 2
  Ontspan je lichaam door zittend op de vloer, of waar je het meest comfortabel, en begin langzaam te ademen.
 3. 3
  Adem in, wacht een paar seconden, adem uit. Herhaal dit tot je lichaam voelt in vrede. Draai nu uw ontspanning in het denken over uw gelukkige plaats. Nu dat je ontspannen bent, sluit je ogen en denk aan uw omgeving. Waar ben je? Wie is er bij je, of ben je alleen?
 4. 4
  Blijft nog steeds langzaam ademhalen, na te denken over de gesprekken die gaande zijn om je heen. Luister naar de manier waarop je oma is lachen, of neem in het aroma van uw grootvaders stoofpot. Denk na over dingen die je liefde, en de dingen die je mist.
 5. 5
  Concentreren en doen alsof die mensen zijn er echt met je mee. Als iemand hoort u praten om jezelf, betaalt geen aandacht aan, houd uw gedachten over waar uw gelukkige plaats is.

Tips

 • Als je niet weg kan krijgen tijdens de dag om je gelukkig te vinden, kunt u dit doen terwijl het liggen in bed, het bad, of tijdens het nemen van een douche.
 • Elke kleine prop of memento zullen helpen vinden, en wel in uw gelukkige plaats, zolang je ontspannen en geconcentreerd op waar uw gelukkige plaats is, en dat je in die plaats met mensen en dingen die je liefde, en gedachten die je gelukkig maken.
 • Als uw gelukkige plaats is op een strand, het bezit van een schelp in je handen terwijl je je ogen dicht. Beeld jezelf bukken te halen dat shell-up van de zand.
 • Als het je helpt, gebruik foto's van uw dierbaren. Stel ze door u, om u te herinneren aan elk klein detail, hun gezicht, ogen, haar, zelfs persoonlijkheid.
 • Proberen om uw gelukkige plaats vinden daarbij schotels of het schoonmaken van het huis mag niet ontspannen je genoeg om je gelukkige plaats vinden. Uw geest zal zich concentreren op uw dagelijkse bezigheden, in plaats van gelukkige gedachten.
 • Vaak helpt het om je geliefde denken en gaan voor een wandeling in het park.

Waarschuwingen

 • Niet in slaap vallen in het bad.
 • Wees je bewust van je omgeving
 • Laat je niet meeslepen met het zijn in uw gelukkige plaats.