Wkenl

Hoe u meer fantasierijke via introspectie geworden en dacht

Ralph Waldo Emerson zei ooit dat "Verbeelding is niet een talent van sommige mensen, maar het is de gezondheid van ieder mens." Ooit afgevraagd wat een sfeer van creativiteit en intelligentie geeft een persoon? Heb je ooit gewenst om de verbeelding van grote kunstenaars en schrijvers hebben? Al zal je niet precies worden zoals zij, na een paar tips en ideeën om u te helpen langs de weg naar een grotere verbeelding.

Stappen

Hoe u meer fantasierijke via introspectie geworden en dacht. Realiseer je potentieel als mens.
Hoe u meer fantasierijke via introspectie geworden en dacht. Realiseer je potentieel als mens.
 1. 1
  Realiseer je potentieel als mens. Je bent een mens, net als Frank Herbert en Stanley KUBRIC en vele andere beroemde en beruchte schrijvers en kunstenaars. Einstein was een mens, zoals Galileo was. Zodra je je realiseert dat je bent net zo menselijk en net zo goed als ieder ander, heeft uw reis naar het ontsluiten van uw innerlijke creatieve geest begonnen.
 2. 2
  Zoek uw gedachte en verbeelding. Ze komen uit de geest. Je hersenen is een ingewikkeld doolhof van zenuwbanen en elektrochemische activiteit. Het is binnen deze puinhoop van complexiteit die je gedachten worden gecreëerd. Fantasierijke mensen hebben soortgelijke hersenen naar de jouwe (exclusief savants), en je gedachten komen uit dezelfde plaatsen.
 3. 3
  Bepaal uw laan van aanpak. Sommige mensen gebruiken hun intelligentie om het schrijven te streven, terwijl anderen worden bedreven in de wiskunde of beeldhouwen, of een groot aantal andere activiteiten. Onderzoek uw voorkeuren en antipathieën en beslissen zelf hoe u wilt profiteren van uw verbeelding. Niemand zijn niet minder of beter dan de andere, wat telt is hoe je ervoor kiest om de paden te verkennen binnen uw gekozen gebied van talent of passie.
 4. 4
  Praktijk, onderzoek, en nadenken. Zeggen dat je hebt besloten om uw verbeelding gelden voor het schrijven. Doe wat vele grote schrijvers doen: onderzoek het onderwerp van het materiaal dat wordt geschreven, en schrijf tocht. De sleutel tot deze manier van ontsluiten van uw fantasie is om na te denken. Hoe meer je denkt aan iets, en hoe meer manieren waarop u benaderen een onderwerp, hoe groter je groeit in dat gebied. Beschouw het op dezelfde wijze als vergisting van wijn, de oudere of meer volwassen het wordt, hoe het wordt gefermenteerd. In vrijwel dezelfde manier, kan gedachten fermenteren en verbeteren met de tijd en de praktijk.
  • Lees hoe te leven aanschouwen, en hoe wijs is voor meer ideeën.
 5. 5
  Uitoefening van uw vermogen om spontaan te creëren. Iedereen kan een doos met Lego stenen te nemen en een gebouw, ruimteschip of robot, mits ze hun geest om het en heb hun idee van de structuur niet beperken tot wat al bekend is. Probeer schrijven wat het ook is dat je denkt over, aarzel dan niet en oefen bewuste mentale inspanning en niet in worden omzoomd door wat je hebt geleerd om te denken is "de juiste weg": Immers, Albert Einstein zei ooit " Verbeelding is belangrijker dan kennis. " Oefen het vermogen om te denken van nieuwe dingen spontaan, al is dit in tegenspraak met de hierboven genoemde stap, spontaniteit is cruciaal voor uw algehele vermogen om te creëren en stel je voor.
 6. 6
  Rustig je gedachten en denk na over denken. Word bewust van je denkprocessen. Denkt u de juiste dingen? Meditatie om u te helpen concentreren op uw gewenste onderwerp, of gewoon mediteren om je hersenen rust, een rust brein is net als een lichaam rustte; zijn functies zijn snel, fris en meer nuttige en spannend.
 7. 7
  Denk volstrekt onlogisch. Heb je een vriend die spreekt willekeurig, belachelijk zinnen die lijken te tarten logica en rationeel denken? Uw vriend kan meer fantasierijk dan jij. Probeer je vriend niet-logische benadering van andere gebieden van je leven, bijvoorbeeld, zou je kunnen proberen om een ​​probleem met alleen pinguïns en Mason potjes lossen. Misschien kunt u een woning die volledig bestaan ​​uit cola blikjes of potloden te construeren. Visualiseren alle uitkeringen zo'n vreemd ding. Dit toepassen op uw denkproces.
  • Lees Hoe een probleem op te lossen en voor meer ideeën. Als u genieten van het vinden van creatieve oplossingen, overweeg dan contact op met uw plaatselijke Odyssey of the Mind samenleving voor meer informatie: Odyssey of the Mind is een lange-termijn creatieve wedstrijd voor studenten die one-of-a-kind, alternatieve oplossingen stimuleert.
 8. 8
  Begrijp dat aarzeling is normaal en kan worden overwonnen. Writer's block is een beruchte nemesis aan auteurs, en een creatieve malaise treft de grootste kunstenaars. Dit is een vorm van uitstel, het idee dat er iets later zou kunnen worden gedaan, of dat er iets niet kan worden gedaan, omdat je "weet niet de juiste manier om het te doen." Probeer een nieuwe aanpak: bewust gelden de bovenstaande stap om de situatie. Is uw boek personage niet vordert? Introduceer een willekeurig element, zoals een nieuwe vriend, een overlijden of eventueel een buitenaardse invasie, en de reactie van je personage te visualiseren. Het kan inzicht werpen op hoe de voortgang met uw verhaal, en u kunt opslaan of schroot het belachelijke revisie die u hebt gemaakt en opnieuw te beginnen.
 9. 9
  Wees u altijd bewust van jezelf. Vaak auteurs verliezen zich in hun werken, en zij een vruchteloze pad in hun schrijven na te streven. Vaak wanneer versnelling optreedt, de auteur er niet in slaagt om de nodige aandacht te geven aan het geloof van hun streven. Maak er een gewoonte van het stellen van vragen en antwoorden spontaan of met aanzienlijke gedachte.
  • Lees Hoe welk soort denker je bent, hoe je bewustzijn te openen, en hoe om jezelf te trainen in het besef van tijd voor meer ideeën te vertellen.
 10. 10
  Wees jezelf. Who cares wat andere mensen denken. Geen twee mensen zijn precies gelijk. Het is fijn om verlegen om een ​​talent, hobby of zelfs je persoonlijkheid te voelen. Veel mensen voelen zich op die manier. Gebruik je fantasie kan u helpen om minder timide. Druk jezelf aan andere mensen en ze zullen u waarschijnlijk accepteren voor wie je bent afhankelijk van wat ze wel of niet willen.