Wkenl

Hoe u uw lichaam op natuurlijke wijze te reinigen

Wilt u weten hoe u uw lichaam op natuurlijke wijze te reinigen? Reinigen van je lichaam natuurlijk zal niet alleen helpen je beter te voelen, maar ook zorgen dat u ziet er geweldig uit! Door het reinigen van je schadelijke toxines en onzuiverheden te verwijderen uit je lichaam te helpen zich goed te voelen en meer energie hebben. Hier zijn een paar stappen om u te helpen ontgiften.

Stappen

Hoe u uw lichaam op natuurlijke wijze te reinigen. Begin met het drinken van veel water.
Hoe u uw lichaam op natuurlijke wijze te reinigen. Begin met het drinken van veel water.
 1. 1
  Begin met het drinken van veel water. Water is zeer nuttig omdat het spoelt onzuiverheden in het lichaam. Als je wilt spoelen je lichaam schoon, zorg ervoor dat je drinkt tussen 8-12 glazen per dag. Het maakt ook uw huid er veel gezonder, het verbeteren van uw teint.
 2. 2
  Snel minstens een keer per week. Hetzij door uitsluitend drinkwater, vruchtensap of groentesap. V8 sappen zijn een goede manier om de voedingsstoffen die je nodig hebt als je niet van fruit of groenten krijgen. Je kon ook alleen maar fruit en groenten eet. Het helpt je lichaam om te rusten.
 3. 3
  Reinigen van uw dikke darm. Het eten van voedingsmiddelen rijk aan vezels zal doen. U moet uw maag-darmkanaal leeg en vrij van afval te houden.
 4. 4
  Reinigt je lever. Het eten van voedingsmiddelen die bitter zal je recht doen. Vruchten die een bittere smaak, zoals citroen of grapefruit hebben zal zeer voordelig zijn voor de lever, alsmede aanslag gifstoffen te reinigen zich verspreidt naar andere delen van het lichaam.
 5. 5
  Neem kruidnagels of pompoenpitten om zich te ontdoen van de parasieten in je lichaam. Er zijn ook medicijnen beschikbaar die goed werken.
 6. 6
  Oefenen! Uitoefening verhoogt de lichaamstemperatuur en de levering van zuurstof, plus maakt je zweet die giftige stoffen vrijgeeft. Het houdt je ook in vorm en gezond. Het verbrandt onnodige calorieën.
 7. 7
  Zorg ervoor dat u voorkomen dat cafeïne en suiker zoveel mogelijk. Gebruik geen alcohol of sigaretten roken niet drinken. Deze alleen maar het probleem door er toxines en andere onzuiverheden in het lichaam. Als u rookt of alcohol drinkt, begint het beperken van uw inname / proberen te stoppen.
 8. 8
  Handhaaf een gezonde voeding rijk aan fruit, groenten, eiwitten (vlees en eieren), en vezels. Volg de voedselpiramide en eet de aanbevolen porties. Probeer ook te eten kleinere maaltijden gedurende de dag in plaats van 3 grote. Het zal je hongeriger de hele dag te maken als er een grotere kloof in de keren dat je eet, waardoor je meer eet.

Tips

 • Vinden gezonde manieren om stress te verminderen!
 • Veel water drinken
 • Eet gezond voedsel, waaronder veel fruit en groenten
 • Vermijd cafeïne en alcohol
 • Slapen meer. Zijn zeer belangrijk om een ​​goede nachtrust te krijgen.
 • Zweet zoveel mogelijk
 • Volg de voedselpiramide.

Waarschuwingen

 • Nooit snel voor meer dan 2-3 dagen!
 • Doe het niet een instantie die specifiek reinigen voor gewichtsverlies