Wkenl

Hoe u uw lichaam te trainen

U wilt uw lichaam te trainen, maar je hebt geen idee van wat te doen, of u wilt een aantal tips? Laat ik proberen u enkele eenvoudige tips en oefeningen die je kunt proberen te geven.

(U moet uw arts raadplegen voordat u eventuele oefeningen.)

Stappen

Hoe u uw lichaam te trainen. Zorg ervoor dat je de tijd om de training te hebben.
Hoe u uw lichaam te trainen. Zorg ervoor dat je de tijd om de training te hebben.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je de tijd om de training te hebben.
 2. 2
  Zorg ervoor om wat water te drinken tijdens de training. Niet te veel water drinken als je kunt een kramp krijgen.
 3. 3
  Altijd warm-up gedurende 5-10 minuten met wat lichte oefeningen, zoals "jumping jacks '. Als je wilt buiten trainen, kan je gewoon een jog. Joggen is de meest fundamentele en waarschijnlijk beste oefening die je kunt doen. Het heeft geen spieren in het bovenlichaam op te bouwen, maar het versterkt je benen, je uithoudingsvermogen en uw algehele gezondheid! Dus het is een geweldig idee voor mensen die willen training te beginnen, om gewoon te beginnen met joggen voor een week of twee voordat u begint aan een andere oefeningen doen. U kunt joggen elke dag of minder, maar om wat snel vooruitgang te krijgen, moet je minstens 3 keer per week joggen. Het kost geen geld om te joggen.
 4. 4
  Doe wat. De push-up, zoals joggen, is een zeer eenvoudige en goede oefening die geen apparatuur nodig. Het traint je borst, je armen, je buikspieren en bovenlichaam, afhankelijk van de variatie.
 5. 5
  Voeg toe aan uw regime. Sit-up is een zeer fundamentele buikspieroefening. Het komt in vele variaties. Doe 3-5 sets van zo veel sit-ups als je om de andere dag kan doen zal je enkele resultaten (zodra je kunt doen meer dan 20 sit-ups per set, hoeft een moeilijker kern oefening, en / of voeg gewicht door te oordelen geven een halter tijdens het uitvoeren van sit-ups.
 6. 6
  Je benen zijn het fundament van je lichaam, dus het is belangrijk om je benen goed te trainen. De eenvoudigste optie voor het trainen van je benen is joggen. Als u cant jog omdat er verkeer is ofzo, kan je gewoon op en neer springen. er is een goede techniek op youtube als je zoekt naar "monkey jump" (kung fu) als u een stationaire fiets, het is een heel goed voor je benen.
 7. 7
  is het belangrijk om te onthouden om het terug te trainen. de "superman" oefening is heel goed voor je rug. zo is de "kat en kameel" oefening.
 8. 8
  Probeer "biceps krullen" als je zou willen grotere biceps. Ze zijn zeer effectief voor je armen.
 9. 9
  Weet wat te trainen. Hier zijn de belangrijkste gebieden op het lichaam te trainen: benen, abs, borst, rug, schouders en armen. U kunt YouTube gebruiken om een ​​aantal andere oefeningen dan hierboven vermeld om elk gebied te trainen. (Zie Bespreek)
 10. 10
  Neem een pauze. Rusten is net zo belangrijk als training, in feite als je rust je spieren groeien.
 11. 11
  Vergeet niet om uw spieren te strekken na het sporten. Houd gedurende minstens 15 seconden, en als je wilt om flexibeler greep te krijgen voor een minuut en een half

Tips

 • Te matigen bij de start, krijgen de technieken juiste eerste.
 • Vergelijk jezelf niet met anderen. iedereen heeft nieuwe beginners al eens!
 • Train regelmatig. resultaten niet komen 's nachts, maar na verloop van tijd.
 • Trainen met anderen of met muziek, het is meer motiverend.
 • Om zo goed mogelijk vet te verbranden, moet je een lichte oefeningen te doen voor een 15-30 minuten, dat is cardio workout.
 • Zoek uit of je sterk wilt krijgen, zijn snel, hebben meer uithoudingsvermogen, als je traint voor een bepaalde sport of als u gewoon meer wilt slank en gezond te krijgen, en stel je doelen na die.
 • Eet gezond voedsel, zoals vis, fruit en groenten. geen pillen of shakes. eet minder snoep en snacks.
 • U kunt gebruik maken van "YouTube" om oefeningen die je leuk vindt en zijn comfortabel met vinden. (Zie Bespreek)

Waarschuwingen

 • Als je heel zwaar zweten, moet je een drankje te vervangen met elektrolyten (Gatorade, vitamine water, enz.) voor gewoon water, want Hyponatriëmie, een gevaarlijk probleem dat optreedt wanneer natrium niveaus te laag zijn in het lichaam, van kracht kan worden. Als u niet beschikt over een sportdrank, voeg een matige hoeveelheid zout aan appelsap voor een elektrolyt boost.