Wkenl

Hoe uit te oefenen

Oefening heeft vele voordelen! Bijvoorbeeld, oefening houdt je op een gezond gewicht. Oefening verbrandt calorieën, en hoe meer je oefening, hoe meer calorieën je verbrandt, wat ervoor zorgt dat je om gewicht te verliezen. Daarnaast kan uitoefenen verbeteren van uw humeur. Studies hebben aangetoond dat lichaamsbeweging stimuleert chemicaliën in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het verlaten van je gelukkig, en wordt getoond om endorfines vrij te geven. Bovendien kan oefening leuk zijn. Het geeft je de kans om plezier te hebben met uw routines en te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Dat waren slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen van de oefening!

Stappen

Hoe uit te oefenen. Ga uit rond uw blok of het park, of de loopband en gedurende ten minste 30 minuten rechtdoor.
Hoe uit te oefenen. Ga uit rond uw blok of het park, of de loopband en gedurende ten minste 30 minuten rechtdoor.
 1. 1
  Opwarmen. Je moet altijd jezelf gepompt op de juiste manier voor u aan lichaamsbeweging te beginnen om te voorkomen dat scheuren van de spieren. (Dwz, joggen in de plaats, jumping jacks, etc.)
 2. 2
  Strekken. Herinner je plezier. Beginnen eerst af met je benen je omhoog te werken door de spieren van je lichaam. (, Rekken van de quadriceps, vlinders, etc.)
 3. 3
  Ga uit rond uw blok of het park, of de loopband en gedurende ten minste 30 minuten rechtdoor. Probeer je ademhaling te houden op een ritme aan de tijd waarin je moe verminderen.
 4. 4
  Push-ups of. Do 10-15 in het begin, omdat je niet wilt dat je spieren overwerk. Dit zal helpen met uw bovenlichaam kracht. Vergeet niet om helemaal naar beneden te gaan en duw jezelf omhoog.
 5. 5
  Sit-ups en. Een geteste en bewezen manier van doen van deze is door vaststelling op je bed met je kont op de rand, zodat wanneer je benen steek je buikspieren automatisch samentrekken om je benen te houden. Zet je voeten omhoog in de lucht in een L-vorm, zodat je knieën gebogen zijn, dan bereiken voor je tenen met je armen. Een andere manier is om te gaan liggen op de vloer in de voorkant van een tafel en het vasthouden aan de poten van de tafel in een comfortabele positie. (Zorg ervoor dat de tafel is sterk en moeilijk te bewegen). Dan beginnen tillen je benen omhoog en wanneer je ze terug naar beneden te raken de vloer. Doe ongeveer 20 van deze en je zult goed zijn.
 6. 6
  Kraakpanden. Do 20 kraakpanden te versterken en toon kont en beenspieren.

Tips

 • Doen van deze oefeningen regelmatig en goed eten zal een verschil na een tijdje zien. Hoe meer je jezelf zorgen, hoe sneller je resultaten zien.
 • Luisteren naar muziek tijdens het trainen is een geweldige manier om jezelf te motiveren. Proberen om bepaalde nummers die je inspireren te kiezen.
 • Word lid van uw school track team, het geeft je veel beweging!
 • Kijk omhoog verschillende manieren over de uitoefening via internet. Je hoeft niet op dieet, je hoeft alleen te letten op wat je eet en hoeveel je eet.
 • Elke dag is een goede dag om te oefenen doen of ga naar de sportschool!
 • Het is heel belangrijk om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten, dus houd een fles water in de buurt. Vermijd sportdranken met elektrolyten, tenzij je traint voor een sportief evenement.
 • Groepen. Overweeg om bij een groep of een klasse te maken oefenen leuker en boeiende. Bijvoorbeeld zoeken naar lokale lopende groepen of deelnemen aan een Les Mills klasse.
 • Oefening 4-5 keer per week en vergeet niet om regelmatig te rekken om pijn te voorkomen.
 • Als u tegelijkertijd oefenen, zoals joggen, lange afstand zwemmen, enz. Het is een goed idee om onze geest bezig te houden met iets anders en denken niet na over hoe moe of pijnlijke je bent.

Waarschuwingen

 • Altijd warm-up of je zult eindigen met een popped spier of andere pijnlijke dingen.
 • Als je helemaal niet hebben uitgeoefend, terwijl, voor te bereiden om te pijnlijk voor ongeveer een week.

Dingen die je nodig hebt

 • Iets om je gedachten af ​​te oefenen (muziek, boeken, enz.)
 • MP3/CD Player
 • Water om uitdroging te voorkomen