Wkenl

Hoe uit te oefenen om een ​​betere zwemmer geworden


Stappen

Hoe uit te oefenen om een ​​betere zwemmer geworden. Hebben andere / sporten naast zwemmen om spieren en uithoudingsvermogen op te bouwen.
Hoe uit te oefenen om een ​​betere zwemmer geworden. Hebben andere / sporten naast zwemmen om spieren en uithoudingsvermogen op te bouwen.

Droge trainingen

 1. 1
  Hebben andere / sporten naast zwemmen om spieren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Als je gaat serieus te zijn, moet je al je vrije tijd te besteden aan deze. Als je niet zwemmen en niet op het werk of school, fiets, looppas, of doe een soortgelijke sport. is geweldig, en je kunt turnen / acrobatiek proberen als je zelfverzekerd voelt.
 2. 2
  Uitvoeren van een verscheidenheid van oefeningen elke ochtend en avond dat past bij uw stijl.
  • Breaststrokers en flyers moeten doen veel been oefeningen, squats, hurken sprongen, en het gewicht oefeningen. Gebruik geen gewichten die zwaarder zijn dan je aankan, dat wel. Begin licht, en werk je weg omhoog.
  • Freestylers en backstrokers moeten concentreren op hun rug en core spieren, en een beetje op hun armen. Doe de plank (ga op je tenen en ellebogen, vergelijkbaar met push-up positie, en probeer je lichaam zo recht en stijf mogelijk te houden, en te houden voor een paar minuten) veel, want het is geweldig voor buik-, rug, en schuine.
  • elke dag zal je een stuk sneller maken. Het bouwt spieren en uithoudingsvermogen.

Natte trainingen

 1. 1
  Uit te werken elke dag en soms twee keer per dag.
 2. 2
  Werken aan beheersing van de ademhaling en adem zo weinig mogelijk.
 3. 3
  Altijd gaan allemaal uit het derde deel van de race. Het is het moeilijkste deel van de race, zodat u vooruit kunt krijgen als iedereen is moe.
 4. 4
  Train een ton van freestyle elke dag, een paar duizend meter (meestal, een ronde in het zwembad is 25 meter, dus we zeggen 25 freestyle, maar sommige zwembaden zijn 50 meter lang, zodat afhankelijk van de grootte van het zwembad, doe de wiskunde verdeel 1000 door een van beide 25 of 50 en krijg hoeveel rondes je moet zwemmen.
 5. 5
  Maak een vlinder dag, rugslag dag, borst-, sprint, en ik. M (vlinder, rugslag, schoolslag, vrije slag) dag. U moet ten minste een 500 freestyle alledaagse zwemmen als een warming-up.
 6. 6
  Maak zaterdag ochtend de langste praktijk van de dag.
 7. 7
  In een race, nooit opgeven, niet verliest je zelfvertrouwen, en nooit stoppen in het midden van een race omdat je bril af vallen! U krijgt gediskwalificeerd, of "DQed" uit de race als je dat doet, in plaats van de race uit te rijden en vertel de omroeper man wat je doet en hebben iemand sprong in na hen.
 8. 8
  Leer hoe je een flip turn doen voordat je daadwerkelijk doen, want verprutsen kan betekenen een geschraapt up terug, een gekwetst hoofd en bloedige tenen, die geen van zijn leuk.
 9. 9
  Als je eenmaal weet hoe Flip beurten doen, oefenen ze voor elke stoke, ze hebben allemaal verschillende bochten!
 10. 10
  Terwijl bij een zwemwedstrijd niet beginnen vloeken en schelden! Niemand houdt van een zure sport, en als iemand van een tegenstander slaat je in een race, als je uit, zeggen geweldig werk of iets, zal het te laten beseffen dat het winnen is niet alles.

Tips

 • U mag nerveus en produceren veel urine. Als dat zo is, gehydrateerd te blijven. Probeer een sportdrank die elektrolyten vervangt.
 • Snelle bochten zijn uiterst belangrijk, probeer je benen instoppen terwijl het doen van een flip turn en 2-5 dolfijn kicks onder water. Dat moet genoeg zijn om u voor het laatst naar de vlaggen zijn.
 • Het is altijd goed om drinkwater ter beschikking hebben.
 • Bij een zwemwedstrijd, eet alleen dingen die zal vullen de chemische stoffen in je lichaam, maar niet te zwaar. dat wil zeggen: trail mix, gedroogd fruit, enz.
 • Na een lange dag van de praktijk zorgen krijg je een goede nachtrust.
 • Oefenen zoveel als je kunt, maar werken niet te veel! Neem een ​​pauze elke keer in een tijdje en gehydrateerd te blijven.
 • Doe chestpresses in de sportschool, squats, en iets anders om je been kracht te verbeteren. Ik sterk ben het eens met de ideeën om flippers (ik eigenaar van een paar sinds ik vijf was) gebruiken om de grootte van uw kuitspieren te verhogen. de belangrijkste spieren zijn de quads, hamstrings en de kuiten, dus de kans om uithoudingsvermogen en snelheid op te bouwen door het verwaarlozen ze niet missen. Dit leidt ook tot een sterke afzetten.
 • Het is goed om zwemlessen te nemen. Ze kunnen verbeteren van uw vaardigheden, en het is een goede oefening.
 • Oefen je bochten op de muur, niets bespaart meer tijd dan een goede beurt, vraag dan iemand die is professioneler dan u om u een aantal tips en / of geef tonen u enkele van hun technieken.
 • Niet ontmoedigd krijgen, veel mensen te verbeteren in uitbarstingen, wat betekent dat ze vallen grote hoeveelheden tijd elke 2 tot 6 meets.
 • Scheer je lichaamshaar, armen, benen, borst, oksels, en draag een badmuts, want dit u meer gestroomlijnd zal maken en je zal sneller stromen door het water. Scheren van je lichaam haar niet bijzonder steun in zodat je sneller zwemmen, zoals in met ongeveer 5 tot 10 seconden, maar al het haar op je lichaam zal een drag en extra gewicht dat kan en zal vertragen je doet maken, zelfs als het door de geringste tweede. Als u ervoor kiest om een ​​badmuts te dragen, kunt u ze zowat overal krijgen. Om ze te gebruiken je gewoon vastbinden je haar en hebben iemand u helpen om het te trekken over je hoofd. Als je een man, zwemmen caps zijn meer uitdagend, zet het op en je zal moeten proberen en passen bij uw haren in.
 • Doen veel crunches en drink een energie-drankje, zoals Gatorade of vitamine water, tijdens de training om je zelf gehydrateerd te houden (ze smaken beter dan water)
 • Neem de tijd om je bochten te oefenen en zwemmen zo veel als je kunt, maar niet overwerken zelf
 • Voordat racen, na te denken over je ras (foto zelf zwemmen en de uitkomst die je zou willen zien). Niet praten met niemand, na te denken over alles wat je geoefend, en concentreren.
 • Als tijdens de training er iemand beter dan jij, omdat ze ouder zijn of hebben meer vaardigheden, moet je ze vragen om tips en tips, zoals meestal het wordt genomen als een compliment, en je zal zelden worden afgewezen.
 • Als u het beoefenen van een nieuwe beroerte, laat iemand u kijken, zodat je weet of je geen fouten maken. Voor betere informatie, altijd kijken naar een video eerst op hoe een bepaalde slag doen zodat je weet wat te verwachten terwijl doen.

Waarschuwingen

 • Doe altijd ademhalingsoefeningen, indien mogelijk.
 • Wees niet ontmoedigd als je niet goed presteert vanaf het begin.
 • Houd uw adem in tijdens het sporten, want dit kan aanzienlijk verhogen van uw bloeddruk. Dit is de reden waarom ademhalingsoefeningen zijn erg belangrijk voor je.
 • Gebruik nooit gewichten die te zwaar voor u, zoals u zult jezelf pijn doet, maakt niet uit hoe groot je spieren zijn. Begin met lichte gewichten die gemakkelijk en werk je weg omhoog.
 • Zorg ervoor dat iemand naar je kijkt om ervoor te zorgen dat je dingen goed doet. Je zou ook kunnen profiteren van een aantal tips of aanwijzingen van iemand
 • Het bijwonen van een oefening klasse is altijd geweldig, ook.