Wkenl

Hoe voor te bereiden voor een marathon (beginner)

Lopers zal uiteraard geïnteresseerd in lopen in de marathon te bewijzen dat ze het kan doen, en ook in een poging om te komen in de eerste. Maar voorafgaand aan het proberen om te draaien in een marathon, moet men eerst een trainingsprogramma om hun uithoudingsvermogen en kracht om hun lichaam op te bouwen om veilig te proberen een dergelijke prestatie te bouwen vast te stellen.. Of u bent van plan wandelen of een marathon is het erg belangrijk om goed voor te bereiden op voorhand. Hier is een gids voor een beginnende loper voor te bereiden op een marathon.

Stappen

Hoe voor te bereiden voor een marathon (beginner). Begrijp dat voordat u begint met een marathon training, een bezoek aan uw arts is uiterst belangrijk.
Hoe voor te bereiden voor een marathon (beginner). Begrijp dat voordat u begint met een marathon training, een bezoek aan uw arts is uiterst belangrijk.
 1. 1
  Begrijp dat voordat u begint met een marathon training, een bezoek aan uw arts is uiterst belangrijk. Training is zeer vermoeiend en moeilijk en als je niet fysiek in goede vorm, of als u een lichamelijk letsel kan ernstige gevolgen hebben.
 2. 2
  Strek per dag als het zal helpen versterken van uw rug en hamstrings. Het is ook belangrijk voor uw buikspieren te zijn stevig en sterk. Marathon lopen vergt een sterk lichaam. Eet goed, drink veel water, en zorg ervoor dat je. Misschien vindt u extra slaap nodig tijdens de training dus niet vechten of negeren. Slaap is erg belangrijk omdat het verfrist het lichaam.
 3. 3
  Weten dat de ideale tijd moet hebben gelopen is ongeveer een jaar voordat u deelnemen aan een marathon. Comfortabel lopen een afstand van ongeveer 3 en 6 mijl, en opleiding op minimaal 3 dagen per week voor ongeveer 15 mijl of meer.
 4. 4
  Maak een schema voor jezelf en volg het. Heeft lange runs in het weekend weten dat het aanvaardbaar is om langzamer dan sneller te lopen. Het belangrijkste is dat u bedekken de afstand maakt niet uit hoe lang het duurt. Neem wandelen pauzes, en vaak stoppen om te drinken.
 5. 5
  Heb een goede voeding. Voeding is van cruciaal belang bij het trainen voor een marathon. Koolhydraten zal glycogeen te bieden en eiwit zal helpen herstellen spierweefsel. Mannen en vrouwen moeten 2000-2500 calorieën per dag. 65% van je calorieën afkomstig moet zijn uit koolhydraten, met name complexe koolhydraten. 10% moet afkomstig zijn van eiwitten (je moet 0,5-0,07 gram per pond van uw lichaamsgewicht per dag). 20-25% van je totale calorieën afkomstig moet zijn uit onverzadigde vetten. Vitaminen zijn sterk aanbevolen en zal u voldoende voorraden van de mineralen die je lichaam nodig heeft. Neem multivitamines dagelijks als supplement. Ook, houd in gedachten dat je nodig hebt genoeg calcium en ijzer.

Tips

 • Probeer die in kortere races eerste. Beginnend met afstanden zoals 5k, 10k en een halve marathon. Dit zal een goede manier om je afstanden te verhogen en te wennen aan lopen in het 'ras' omgeving.
 • U dient de volgende stappen voor minstens een maand voordat u uw marathon rennen of lopen.
 • Echt als je gaat om te trainen voor de marathon moet je eten veel meer dan 2000-2500 cals zijn. Je stofwisseling is dat veel enkel op zichzelf moet u de voedingsstoffen voor je spieren te herstellen.

Waarschuwingen

 • Niet meer doen en werk je lichaam te hard.