Wkenl

Hoe voor te bereiden voor een orkaan


Orkaanseizoen (meestal blijvend van 1 juni tot 30 november in de Europa) kan een zenuwslopende tijd voor iedereen te zijn. Orkanen zijn niet alleen een zorg voor degenen wier huizen zijn in het pad van een, maar voor familieleden en vrienden die kunnen maken over die mensen. Paraatheid is niet alleen essentieel voor het omgaan met de fysieke uitdagingen van het orkaanseizoen, maar het hebben van een plan zal helpen u en uw dierbaren hun gemoedsrust tijdens deze stressvolle tijd bij te houden.

Stappen

Hoe voor te bereiden voor een orkaan. Houd in gedachten dat veel orkanen zijn traag reizigers.
Hoe voor te bereiden voor een orkaan. Houd in gedachten dat veel orkanen zijn traag reizigers.

Deel een: als je eenmaal een orkaan te horen negatief worden op je afkomt

 1. 1
  Houd in gedachten dat veel orkanen zijn traag reizigers. Zodra u over horen, is de kans groot dat je enkele dagen om uw plannen af ​​te ronden. Wees voorzichtig, hoewel, sommige orkanen kan oplopen tot 80 km / h, met name in de buurt van de Atlantische provincies van Canada.
 2. 2
  Zorg ervoor dat voedsel en water te verzamelen, omdat een orkaan kan duren voor een tijdje. Blikvoer is de enige soort aanvaardbaar voor een evenement zoals een orkaan, nogmaals, zorg ervoor dat het eten is vers.
  • Kook alles rauw vlees in de koelkast en vries ze. Zij zullen helpen om de ander eten koud en je kunt ze nemen een voor een voor de maaltijden die niet koken nodig hebben.
  • Zorg ervoor dat u een BBQ en veel houtskool of propaan, zodat u kunt koken en verwarmen voedsel voor de maaltijden. Kleine propaan flessen kunnen ook dienen als warmte-en lichtbronnen.
  • Zet al het ijs dat je hebt in je vriezer in plastic zakken. Vul alle ruimten in uw diepvriezer met zakken ijs. Bevriezen flessen water, ook.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u goed voorzien van alle medicijnen die u of uw familie te nemen op een regelmatige basis. Dit kan een ontmoedigende taak zijn omdat sommige verzekeraars niet bijgevuld zal eer tot de laatste vulling bijna is opgebruikt of is op. Indien nodig, moeten geneesmiddelen worden gekocht zonder verzekering; weken kan gaan zonder de mogelijkheid om bijgevuld, het zetten van uw gezondheid (of zelfs je leven) in gevaar.
 4. 4
  Zet al uw waardevolle spullen in doorzichtige plastic zakken of hoog van de vloer. Dit moet verder verzekeren dat ze droog blijven in geval van een overstroming.
 5. 5
  Blijf op de hoogte van het nieuws. Hoe vaak u kijken naar de Weather Channel is aan jou, maar als je begint te voelen overweldigd of paniekerig, zet het uit. U kunt altijd terecht het nieuws weer ingeschakeld wanneer u zich beter voelt.
  • Stel een vertrouwde buur om u te laten weten wanneer een orkaan waarschijnlijk zal het hoofd van je weg, zodat u kunt weten wanneer het nieuws kijken is absoluut noodzakelijk. Het is misschien een goed idee om uw omgeving te voren te evacueren, omdat het verkeer zal een probleem zijn tijdens een verplichte evacuatie order.
 6. 6
  Beslissen of u evacueren. Het beste is om eruit te komen van de stad voordat het verplicht, of zelfs aanbevolen wordt. Als je wacht tot de laatste minuut, zal een uur zijn verstreken voordat je uit je oprit.
  • Informeer uw familie en vrienden over uw beslissing. Zij zullen gemakkelijker rusten als ze weten wat je van plan bent te doen en waarom.

Deel twee: in het geval u besluit om te evacueren

 1. 1
  Bepalen wanneer en hoe je zal evacueren. Als u niet beschikt over een auto, wees niet te trots om anderen om hulp te vragen. Als je het, waardoor bij een off-uur zoals 02:00 is de beste manier om een ​​minimale verkeer te verzekeren.
 2. 2
  Raadpleeg een kaart in overeenstemming met het advies verstrekt op het nieuws. Bijvoorbeeld, als je woont in Florida en Louisiana en de orkaan wordt gezegd dat het noordwesten te stevenen, wil je een route die noordoosten of noorden, welke een is veiliger en kortere hoofden hebben.
  • Contacteer geen vrienden of familie die u kan nodig zijn om met verblijf in deze tijd. Laat hen weten dat u komt.
 3. 3
  Pak je auto. Stock is niet alleen met benodigdheden zoals voedsel (dat moet worden in uw Hurricane Preparedness Kit) kleding en medicijnen, maar foto's en belangrijke documenten, zoals geboorteakten en schoot dossiers verlaten, pak dingen die je niet zou willen missen zowel voor uw tijd weg van huis en in het geval alles verloren is.
  • Een goede vuistregel is om te plannen ongeveer een week de moeite waard van weg-tijd (vergeet niet het wasmiddel, etc. voor het geval dat het langer). Kies zorgvuldig. Je hebt waarschijnlijk een beperkte hoeveelheid ruimte in uw auto en de ruimte voor de mens is ook nodig.
  • Zorg ervoor dat je reserve-olie en overwegen om een ​​extra benzinetank als je veilig kunt dragen een op of in uw auto (benzinestations over evacuatieroutes soms opraken van gas).
 4. 4
  Bescherm uw huis en tuin en laat zo ver van tevoren van aanlanding zo mogelijk en verstandig. (Voor de stappen op het beschermen van het huis, zie hieronder).
 5. 5
  Hebben geld bij de hand. Als u verblijft met vrienden, familie of in een hotel (niet op rekenen, hebben een back-up plan, zelfs als u van tevoren aan hebt gemaakt) trekken voldoende geld voor twee weken.
  • Geldautomaten en banken mogen niet actief zijn in de nasleep van een grote orkaan en een aantal credit card machines zullen worden naar beneden.
  • Als u verwacht te worden verplaatst, een gezin van vier heeft het ongeveer 375€ een week duren als je verblijft in hotels. Je zult minder nodig dan dat als je verblijft met vrienden, familie of in een asiel.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon en extra mobiele telefoon-batterijen (krijgen ze als je niet al wat) betalen voor vertrek of voordat de macht kan uitgaan. U kunt ze opladen met de kracht van uw auto als u een DC naar AC omvormer.
 7. 7
  Blijf kalm en bedaard, vooral als je rond kleine kinderen die misschien gemakkelijk bang als hun ouders gestrest. Rond kleine kinderen, maken de orkaan voorbereiding / evacuatie in een onverwachte vakantie of avontuur.
 8. 8
  Double-check voor last minute details. Zorg ervoor dat alles in orde is, om het beste van uw vermogen, voordat u vertrekt.
  • Wordt de stroom-, gas-, water-en uitgezet?
  • Heb je alles wat je nodig hebt? Hebt u al uw huisdieren mee te nemen?
  • Wordt de eerste bestuurder goed uitgerust of zou nog een paar uur rust doet hem of haar een wereld van goed? Vertrek om 04:00 in plaats van 02:00 als u nog steeds houden u uit de hoofdstroom van het verkeer, dus er is geen noodzaak om haast omdat elke bestuurder nodig heeft om bovenop dingen te blijven vooral tijdens een evacuatie.

Deel drie: in het geval u besluit te blijven

 1. 1
  Neem verantwoordelijkheid voor je beslissing. Voordat u besluit dat u zult niet evacueren, aanvaardt de volledige verantwoordelijkheid voor dat besluit. Vele malen mensen ongehoorzaam waarschuwingsborden of evacuatie orders denken dat als er iets ergs gebeurt ze zullen worden gered.
  • Naast mensen winnen van de Darwin Award deze manier worden nooddiensten (een "schaars" tijdens een ramp) onnodig te zetten tegen het kwaad. Veel potentiële redders zijn gestorven of gewond geraakt in hun pogingen om mensen te redden. Het is veel veiliger voor te bereiden en te volgen waarschuwingen.
  • Als u wordt verteld om te evacueren en te beslissen om het niet te doen, erken uw verantwoordelijkheid voor uw beslissing, en verwacht niet later worden gered.
 2. 2
  Neem alle maatregelen om uw huis en eigendommen te beschermen. Het is niet alleen je spullen je beschermen, maar jezelf en je familie die achter gebleven.
  • Als u verwijderbare orkaanblinden, probeer ze opgemaakt ten minste twee dagen voor de landingsplaats. Het houden van een 25-pond aluminium rolluik tijdens het balanceren op een ladder in 74 mph wind is geen pretje en kan leiden tot slechte dingen. Als u gebruik maakt van multiplex, krijgt vroeg uw hout en spijkers.
  • Er is een klein risico van minder-dan-ideale mensen zwerven door de buurt misschien op zoek naar een leeg huis te beroven. Lock alle deuren en ramen, zet er geen zware, ondoorzichtige gordijnen voor ramen naar buiten ogen te voorkomen dat op zoek in, en als je ze hebt en als je woont in de VS, de belasting op een aantal rondes van munitie voor je geweren, shotguns, pistolen en pistolen voor aankomst van de orkaan. Adverteren dat er wapens in de omgeving. Probeer dit niet in Canada al - u zult gearresteerd.
 3. 3
  Verplaatsen in uw huis of garage alle potten, tuinmeubilair, barbecues en iets anders dat rond kan blazen. Plaats geen meubels niet zinken in een zwembad, dit is een oude-vrouwen-verhaal en een heel slecht idee.
 4. 4
  Maak een lijst van alles wat je nodig hebt als je bent gestrand en zonder macht voor twee weken. Zie "Wat je nodig hebt" hieronder.
 5. 5
  Aanwijzen van een "veilige ruimte" in het geval de integriteit van uw huis in het gedrang komt. De "safe room 'moet geen ramen of buitendeuren hebben en bij voorkeur slechts een binnendeur.
 6. Breng in een matras om rechtop te leunen tegen de deur en pre-stock is met een radio, batterijen, zaklamp en voldoende voedsel, water en pre-bevochtigd servetten naar laatste 12 uur. Zorg ervoor dat alle leden van het huishouden weten dat ze lopen om deze kamer als de wind begint te haasten in het huis. Alle huisdieren, als je ze hebt, moet ook hier gaan tijdens de orkaan. Houd alle apparatuur uw huisdier nodig heeft, dwz water of kattenbakvulling, in deze kamer ook.
Als de orkaan van categorie 2 of lager, zal je waarschijnlijk niet nodig in te gaan op een "veilige ruimte" in het midden van je huis. Nochtans is het een verstandig idee om weg te houden van grote ramen of boord ze net hetzelfde. Merk op dat voor de gebouwen van staal en / of gewapend beton sterker orkanen dan houten gebouwen kunnen overleven.
6
Blijf zo ver mogelijk van ramen en deuren vanaf het moment van de landingsplaats. Als de stroom uit is gegaan, luisteren naar de wind en regen die gestaag zal toenemen als de orkaan nadert.
7
Doof alle kaarsen zodra de regen en de wind komen onweersbui niveaus. Dit is om te verzekeren dat ze niet per ongeluk liet branden wanneer en als de wind begint zweepslagen door uw woning.
Een veilige manier om kaarsen te gebruiken is om ze in een steelpan, dieper dan de kaars is hoog, met glanzende zijden. Het licht zal weerkaatsen op het plafond en de binnenkant van de pot, en de kaars zal worden beschermd tegen omvallen. Een centimeter of zo van water in de pot is geen slecht idee, hetzij. echter, als u gas ruikt, hoort gas, of zelfs vermoedt dat er een gaslek, gebruik geen kaarsen. Gebruik licht sticks.
8
Houd een radio op als de orkaan nadert. Vaak zal de grote radiostations speciale dekking hebben in de lokale programma's als er een orkaan op komst is.

Deel vier: aan het begin van het orkaanseizoen

 1. 1
  Dubbel te controleren om ervoor te zorgen de leveringen in uw orkaan paraatheid kit zijn zowel goed gevulde en vers. Opgeblazen luchtbedden om ervoor te zorgen dat ze niet patchen of vervanging nodig. Controleer de vervaldata op ingeblikt voedsel. Gebruik een batterij tester, zodat je weet dat ze zullen werken wanneer u ze nodig hebt om (de meeste accu's hebben een tester al verbonden aan het pakket, maar u kunt een apart kopen als je wilt).
 2. 2
  Erken dat je boiler bevat 50 tot 75 liter vers drinkwater. Het water in een warm water tank kan een persoon levend en gezond te houden voor meer dan een maand.
  • Bevestig een tuinslang aan op de aftapkraan. Laat water uit de tank om eventuele opgebouwde sediment op de bodem van de tank heeft verzameld te verwijderen.
  • Om het water uit de tank na een storm je nodig hebt om het sanitair systeem openen door het openen van een warmwaterkraan in de woning. Dit zal het vacuüm in de tank vrij. U moet de elektrische hoofdschakelaar uit te zetten om de boiler of de stekker uit het stopcontact om schade te voorkomen als de elektriciteit is hersteld voordat waterdienst.
 3. 3
  Koop een generator. In het algemeen moet een generator groot genoeg om je koelkast, een lamp of twee, eventuele ventilatoren, en eventuele speciale duurzame medische apparatuur die nodig is door een lid van uw familie te kunnen uitvoeren. Als uw familie heeft wel speciale gezondheids-of medische behoeften, of je moet absoluut airconditioning hebben, zijn bereid om dik te betalen voor een generator die het aankan. De beste optie in dit laatste geval is de generator aangesloten in uw huis de macht, zodat de generator wordt gestart wanneer de stroom uitvalt hebben. Nemen van deze voorzorgsmaatregel is nog belangrijker als er slechts een persoon in het huis weet hoe, of is sterk genoeg, om de generator te starten. Zoeken op het web voor generator wattage calculators om ervoor te zorgen dat u niet meer generator dan moet je koopt - je portemonnee zal je dankbaar zijn bij de benzinepomp.
  • Aankoop diverse 5-gallon gas blikjes. Brandstof is meestal schaars na een orkaan, en veel stations zelfs beperken de hoeveelheid gas die u kunt kopen na het wachten in de rij. Het hebben van meerdere blikjes zal u toelaten om de balans op. Koop een fles brandstof stabilisator voor wanneer de stroom wordt hersteld. Meng dit met je gas, zodat het zal houden totdat je in staat bent om het te gebruiken. Ook vullen en uitvoeren van uw generator met het mengsel gedurende ongeveer 10 minuten, zodat het brandstofsysteem niet gom up tijdens de opslag. Vervang de olie en / of het filter voordat u opslaan, op die manier is het lekker fris volgend seizoen.
  • Als u al een generator, zorg ervoor dat het in orde is voordat het orkaanseizoen. Er is niets erger dan het vinden van dat uw generator investering moet gerepareerd nadat u nodig hebt om het te gebruiken.
  • Als u niet in staat om een ​​generator te kopen zijn, koop dan een DC naar AC converter voor uw auto. Met het u zal uw auto te gebruiken als een draagbare elektrische generator. Ze kosten 20€ tot 75€ en zijn verkrijgbaar in de auto-afdeling van de warenhuizen. Als je macht moet verliezen om uw huis, zult u in staat uitvoeren van een radio, tv, licht, koelkast, of andere lage wattage apparaten van uw auto. U zult een zware verlengsnoer nodig hebben om de macht lopen in je huis.
  • Heeft de auto of een generator benzine in de garage niet draaien als de koolmonoxidevergiftiging je kon doden.
 4. 4
  Bomen gekapt dicht bij uw huis, auto en andere gebouwen, of op zijn minst trimmen hun filialen. Als een grote boom valt op uw huis, kan het een groot gat in het dak slaan. Als een grote boom valt op je auto, kan het gemakkelijk worden verpletterd plat. Spichtig evergreens zijn vooral waarschijnlijk te vallen in het geval van een orkaan.
 5. 5
  Voer onderhoud aan de auto die u zal worden evacueren met als het nodig is. Wanneer is de laatste keer dat je de olie of het filter veranderd? Is de batterij volledig opgeladen? Hebt u het reservewiel dat je moest de laatste keer dat je geëvacueerd gebruiken vervangen? Sinds orkaanseizoen gebeurt tijdens de warmere maanden, zorg ervoor dat je koelvloeistof is bekroond als goed.
 6. 6
  Koop een fiets, als je zelf een niet al, zodat u een back-up wijze van vervoer zal hebben. Na een grote storm klappen er benzine beschikbaar voor dagen of zelfs weken als gevolg van stroomuitval en het gas pompen niet werkt misschien niet.
  • Als u in de buurt is verwoest je zal zijn om te gaan voor leveringen of zelfs rijden uit van het gebied staat. Zorg ervoor dat de fiets banden omhoog worden gepompt voor een storm klappen.
  • Hebben een binnenband patch kit en een luchtpomp of compressor die loopt uit de batterij van uw auto handig, als goed.
 7. 7
  Kijk of luister naar het nieuws te leren wanneer een orkaan in aantocht is. Dit zal u helpen een plan van aanpak te maken.
 8. 8
  Blijven contact houden met uw vrienden en familie. Zij zullen troost krijgen alleen weten waar je bent, hoe je vergaat, en hoe dicht de storm is aan u. Als je in een gebied dat aan de rand van de storm, vertel hen. Verzeker hen dat u alles goed doet.
  • Vergeet niet, ze weten alleen wat ze wordt verteld op de tv en hun fantasie op hol. Als je verliest je telefoon-, bel ze minstens een keer met je mobiele telefoon, ze vertellen je niet telefoon service hebben, en dat u, zodra deze is hersteld zal roepen. Deze manier hoef je niet te gebruiken tot uw mobiele telefoon minuten die moet worden opgeslagen voor noodgevallen.

Deel vijf: het hele jaar door

 1. 1
  Houd een orkaan paraatheid kit verpakt (zie "dingen die je nodig hebt"). Dit zorgt ervoor dat u het bedrag van de dingen die je zult moeten doen als het zover is zal verminderen. Vergeet niet eenvoudige dingen zoals voedsel, medicijnen en water.
 2. 2
  Maak een "take doos". De take doos moet alles wat je nodig hebt om je leven te reconstrueren in het geval u te evacueren en alles is verloren hebben. Paspoorten, geboorte, huwelijk, adoptie, echtscheiding, en gewapende dienst scheiding certificaten; kopieën van de verzekeringspolissen, hypotheek informatie, huis en auto titel; grote aankoop van aandelen, enz.
  • Als je een scanner, bespaar jezelf de ruimte en hartzeer door het scannen familie albums en beelden van andere herinneringen, branden deze op CD en bewaar een kopie in uw nemen doos, of maak een kopie van al uw foto's, video's, muziek en documenten op een externe harde schijf die u in uw take box kan houden.
  • Vergeet niet dat cd's kan storingen. Zorg ervoor dat u langs de originele documenten, indien mogelijk, kopieën te maken. De CD is gewoon voor het gemak wanneer getoond aan ambtenaren.
  • Zorg ervoor dat u alle documentatie en identificatie met betrekking tot iemands militaire dienst te nemen, indien van toepassing.
 3. 3
  Bespreken en oefenen een ramp plan met uw gezin. Een van de belangrijkste lessen van de orkaan Katrina te zorgen dat iedereen in de familie te maken weet wie te contacteren (en hoe ze te contacteren) als een out of area contact.
  • Zorg dat kinderen weten voldoende informatie, zodat een volwassene in contact met die persoon kan krijgen moet plotselinge evacuatie noodzakelijk zijn wanneer u niet in de buurt van hen. Oefen dit, en maak andere back-up plannen.
  • Dit kan zo betrokken zijn als je wilt, maar houd rekening met de leeftijden en temperamenten van individuen om soepel te verzekeren alles loopt in het geval moet je onmiddellijk evacueren. Zie hieronder tips voor voorbeelden over hoe dat te doen een run-through.
 4. 4
  Leer hoe de gas-en stroom uit te schakelen om uw huis en zorg ervoor dat alle tools die nodig zijn voor de job zijn gemakkelijk bereikbaar. Als je niet zeker bent, spreek met de gas-of elektrische bedrijf voor instructies. Je wilt niet om rond te lopen op het laatste moment proberen te achterhalen hoe deze dingen te doen.
 5. 5
  Ervoor dat verzekerings-zaken worden up to date gehouden. Orkaanseizoen is niet het moment om overstroming verzekering te kopen aangezien het niet beschikbaar of schreeuwend duur. Opmerking: de meeste gewone opstalverzekering is exclusief overstroming dekking in de polis, dus je zult moeten deze apart kopen.
 6. 6
  Plannen maken om te blijven met vrienden, indien mogelijk. In contact blijven met vrienden en familie die buiten de potentiële ramp gebied, en afspraken te maken bij hen te blijven, voor het geval u moet evacueren.
 7. 7
  Verwijdert dode bomen en penseel. Heb je al een boomverzorger verwijderen dode bomen en dode boom ledematen en evalueren van de gezondheid van alle bomen in de buurt genoeg te vallen op uw (of uw buurman) huis.

Tips

 • Als u een bijgebouw of een composteerinstallatie wc, gebruik het.
 • Blijf weg van vliegen en scherpe voorwerpen.
 • Als je echt weinig zoet water en moet wat rechts weg, kunt u een zonne-energie nog steeds te maken. Om dit te doen moet een gat in de grond te graven, zet een grote pan met zout water of ondrinkbaar water erin, zet een kleine container in de pot, bedekken alles over met een vuilniszak en zet een gewicht in het midden. Het water in de kleine container wordt schoon en drinkbaar.
 • Een 5 liter emmer bekleed met een vuilniszak maakt een goede noodsituatie toilet. Maar deze methode zal gebruik maken van een hoop vuilniszakken in een korte tijd, een alternatief is om een ​​gat in de tuin graven en te gebruiken voor een noodgeval wc. U kunt ook strooi kattenbakvulling in de 5 liter emmer tussen toepassingen. Dit vloeistof absorberen en voor meerdere toepassingen van een zak voor het verwijderen van de buitenkant van het huis. Als alternatief kunnen mannen plassen in een grote afsluitbare plastic fles, bijvoorbeeld een melkkannetje, en maak dit leeg in het toilet wanneer deze vol is. Dit bespaart veel water.
 • Communicatie en teamwork is de sleutel. Aan elkaar kleven, samenwerken en luisteren naar de instructies van de veiligheid ambtenaren.
 • U kunt kiezen uit een koelkast auto voor minder dan 40€. Het loopt van je accu van de auto. Hoewel niet groot, kan een auto koelkast minstens voorbereidingen een dag slaan en kunnen uiteraard worden bijgevuld als nodig.
 • Vul uw bad voordat de orkaan als u van plan om te blijven, om ervoor te zorgen krijg je een aanbod van water voor het doorspoelen van het toilet, drinken en koken, enz.
 • Niet iedereen heeft om al deze stappen of tips doen, als u niet direct of dicht bij het oog van de storm. In dit geval, de meeste die je kunt verwachten zijn zware regens, en winds.gsrtbh
 • Gebruik geen flush toilet als er geen water in de tank om het te spoelen. Het afval achtergelaten zal er een geur die het meest onaangenaam in uw huis te produceren. Elke flush neemt een liter water. In plaats daarvan kunt u de kom lijn met een vuilniszak en gebruik het dan om de afvalstoffen uit het huis te verwijderen.
 • Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om uit de gevarenzone, rekening houdend met de actuele verkeerssituatie op basis van nieuwsberichten. Het laatste wat je wilt is om te worden opgesloten in de auto, terwijl de storm aan land komt. Vroeg uit de snelste route mogelijk.

Waarschuwingen

 • De tragere een orkaan beweegt, hoe waarschijnlijker het zal zijn om zware regen, mogelijk veroorzaakt overstromingen omvatten. Als een orkaan waarschijnlijk zeer langzaam te bewegen en je woont in een vallei, het hoofd voor hogere grond. Als de orkaan is zeer snel beweegt, zal het grootste deel van de schade te zijn gerelateerd wind.
 • Doe niet wat Torontonians deed in 1954 toen de orkaan Hazel naar de stad kwam, dat werd afgezien van de waarschuwingen. Als er een orkaan waarschuwing of horloge uitgegeven voor uw omgeving, geloof het, ongeacht waar u woont.
 • Gedurende de voorbereidende fase en de storm zelf, laat uw liefde voor avontuur overweldigen uw gezond verstand.
 • Vergeet niet dat orkanen overal toeslaan uit het Caribisch gebied naar de oostelijke kust van Canada.
 • Neem alle richtingen van zowel het Rode Kruis en overheidsfunctionarissen.
 • Je moet niet twee keer nadenken over het verlaten indien: (a) u jonger bent dan een verplichte evacuatie orde; (b) een categorie 3-5 orkaan waarschijnlijk is en je bent binnen 100 mijl van de wal; (c) u woont in een vervaardigd huis of camper en een orkaan van elke kracht is op zijn manier aan u, of (d) u ​​kunt niet blind of board-up van uw huis.

Dingen die je nodig hebt

 • Werkt op batterijen zaklampen zijn prima als de stroom is uitgevallen voor een korte tijd. De nieuwe LED zaklampen werken goed, zo lang als een schijnwerper niet nodig is. Target en andere winkels hebben goede in de 10€ range die druppel in een zak en draaien op AA-en AAA-cellen. Ze zijn geweldig voor persoonlijke verlichting, en de batterijen laatste vijf tot tien keer zo lang als met gewone gloeilampen zaklampen. Bovendien, LED-conversie-lampen zijn beschikbaar op het internet voor meer populaire merken van zaklampen.
 • Na een paar dagen zal je kaarsen nodig voor licht. Koop grote decoratieve kaarsen die branden voor dagen. Houd lantaarns / kaarsen in veelgebruikte locaties, zoals de badkamer balie, naast de deur, en op je slaapkamer nachtkastje. Als er gaslekken, explosieve chemicaliën in uw omgeving, gebruik geen kaarsen. Bij het gebruik van kaarsen, kijken ze naar brand te voorkomen, vooral als er kinderen zijn met u.
 • "Self Powered Lights" en "Self Powered Radios". Deze apparatuur is ofwel zonne-energie, en / of heeft een "slinger" generator ingebouwd in het licht en de radio. Dit zal u geld besparen op batterijen. Sommige van deze modellen zullen ook opladen mobiele telefoons.
 • Glow sticks. Veiliger dan kaarsen, in het geval er gaslekken, explosieve, brandbare chemicaliën in uw omgeving.
 • Zonne-energie tuinverlichting. U kunt ze opladen in de zon bij dag en binnenshuis te gebruiken voor verlichting 's nachts.
 • Batterijen werkende radio
 • Ingeblikte goederen en blikopener, groenten en fruit en andere levensmiddelen die niet gekoeld hoeven te worden.
 • Water (ten minste een liter per dag per persoon met een zeven-dagen voorraad). U kunt ook tanken badkuipen als je sluiten of verzegeling van de riolering.
 • Bleach. In het geval dat water in uw huis, moet u hem eruit te halen en daarna te doden alle microben die blijven.
 • Neem zeer gewaardeerde items met u of voor de posten die in het huis, wikkel in plastic of in plastic zakken. Zelfs als u rijdt op de storm, overwegen het plaatsen van foto's, verzekeringspapieren en andere belangrijke papieren in verzegelde tassen.
 • Vaste telefoon. Zelfs als uw elektriciteit uit is, kan uw telefoon nog steeds werken. Draadloze telefoons nog steeds elektriciteit, dus stop vereisen in een vaste telefoon, en kunt u worden verrast.
 • Mobiele telefoon, en extra opgeladen batterijen als uw telefoon toelaat het gebruik ervan. Merk op dat als mobiele telefoon torens zijn beschadigd of verwoest door de storm, kan uw mobiele telefoon niet werkt.
 • Een DC naar AC omvormer.
 • Ook vochtige schoonmaakdoekjes.
 • Batterij-aangedreven fans zullen zeer op prijs gesteld als de stroom is uitgevallen.
 • Veel accu's van alle soorten en maten (u kunt altijd later gebruiken wat niet wordt gebruikt tijdens de storm). Overweeg de aanschaf van een auto-accu aan de macht batterijen werkende apparaten in huis.
 • Zorg ervoor dat elke persoon heeft zijn eigen zaklamp en batterijen overschakelen, voor het geval u te scheiden.
 • Een goed aanbod van alle geneesmiddelen op recept.
 • Een EHBO-kit.
 • Optioneel maar nuttig is een paar waden broek voor elk lid van de familie, of in ieder geval de volwassenen van het huishouden. Als u woont in een gebied gevoelig voor overstromingen, hoef je niet wilt rondlopen met uw huid blootgesteld aan verontreinigd water als er een behoefte, na de storm, op loopafstand van het huis.
 • Tal van grote plastic vuilniszakken voor de verwijdering van menselijk afval en andere rotzooi.
 • Levering van toiletpapier en andere toiletartikelen als dat nodig is.
 • Ten minste een 5-liter emmer en kattenbakvulling (het bio-afbreekbare natura) voor toiletgebruik.
 • Zakmes