Wkenl

Hoe vraagt ​​u een levenslange licentie om een pistool te dragen in indiana

Een handleiding voor het aanvragen van nieuwe levenslange Indiana licentie om een ​​pistool te dragen. Het proces voor het aanvragen van een jaar licentie 4 is wel vergelijkbaar, maar dit artikel heeft betrekking op specifiek de levenslange licentie.

Stappen

Hoe vraagt ​​u een levenslange licentie om een pistool te dragen in indiana. Te bepalen of u in aanmerking.
Hoe vraagt ​​u een levenslange licentie om een pistool te dragen in indiana. Te bepalen of u in aanmerking.
 1. 1
  Te bepalen of u in aanmerking. U komt niet in aanmerking als je zijn veroordeeld voor een misdrijf, hebben gehad een eerdere pistool licentie opgeschort, zijn jonger dan 18 jaar (onder de 23 jaar oud als een delinquent als kind), zijn gearresteerd voor een klasse A of B misdrijf, gearresteerd voor elk misdrijf waarbij geweld of het gebruik van een dodelijk wapen.
 2. 2
  De fundamentele proces. Indiana verzamelt twee vergoeding is tijdens de aanvraagprocedure. De eerste vergoeding gaat naar algemene fonds van de staat, en de tweede gaat naar het fonds van de lokale afdeling voor vuurwapens en de opleiding. De fundamentele proces om een ​​vergunning te verkrijgen is: het aanvraagformulier, zorgen voor vingerafdrukken, betaalt de staat vergoeding, betaalt de lokale vergoeding bij uw plaatselijke politiebureau, en dan wachten op uw vergunning te ontvangen.
 3. 3
  Bepaal hoe u wilt toepassen. De online applicatie is gelegen op http://aries.in.gov/Firearms/Permit.aspx. Als u liever het online formulier niet te gebruiken, kunt u contact opnemen met uw lokale politie om te bepalen hoe de aanvraag in te dienen. Als je buiten een ingebouwd dorp of stad woont, kunt u contact opnemen met het kantoor van de provincie waar u woont inch van de sheriff
 4. 4
  Bepalen wanneer je moet passen en hoe ze accepteren betaling. Dit varieert afhankelijk van waar je solliciteert. De meeste politie-afdelingen hebben specifieke dagen van de week en de bedrijfsuren voor de behandeling van hun aanvraag. Als u de online applicatie proces te gebruiken, kunt u verder door naar L-1 inschrijving ter plaatse om een ​​tijd te worden vingerafdrukken plannen en betaalt de Staat licentievergoeding.
 5. 5
  Bereiden op de staat betalen. Aankoop een cheque of postwissel voor 60€ (45€ als u een huidige licentie) betaalbaar gesteld aan: staat Indiana. Als je van plan bent te gaan om een ​​L-1 Inschrijving centrum voor de verwerking staat, rekenen ze een extra vergoeding van 10€ 0,95. Die vergoeding wordt toegevoegd aan de staat vergoeding en sturen ze in de staat vergoeding voor u. Dus, als je het krijgen van een nieuwe licentie op een L-1 inschrijving center, zult u een betaling voor 65€ 0,95 te brengen. Als u ervoor kiest om te betalen per postwissel, L-1 inschrijving vereist postwissels worden uitgeschreven op: L-1 inschrijving.
 6. 6
  Bereid je voor om de lokale betalen. Kopen check andere kassier's of postwissel voor 40€ (30€ als u een huidige licentie) betaalbaar gesteld aan uw lokale politie of kantoor sheriff. In sommige gevallen, kan de lokale betaling worden verricht met een persoonlijke cheque of in contanten.
 7. 7
  Krijg alles samen. Op dit moment moet je weten waar je naartoe gaat en wanneer. U moet ook uw vergoeding betalingen klaar om te gaan. Zorg ervoor dat u uw rijbewijs of andere vorm van State erkende foto-ID mee te nemen.
 8. 8
  Toe te passen! Gebruik de online applicatie, of ga naar uw aangewezen plaats van de aanvraag en vul de officiële aanvraag. Er wordt gevraagd naar uw naam, volledig adres, duur van het verblijf in de gemeenschap, of uw woning is gelegen binnen de grenzen van een stad of dorp, uw beroep, plaats van vestiging of de werkgelegenheid, strafblad (indien aanwezig) en overtuigingen (minor verkeersovertredingen uitgezonderd), leeftijd, ras, geslacht, nationaliteit, geboortedatum, nationaliteit, lengte, gewicht, bouw, kleur van het haar, kleur van de ogen, littekens en merken, of u al eerder hebben gehouden een Indiana licentie te voeren (serienummer en jaar uitgegeven, zo ja) of uw rijbewijs ooit is geschorst (jaar en rede, zo ja) en uw reden voor het verlangen naar een licentie.
 9. 9
  Fingerprinting. Je moet zijn vinger gedrukt. Als u de inkt proces te gebruiken, ze hebben meestal een plek voor u om uw handen te wassen, maar het is enigszins moeilijk om alle inkt uitstappen. Als u de inktloze proces te gebruiken, worden uw vingerafdrukken elektronisch gescand. Er is geen rommel met de inktloze proces en het is sneller om uw vergunning te ontvangen.
 10. 10
  Het been werk. Als u ingevuld uw aanvraag op de lijn, zal uw lokale politie elektronische toegang toe hebben. Ze zullen meer van het formulier in te vullen wanneer je in voor vingerafdrukken. Ze lopen de criminele achtergrond controleren en voer uw afdrukken in de database (als je niet doet het zonder inkt). Dit kan een paar dagen duren. Vervolgens moet u terug te halen uw vergunningaanvraag en lokale goedkeuring (antecedentenonderzoek) gemaild worden (samen met de 60€ postwissel) aan de staat.
 11. 11
  Wacht een tijdje. Als u de online applicatie en het inkless vingerafdrukken proces te gebruiken, duurt het ongeveer 2 weken vanaf het moment dat je alles ingediend en betaald om uw vergunning te ontvangen. Als u de toepassing handmatig in te dienen en te gebruiken geïnkt vingerafdrukken, duurt het meestal 4-8 weken om een ​​aanvraag te verwerken. Met de toegenomen vraag als gevolg van de nieuwe levenslange licenties uw verzoek kan 12-14 weken duren. Als u verlenging van de vergunning zullen ze nieten uw oude rijbewijs bij uw aanvraag (roze kopie). Als je ze geniet en dragen beiden dan kunt u verder met een pistool totdat u uw nieuwe licentie ontvangen of uw aanvraag wordt afgewezen.
 12. 12
  Controleer regelmatig uw mailbox. Uiteindelijk uw licentie zal komen in de mail en u zult eindelijk uw levenslange licentie! Of, zal uw aanvraag worden afgewezen en een deel van uw inschrijfgeld zal worden terugbetaald.
 13. 13
  Get it gelamineerd. Neem uw nieuwe kaart en krijgen gelamineerd om het te beschermen. (Merk op dat het een plaats om het te ondertekenen voordat u lamineren.)
 14. 14
  Houd de staat van de veranderingen. Als u uw naam, adres te wijzigen of zijn veroordeeld voor iets dat u in aanmerking kunnen brengen, mag u de superintendent melden, schriftelijk, binnen 30 dagen. Je kunt (maar zijn niet verplicht om) een nieuwe licentie aanschaffen na een adreswijziging voor een vergoeding van 15€
 15. 15
  Kennen de lokale wetten.
 16. 16
  Ontwikkel uzelf en uw gezin over de veiligheid pistool.
 17. 17
  Carry verantwoord.

Tips

 • Haal je rijbewijs kaart gelamineerd om zijn lange levensduur te verbeteren.
 • Als u al een geldige licentie te dragen voor Indiana kunt u de aanvraagprocedure te starten voor een levenslange licentie 365 dagen voordat uw huidige licentie verloopt.
 • Voordat u een aanvraag er zeker van zijn dat je niet in tijdnood. Je zou een uur of twee door te brengen op het politiebureau.
 • Maak kopieën van uw licentie.
 • Maakt niet uit hoeveel je al weet over vuurwapens, het nemen van een pistool vasthouden en zelfverdediging klasse kan zeer lonend zijn.
 • Vergeet niet behandelen alle geweren alsof ze zijn geladen, en nooit richt je pistool op alles wat je niet van plan bent op schieten indien nodig.
 • Wanneer de toepassing vraagt ​​om een ​​reden het meest voorkomende antwoord is "persoonlijke verdediging". U wilt misschien ongewone antwoorden te voorkomen.
 • Als u een vervangende licentie-kaart moet u kunt een foto aanvragen voor een 15€ kosten.
 • Gebruik een holster. Het dragen van een geladen pistool zonder een is roekeloos.
 • U kunt beginnen met de aanvraagprocedure online: http://aries.in.gov/Firearms/Permit.aspx

Waarschuwingen

 • Gebruik van elke vorm van dodelijk geweld, vuurwapen of anderszins, in zelfverdediging of anderszins ZAL je leven voorgoed veranderen. Het is erg belangrijk dat u weet dat de wetten met betrekking tot het gebruik van geweld en dodelijke kracht voordat u mee op de verantwoordelijkheid van het dragen van een wapen.
 • Deze vergunning is alleen geldig in Indiana en selecteer staten die ervoor kiezen om out-of-state vergunningen eren uit Indiana. Wetten met betrekking tot verborgen dragen, het gebruik van dodelijk geweld en plaatsen verboden terrein tijdens de uitvoering variëren sterk in de VS Onwetendheid is geen excuus. Controleer plaatselijke wetten alvorens in staat lijnen.
 • Hoewel deze licentie mag u een pistool te dragen in Indiana er nog plaatsen die buiten de grenzen zijn bij de uitvoering. Een paar plaatsen off-limits in Indiana zijn (met inbegrip van maar niet beperkt tot): scholen (hogescholen kunnen regels tegen hebben, maar juridisch zijn zij vrijgesteld), Bussen van de school, Federal Gebouwen, Hof Huizen, Aircraft (en beperkte gebieden van luchthavens). Er zijn enkele uitzonderingen, zoals IC 35-47-9-1 (3), die een licentienemer toestaat, die de exploitatie van een voertuig, om een ​​vuurwapen te bezitten, terwijl het transport van een andere persoon of naar een school functie.
 • Het recht op vrij wapenbezit komt met verantwoordelijkheid. De wetten kunnen veranderen op elk moment en het is uw verantwoordelijkheid vertrouwd met hen te zijn.
 • U bent wettelijk verplicht om de inspecteur van wijzigingen in uw naam of adres mee, schriftelijk, binnen 60 dagen.
 • U bent wettelijk verplicht om de inspecteur van eventuele arrestaties of veroordelingen die u in aanmerking komt de status kan veranderen, schriftelijk, binnen 30 dagen in kennis.

Dingen die je nodig hebt

 • Huidige en Geldig Indiana License to Carry (als je die hebt) die vervalt binnen 365 dagen. Als je er geen hebt zul je moeten betalen een iets hogere vergoedingen. Als uw licentie is niet op elk moment snel afloopt zul je moeten wachten.
 • Postwissel of de Controle van de Kassier voor 60€ (45€ als u al een licentie) betaalbaar gesteld aan de staat Indiana.
 • Postwissel of de Controle van de Kassier voor 40€ (30€ als u al een licentie) betaalbaar gesteld aan uw stad of provincie van de woonplaats.
 • Een vorm van State erkende foto-ID.