Wkenl

Hoe vrij duiken

Volg deze instructies, en met wat toewijding, kon je naar beneden duiken honderden meters onder de oppervlakte liggen.

Stappen

Hoe vrij duiken. Tijd je adem-holding capaciteit onderwater, en noteer deze voor later gebruik.
Hoe vrij duiken. Tijd je adem-holding capaciteit onderwater, en noteer deze voor later gebruik.
 1. 1
  Tijd je adem-holding capaciteit onderwater, en noteer deze voor later gebruik.
 2. 2
  Neem je polsslag door er zowel je wijs-en middelvinger elkaar en ofwel vasthouden aan je pols of aan de zijkant van de nek. U hoeft alleen maar een lichte druk uit te oefenen en een paar seconden wachten tot lichte "pompen" count voelen voor twee minuten. Verdeel dit door 2 (zorgt voor een meer accurate hartslag) en je hebt nu uw polsslag. Noteer deze en bijhouden van het.
 3. 3
  Erachter te komen hoe ver u kunt gaan op een adem, maar doe het met een partner in het geval van black-out. Noteer deze diepte.
 4. 4
  Oefen het nemen langzaam en diep adem -5 seconden op de inademing - En 10-15 seconden of meer op de uitademing. (LET OP: Als u dezelfde timing voor-en uitademing te houden, zul je hyperventilatie doet Dit kan leiden u naar blackout.). Nadat u deze onder de knie hebt, blijft nog steeds en doen terwijl het hebben van iemand anders neem uw pols.
 5. 5
  Oefen dit totdat je een puls van onder de 80 slagen per minuut kan houden voordat u de volgende stap.
 6. 6
  Probeer naar beneden na diepe ademhaling op dezelfde locatie u uw laatste duik deden. Als je ging naar beneden 7-10 voeten het eerst proberen om het te krijgen tot 16 voet, 11-19 voeten proberen te gaan tot 25 voet, 30 + gewoon proberen te verslaan door tien meter.
 7. 7
  Probeer het beoefenen van de bovenstaande stappen over en voorbij. Je hartslag moeten krijgen tot en met 60 of minder na ongeveer een maand, dus probeer het krijgen van vinnen en testen hoe ver je kunt gaan.
 8. 8
  Oefen langzaam, diep, verfijnde kicks met de grootste vinnen je kunt vinden en je zal sneller met vinnen later neerdalen op. (Get goede free-diving vinnen met een zachte actie)
 9. 9
  Probeer de uitgaven 1 minuut onder water en 1 minuut uit het water om de co2 te laten ontsnappen uit je longen
 10. 10
  Pak een steen om te helpen voorkomen dat uw lichaam de natuurlijke drijfvermogen

Tips

 • U moet gelijk zodra je op ongeveer 3 meter onder de oppervlakte. Doe dit door te knijpen je neus dicht en proberen te ademen door je neus. U moet dit regelmatig te doen, vooral in de eerste meters waar de druk verandert veel. Uw binnenoor wordt automatisch gelijk aan de opstijging. NIET diep duiken als je verkouden bent of niet in staat om gelijk te maken, kan ernstige schade aan uw trommelvliezen doen.
 • Grotere vinnen zijn moeilijker te behandelen, maar hebben betere resultaten (meer vermogen / sneller)

Waarschuwingen

 • Niet hyperventileren. Hyperventileren voordat je duik zal verdrijven en verminderen de hoeveelheid CO2 in je systeem. CO2-gehalte in uw bloed zijn wat triggers je zintuigen om uit te ademen en nemen in een andere adem in als je vasthouden. Daarom is het verwijderen van CO2 alleen verlengt de periode voordat het lichaam nodig heeft om te inhaleren. Hyperventilatie niet de hoeveelheid zuurstof aanwezig in het lichaam. Terwijl u in staat zijn om je adem langer op diepte gehouden, zult u meer kans op black-out op de beklimming.
 • Bij het duiken diep (onder 20 ') je longen comprimeren genoeg dat het opnieuw opduiken harder dan verwacht kan zijn.
 • Probeer niet als u hart-of longproblemen hebben.
 • Duik nooit 's nachts of in een sterke stroming gebied. Stromingen krijgen significant sterker verder omlaag.
 • Neem nooit medicatie om uw sinus duidelijk, als het slijm terug kon komen en maken het moeilijk om gelijk bij het oprijden
 • Duik nooit tenzij je met iemand die je uit de diepte wordt u gaat kon redden.