Wkenl

Hoe ze aan eten veroorzaakt aanvallen te vermijden

Veel dingen kan leiden tot epileptische aanvallen: hersenletsel, neurologische problemen waarmee je wordt geboren, of misschien zelfs bepaalde voedingsmiddelen, medicijnen en hormonen en emoties. Vaak kunnen voedingsmiddelen en andere levensstijl keuzes een bestaand neurologisch probleem verergeren en zelfs als niet, op de hoogte blijven en het verzorgen van wat je eet is een belangrijk onderdeel van elke medische beheersplan. De informatie hier is bedoeld om u een startpunt als u vermoedt dat uw dieet of levensstijl kunnen beïnvloeden je gezondheid.

Stappen

Hoe ze aan eten veroorzaakt aanvallen te vermijden. Zoek een goede neuroloog.
Hoe ze aan eten veroorzaakt aanvallen te vermijden. Zoek een goede neuroloog.
 1. 1
  Zoek een goede neuroloog. Velen van hen gewoon blijven doseren u met anti-epileptica, zoals Dilantin, en niet krijgen bij de wortel probleem. Zij kunnen weinig aandacht besteden aan de wortel van het probleem, zoals epileptische aanvallen worden niet altijd begrepen of te genezen. Onderhoud zorg is vaak een primaire focus, en in het onderhoud verzorgen de deelname van de patiënt is altijd belangrijk.
 2. 2
  Beschouw de volgende chemicaliën en mogelijke levensstijl triggers voor epileptische aanvallen. Er is geen manier om andere dan te proberen hen, of stoppen met het gebruik ervan en op zoek naar een verandering in uw gezondheid patroon kennen. U kunt ook een traditionele of homeopathisch arts te vragen.
  • Mononatriumglutamaat (ook bekend als MSG, Gelatine, Calciumcaseïnaat, gehydroliseerde plantaardige eiwit, gestructureerd eiwit Monopotassium glutamaat, gehydroliseerde plantaardige eiwitten, gistextract, glutamaat, Autolyzed Plant Protein Gist, glutaminezuur, Natriumcaseïnaat, Autolyzed Gist) is een algemeen- gebruikte smaak-versterker gevonden in verpakte levensmiddelen en in sommige restaurants. Controleer op het etiket of vraag bij het restaurant.
  • Cafeïne. Cafeïne kan worden in koffie, thee, cacao, chocolade, de meeste frisdranken, aspirine, enz. Controleer het label. Labels die "cafeïnevrije" lezen zijn niet helemaal vrij van cafeïne. Om zeker te zijn, moet het etiket te lezen "Geen cafeïne," "Caffeine Free ', of geven aan dat de stof nooit cafeïne bevatte helemaal.
  • Theobromine is zeer vergelijkbaar met cafeïne, en is vaak een metaboliet van cafeïne. Het is gangbaar in thee en chocolade.
  • Theophylline is een astma geneesmiddel dat sterk lijkt op theobromine.
  • Oestrogeen is een hormoon geproduceerd in overvloed door vrouwen maar minder bij mannen. Oestrogeen kan in vlees, zuivelproducten en andere voedingsmiddelen. Het is altijd in anticonceptiepillen. Voor vrouwen: als u meer aanvallen rond de menstruatie, is dit een indicatie dat je hormonen uit balans zijn. Praat erover met uw epilepsie specialist. Wat extra progrestorone zou kunnen helpen.
  • Soja kan problemen zeer als oestrogeen als gevolg van de fyto-oestrogenen zijn bezit veroorzaken. Het is gangbaar in tofu, sojasaus, soja bonen, edamame, miso, natto, shoyu, tamari, tempeh, getextureerde plantaardige eiwitten, TVP, sojamelk, soja noten, sojagrutten, soja-eiwit, soja-eiwit isolaat, sojaboonpasta / wrongel, Sobee, kyodofu, sojascheuten, soja meel.
  • Aspartaam, ook wel bekend als NutraSweet, Equal, Spoonful, Benevia, Natrataste, enz.
  • Vleeswaren. Nitrosoverbindingen in hotdogs, worsten, gedroogde ham, enz. kan veel neurologische problemen, zoals epileptische aanvallen veroorzaken.
  • Epileptische aanvallen worden ook veroorzaakt door emoties. De oorzaak van deze "stoornis" is er altijd, dus waarom zou je aanvallen te krijgen? Waarom heeft je hersenen dit doen? Vaak emotionele stress is bij de wortel. Erg gevoelig voor uw aanvallen. Proberen erachter te komen wat je gedaan dat het veroorzaakt. Houd een logboek. Wees ook zeer gevoelig voor andere waarschuwingsborden dat je net zo goed kan detecteren (voeding, externe triggers). En beginnen met het aanpakken elk en een van hen, vind je eigen weg naar controle over deze triggers te nemen. Dit kan een tijdje duren, maar het kan het verschil maken! Krijgen van hulp van een therapeut zou kunnen werken of lees een paar boeken. Je weet wat het is u te helpen met in je leven nodig hebt.
  • Lees boeken over het onderwerp. En doen online onderzoek. Er zijn zeer goede boeken die er over alternatieve manieren om de behandeling van epilepsie of epileptische activiteit te verminderen. Probeer: "Complementaire en alternatieve therapieën voor Epilepsie" en "epilepsie, een nieuwe aanpak".
  • Zie een epilepsie specialist. Ze weten veel meer over het onderwerp dan de meeste neurologen. Vind de beste, je verdient het! Het kan het verschil maken.
  • Het duurt een tijdje om de juiste AED te vinden als je eenmaal gediagnosticeerd. Meestal na 3 weken of zo op een AED zult u weten of het werkt voor je of niet. Veel van deze hebben verschrikkelijke bijwerkingen. Blijven werken met uw specialist tot u de juiste is, die je niet te moe maakt vinden, duizelig, misselijk of paranoïde of niet in staat om te functioneren in any way. Soms een beetje van valium zou doen de truc en vermijd aanvallen als je voelt ze komen.
  • Leiden van een gezonde levensstijl, stress vermijden in elk klein manier je kunt. Yoga of ontspannen geluidsbanden zou kunnen helpen. Belijd je gevoelens, eten zeer goed. Dieet is de sleutel. Vermijd stimulerende middelen.
  • Niet veronderstellen dat Epilepsie heeft je leven over te nemen. Er zijn velen van ons die geleerd te leven met het zeer goed. En je kan ook!

Tips

 • Vertrouw niet op een bepaalde bron. Zoeken op het internet of vraag professionals voor meer informatie over alle van de hier vermelde levensmiddelen en chemicaliën totdat u tevreden bent met uw kennis.

Waarschuwingen

 • Veel water drinken.
 • Nooit, nooit, abrupt een anti-epileptische medicatie (of geen medicatie) te beëindigen zonder medisch advies. Om dit te doen kan neerslaan terugtrekking aanvallen dat kan erg gevaarlijk zijn.
 • Vermijd stress.
 • Zorg voor voldoende slaap.
 • Drink geen alcohol.