Wkenl

Hoe zich te ontdoen van artritis pijn

Wilt u aanzienlijk verminderen uw pijn en weer gezond te krijgen, zonder een beroep op artsen en farmaceutische geneesmiddelen?

Stappen

Hoe zich te ontdoen van artritis pijn. Voorzichtig te werk gaan, omdat niet alle informatie die u leest betrouwbaar is of geschreven met het belang van de lezer in het achterhoofd, in het geval van artrose en reumatoïde artritis, maar er is een schat aan informatie op het internet te worden verzameld.
Hoe zich te ontdoen van artritis pijn. Voorzichtig te werk gaan, omdat niet alle informatie die u leest betrouwbaar is of geschreven met het belang van de lezer in het achterhoofd, in het geval van artrose en reumatoïde artritis, maar er is een schat aan informatie op het internet te worden verzameld.
 1. 1
  Voorzichtig te werk gaan, omdat niet alle informatie die u leest betrouwbaar is of geschreven met het belang van de lezer in het achterhoofd, in het geval van artrose en reumatoïde artritis, maar er is een schat aan informatie op het internet te worden verzameld.
 2. 2
  Hebben een aangepaste voeding. De meest aanbevolen voeding voor artritis is een dieet met voedsel met een hoog calcium en magnesium en andere sporenelementen, omdat dit zal zorgen voor een gezonde bot en matrixstructuur. Specifieke voedingssupplementen zijn ook verplicht om bot en structuur op te bouwen. U kunt het internet zoeken naar specifieke resultaten op voedingsmiddelen die kunnen helpen met artritis. Gebruik uw gezond verstand logica bij het surfen op het internet om te beslissen wat goed voor u is behagen, en wat twijfelachtig is. Dieet en levensstijl speelt een grote rol bij het omkeren van de symptomen van reumatoïde artritis.
 3. 3
  Typ in en zoeken "reumatoïde artritis dieet" en / of "reumatoïde artritis" om te zien wat je kunt vinden als uitgangspunt. Kijk ook eens naar de volgende zoektermen bij het zoeken naar oplossingen voor RA - "Reumatoïde Artritis kruiden;" "Reumatoïde Artritis Leaky Gut Syndroom;" "Reumatoïde Artritis Cetyl-Myristoleate;" "Reumatoïde Artritis Serrapeptase;" "Reumatoïde Artritis Antibiotica".
 4. 4
  Elimineer alle verwerkte voedingsmiddelen uit je dieet, begint het eten van voedingsmiddelen, zoals verse groenten en salades, basmati rijst, graan alternatieven zoals boekweit (een nutriënt-dichte voedingsmiddelen die u kunt kopen zoals pasta spiralen en smaken heerlijk), amarant, gierst, quinoa, en zaden. Stop met het eten van brood en andere voedingsmiddelen die tarwe, rogge en gluten. De meeste verpakte levensmiddelen in de supermarkt bevatten een soort van tarwe product en andere chemische stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid kan zijn. Knip tafelzout en vervang met Keltische Zeezout, dat is vochtig en grijs van kleur - het belangrijke mineralen bevat.
 5. 5
  Elimineer zoveel mogelijk vet, maar verbruiken een beetje macadamia olie of rijst zemelen olie in met uw maaltijden. Indien mogelijk, stop het eten van suiker, aangezien het de enorme stress op het lichaam en is lege calorieën. Vervang zoete lekkernijen met een beetje fruit.
 6. 6
  Verminderen rood vleesconsumptie en indien mogelijk vervangen met vis (koud-water, wild-vangen, niet boerderij verhoogd vis). Biologisch vlees zijn best.
 7. 7
  Stoppen met drinken genezen thee en koffie en vervangen door "groene" thee, of beter nog, cafeïnevrije groene thee.
 8. 8
  Stop met het eten van zuivelproducten zoals melk en kaas. Vetarme kwark kan wel goed. Scharreleieren zijn goed ook, maar als onzeker, te elimineren hen voor een tijd en dan bepalen of ze enig effect op je hebben wanneer weer geconsumeerd - u kunt dit ook doen met andere voedingsmiddelen. Een allergische reactie kan onmiddellijk of uitgesteld zijn en mag niet worden opgemerkt voor een paar dagen of meer.
 9. 9
  Juiste problemen met de spijsvertering door het gebruik van probiotica (zie lekkende darm hierboven). Boulardii stam van probiotische kan nuttig zijn voor Leaky Gut zo experimenteren met verschillende producten zijn en erachter te komen wat het beste is voor u.
 10. 10
  Gebruik visolie als ze zijn nuttig om de ontsteking te bestrijden. De betere soort is "geconcentreerd" en meer zuiver als andere bestanddelen zijn minder, dus kies de olie hoogste in Omega3 per 1000 mg, deze zijn verkrijgbaar bij elke goede drogist. U kunt wensen om een ​​goed merk te krijgen van een natuurgeneeskundige.
 11. 11
  Probeer shilajit die een natuurlijk mineraal product met krachtige anti-inflammatoire eigenschappen. Het is goedkoop en werkt.
 12. 12
  Neem serrapeptase dat is een natuurlijk enzym dat "eet" tot ontstekingen in het lichaam en vermindert de pijn.
 13. 13
  Ondersteuning van het lichaam om zichzelf te genezen met behulp van mangosteen sap - een vrucht met anti-inflammatoire eigenschappen.
 14. 14
  Solliciteer natuurlijke therapieën, zoals EFT (Emotional Freedom Technique) die kunnen helpen bij een eventuele emotionele belemmeringen voor het krijgen van goed overwinnen.
 15. 15
  Gebruik een goede multi-vitamine en mineralen supplement, bij voorkeur farmaceutische kwaliteit.

Tips

 • Zoek uit wat het beste werkt voor u, omdat geen twee mensen zijn gelijk. Indien u dat wenst, werken met een natuurgeneeskundige of voedingswaarde counselor zodat u krijgt voldoende voeding terwijl het experimenteren met een dieet.