Wkenl

Hoe zich te ontdoen van een depressie

Depressie is een ding dat een persoon laag houdt. Bent u, of een naast familielid of vriend, die lijdt aan het? Ik hoop van niet. Hoewel, voor het geval ik dit artikel schreef voor hulp aan mensen over de hele wereld.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een depressie. Duw jezelf weg van verdriet.
Hoe zich te ontdoen van een depressie. Duw jezelf weg van verdriet.
 1. 1
  Krijg een beetje! Ook al heb je niet het gevoel dat het opstaan, uit te gaan en het ontdekken van nieuwe plaatsen, kun je beter geven het een gaan! Je weet nooit wat er kan gebeuren. Ja, ik heb gelijk. Misschien iets heel spannend zal gebeuren, als het gaan naar een restaurant en het winnen van een gratis diner, of het zijn de 1000 klanten in een winkel.
 2. 2
  Smile! Depressie kan worden gedood als je een gelukkige glimlach op je gezicht. Het kan zo nuttig zijn. Zelfs als u niet lijdt aan een depressie, neem een ​​kans om te lachen en verblinden jezelf.
 3. 3
  Doe mee! Het leven zou zo veel gemakkelijker als je jezelf uit de buurt van het denken negatieve gedachten, en gewoon bewegen en doen! Deelnemen aan dingen die je misschien nooit hebben gedacht aan bijvoorbeeld: het bakken wedstrijd, een kids fun club, het aanvragen van leuke banen als voorlezen aan kinderen, etc. Het kan alles wat je wilt zijn.
 4. 4
  Duw jezelf weg van verdriet. Dit is zeer belangrijk voor een persoon die lijdt aan depressie. Denk na over goede dingen. Je kan dit doen door te kijken naar een comedy film (om je gedachten af ​​te houden dingen) of kijk naar een foto-album van het verleden, om je lachen en onthoud goede herinneringen. Duw jezelf uit de buurt van negatieve gedachten.
 5. 5
  Stick met mensen die je het meest dichtbij. Als er geen een zoals dat, vind een vriend van jou die nooit haalde een arguement met u, nooit je mishandeld of nooit maakte je slecht voelt over jezelf. Iemand die is ook vriendelijk, gul en niet bazig of egoïstisch. Ze voelt u zich beter.
 6. 6
  Get up! Niet alleen zitten er en lui zijn. Je hebt maar een leven, dus je beter live it! Weet de middag in bed blijven zorgwekkend dat je nooit beter zult voelen niet uitgeven. Dit zal je verschrikkelijk voelt. Ga niet slapen overdag. Doe iets bemoedigend.
 7. 7
  Gewoon genieten! Maak je geen zorgen, je slecht voelen, denken over negatieve dingen en geniet. Genietend hoeft niet een karwei zijn, het is een geweldig gevoel van vreugde die een persoon heeft om ten minste tien keer doen in hun leven. Dus gewoon gelukkig zijn!
 8. 8
  Bieden! Als er een baan die je zoekt, gaan er en krijg het voordat iemand anders het doet! School van mijn vriend's dochter had een lege sleuf voor de klas Wiskunde en ze bood om het te nemen! Nu is ze met zo veel plezier lesgeven kleuterschool kinderen over aantallen!
 9. 9
  Praten veel. Zodra je begint te praten (over iets goed) vindt u meer beter voelen. Maar praat niet over slechte dingen en zorgen. Het is beter als je praat over iets blij of grappig. Een nacht doorbrengen met je familie en elkaar moppen vertellen aan elkaar of doe iets leuks.
 10. 10
  Als je een depressie, je voelt je zwak bent. Nou ja, niet het gevoel als dat! Proberen weg te duwen van de zware gedachte van de zwakte in je lichaam bent en stel je voor dat je de machtigste persoon in de wereld! Het kan zo raar, maar het werkt en maakt u zich beter voelt. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat: concentreren nooit op iets dat is het tegenovergestelde van positiviteit en geluk, of je zult al je geluk voelen zweven vanaf je. Als u niet wilt dat dit gebeurt, vermijd alle negatieve leven om je heen.

Tips

 • Wees vriendelijk. Als je grof tegen anderen zijn, zullen ze brutaal terug naar u en dan snel mensen zullen uiteindelijk haten je, die nog meer angryness, verdriet en erger zal veroorzaken: depressie.
 • Breng meer tijd door met mensen die je aan het lachen. Binnenkort zult u lachen je hoofd uit en geniet!
 • Als de oorzaak van de depressie was andere mensen die pret van u om wat voor reden dan moet je begrijpen dat niemand u kunt beoordelen of je uitlachen. Je bent wie je bent, en als je niet van jezelf dan moet je veranderen, maar als je dan hetzelfde blijven en negeren wat anderen zeggen.
 • Probeer niet toe te geven aan de luiheid! Het zal echt steek je neer en probeert om de controle over je leven te nemen. Sta op en doe iets!
 • Kijk naar de mensen om je heen. Als ze ziek worden, ze proberen om gelukkig te zijn. Als ze moe zijn, maken ze een verbetering om te praten met anderen. Zie hoe ze zijn zo vol energie en leven, terwijl je wordt saai. Sta op en doe iets, in je leven om goed te leven!
 • Hier krijg je een huisdier en spelen of lopen met het!
 • Vermijd het kijken naar horrorfilms. Met deze, zal het je foto negatieve gedachten.
 • Een medisch onderzoek om te zien of uw depressie is een gevolg van een gebrek aan omega-3. In een recent gepubliceerd artikel, Amerikaanse wetenschappers vonden lage gehalten aan omega-3 vetzuren in de moedermelk van vrouwen met een postnatale depressie.