Wkenl

Hoe zich te ontdoen van paniekaanvallen

Angstaanvallen kunnen snel worden opgelost en verminderd met de juiste behandeling. Angst aanvallen zijn naturen reactie op een oer waargenomen bedreiging. Dit is wat hield ons in leven duizenden jaren geleden en is nog steeds in onze genen tot op zekere hoogte.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van paniekaanvallen. Kijk naar wat reacties gebeuren in je lichaam en geest.
Hoe zich te ontdoen van paniekaanvallen. Kijk naar wat reacties gebeuren in je lichaam en geest.
 1. 1
  Kijk naar wat reacties gebeuren in je lichaam en geest. Chemische stoffen en intern loslaat de katalysator aan de symptomen van een angst aanval. Je lichaam is een geweldige machine en het netwerk van zenuwen en sensorische receptoren in het lichaam doorgeven alle informatie zoals het wordt ontvangen. Onze hersenen zendt waarschuwingen via een complexe hersenschors waardoor het beslissingsproces te schoppen in het leven. Dit op zijn beurt laat de goede oude hersenen weten of het werkelijke probleem echt is of gewoon je fantasie spelen ravage met je mee. Als de juiste knoppen worden geraakt, zult u merken dat chemische stoffen vrijkomen in het lichaam en de fysieke veranderingen zijn het resultaat. Deze kan net zo subtiel als een lichte zweet op de handpalmen van de hand door te vol op verhoogde hartslag, beperking van de ademhaling en mogelijk zelfs flauwvallen.
 2. 2
  Bewust dwingen je geest om te zeggen aan zichzelf dat er geen gevaar is en dat het ok is om te ontspannen. Blijf dit herhalen om jezelf over en in je geest en binnen een paar minuten de zaden worden geplant in het onderbewuste. Zodra het zaadje is geplant, zal het werken wonderen. Je bent nu draait op automatische piloot. Voor het onderbewustzijn is uiteindelijk het deel van de geest dat je leeft elke dag houdt.
 3. 3
  Kijk naar je omgeving, voeding, gezondheid en levensstijl. In de hedendaagse drukte van het moderne leven, kan een groot deel van de bronnen en oorzaken van angstaanvallen worden toegeschreven aan de manier waarop we leven.
 4. 4
  Verban die slechte invloeden uit je leven die kunnen worden toe te voegen aan uw stress. Als je het gevoel dat je niet kunt krijgen over uw stress, betekent dit waarschijnlijk je een onderliggende probleem of een stressor die de oorzaak is van je verdriet hebt. Kies in je geest een pad om te gaan met deze, of ervoor kiezen om het te negeren. In de meeste gevallen te maken met het probleem en werken het uit in je geest helpt enorm.
 5. 5
  Als je een aanval ervaart of voelt alsof je gaat naar een ervaren, dan niet reageren op de aanval. Gewoon accepteren. Laat het door je heen stromen. Zodra je dit regelmatig doet, zal het makkelijker voor u om paniekaanvallen geconfronteerd worden.

Tips

 • Ervoor te zorgen dat elke dag je probeert om gewoon een beetje van elk veranderen om u te helpen bij het overwinnen van angst aanvallen helemaal.
 • Probeer enkele vorm van krachtige aërobe oefening, zoals joggen, fietsen, etc. Dit helpt om een ​​deel van de adrenaline die vrijkomt in de bloedstroom tijdens een paniekaanval en vermindert de lichamelijke symptomen die gepaard gaan met het te verwerken.
 • Blijf weg van cafeïne (koffie, energy drinks, enz.), drugs en alcohol.
 • Vertel iemand die je vertrouwt over en ze kunnen helpen om u te behandelen als je ze hebt.
 • Ga voor een rit of wandeling.
 • Zeg tegen jezelf: "Ik ben zo opgewonden, ik kan en zal deze angst te overwinnen", en je moet wel goed.
 • Eet kleine hoeveelheden gezond voedsel op regelmatige tijdstippen om zelfs de bloedsuikerspiegel te behouden. Vermijd eenvoudige koolhydraten zoals suiker, honing, witte pasta, enz. omdat deze metaboliseren zeer snel en kan bijdragen aan een "achtbaan" effect op de bloedsuikerspiegel.
 • Was je gezicht met koud water.