Wkenl

Hoe zich te ontdoen van roos (natuurlijke methoden)

Als je ooit hebt afgevraagd wat al dat witte spul komt uit je hoofd is, krijgt u van ons een hint: Het is niet een grote weersysteem, het is gewoon roos. Verkrijg de 411 op dit scalp voorwaarde dat is helemaal goed te behandelen! Wat volgt is een lijst van niet-geverifieerde huismiddeltjes, als uw roos is ernstig en wordt niet verlicht door deze behandelingen van over-the-counter-roos shampoo, zie een dermatoloog.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van roos (natuurlijke methoden). Regelmatig maar niet obsessief je haar wassen.
Hoe zich te ontdoen van roos (natuurlijke methoden). Regelmatig maar niet obsessief je haar wassen.
 1. 1
  Regelmatig maar niet obsessief je haar wassen. Roos wordt veroorzaakt wanneer je hoofdhuid loodsen dode huidcellen. Het wordt niet veroorzaakt door haar zelf.
  • De Mayo Clinic adviseert het wassen van je haar elke dag met een roos shampoo totdat de vlokken verdwijnen, en dan blijft je haar wassen met de anti-roos shampoo 2-3 per week.
  • Overmatig wassen, vooral met hardere stoffen, zoals lauryl sulfaat, kan de hoofdhuid irriteren en droog het uit, waardoor meer roos.
 2. 2
  Geef uw roos shampoo tijd om te werken. Als je ervoor kiest om je haar te wassen met roos shampoo, laat de shampoo in gedurende minstens 5 minuten voordat u het af te wassen. Dit zal de shampoo tijd om te werken te geven.
 3. 3
  Om te voorkomen dat roos, borstel je haar na het douchen en shampoo. Borstelen van je haar zal helpen de olie die van nature voorkomen in je hoofdhuid en haar over het gehele oppervlak van je hoofd te verdelen.
  • Vanaf je hoofdhuid, borstel naar buiten om te helpen olie te verdelen uit de hoofdhuid langs je hele hoofd.
 4. 4
  Vermijd stress en stressvolle situaties. Stress kan leiden tot roos, dus probeer je stress te oefenen weg of gaan met je stress in andere gezonde, effectieve manieren.

Methode een: yoghurt

 1. 1
  Yoghurt wordt niet aanbevolen als een conditioner, maar gebruiken het om zich te ontdoen van dat roos. Gewoon wassen en spoel je haar, dan is yoghurt in de hoofdhuid wrijven, en laat gedurende 10-15 minuten.
 2. 2
  Spoelen, dan wassen weer, met zo weinig shampoo als nodig. Een infusie van tijm, brandnetel of salie met 2 eetlepels azijn kan worden gebruikt als een laatste spoeling. Om een ​​infuus te maken, kan vers of gedroogde kruiden worden gebruikt in losse of thee-zakje vorm.
 3. 3
  Verwarm een theepot en zet in 1 eetlepel kruid per kop nodig. Giet een kop kokend water voor elk kopje thee, laat het steil voor 10-15 minuten, daarna wassen uit de yoghurt in een schaal en voeg de restanten voor een gezondere hoofdhuid

Methode twee: aspirine

 1. 1
  Breken twee tabletten tussen een dunne doek of servet. Gebruik een hamer of licht pond op de aspirine met een gietijzeren pan.
 2. 2
  In plaats van het innemen van de aspirine, voeg de geplette aspirine-poeder aan uw gewone shampoo.
 3. 3
  Bij het ​​wassen, laat de shampoo in je haar gedurende twee minuten voor het spoelen.

Methode drie: cederhout

 1. 1
  Meng etherische olie van cederhout (zeven druppels) cipres en jeneverbes (elke tien druppels) in 50 ml van de vervoerder olie.
 2. 2
  Wrijf goed in de hoofdhuid en laat gedurende een uur. Te verwijderen, wrijft nette, milde shampoo in het haar, daarna uitspoelen met warm water.
 3. 3
  Om roos op afstand te houden, maken gebruik van dezelfde hoeveelheid van de olie in 600 ml warm water. Roer dit goed door en gebruik als laatste spoeling.

Methode vier: appelazijn

 1. 1
  Neem een deel appelazijn en meng het met een deel water. Was je haar normaal, dan giet azijn-water mengsel voorzichtig op haar en scrub in je hoofdhuid. Zorg ervoor dat u laten krijgen in uw ogen. Als u psoriasis of een dichtgegroeide kras of schurft, zal hij verbranden. (Als het brandt, maar spoel het getroffen gebied met water)
 2. 2
  Laat gedurende 10-15 minuten en spoel na met water. De azijn geur verdwijnt zodra je haar droog is.
 3. 3
  Dagelijks herhalen voor ongeveer een week. Dit werkt omdat, zo blijkt, wordt roos veroorzaakt door een schimmel, en er is niet een schimmel rond die zorgt voor azijn.

Methode vijf: zuiveringszout

 1. 1
  Vervang uw shampoo met een handvol zuiveringszout. Baking soda wordt gebruikt in een breed scala van manieren, en is bekend om te werken als een natuurlijke roos remover.
 2. 2
  In plaats van shampoo, wrijf een volle eetlepel zuiveringszout in je natte haar en hoofdhuid. Na een minuut grondig wassen.
 3. 3
  Wacht tot het zuiveringszout zijn magische werk. Na twee weken van uw zuiveringszout shampoo, moet je hoofdhuid beginnen met de productie natuurlijke oliën, waardoor de huid op je hoofd gehydrateerd en roos-vrij.

Methode zes: babyolie

 1. 1
  Toepassing baby-olie op de hoofdhuid. Een beetje gaat een lange weg te gaan. Masseer de hoofdhuid, maar niet te ruw.
 2. 2
  Bedek je haar met een handdoek en laat de baby-olie in een nacht.
 3. 3
  Wassen met een goede anti-roos shampoo in de ochtend. De olie moet de conditie van uw hoofdhuid terwijl u slaapt.

Methode zeven: kokosolie

 1. 1
  Was je haar, maar geen conditioners niet gebruiken. Droog je haar na het douchen. Zorg ervoor dat je haar niet voelt zijdezacht, het moet droog aanvoelen.
 2. 2
  Doe kokosolie op je hoofdhuid, proberen te voorkomen dat het krijgen van het in de rest van je haar.
 3. 3
  Wassen kokosolie uit. Zorg ervoor dat je het allemaal uit. Je kan hebben om je haar te wassen twee keer om hem eruit te halen, maar eenmaal moet wel goed.
  • Herhaal dit een keer per week totdat roos is verdwenen.

Methode acht: tea tree olie

 1. 1
  Krijg shampoo met tea tree olie en vaak gebruikt. Tea tree olie ruikt fantastisch en is een natuurlijke antiseptische. Shampoos met ten minste 5% tea tree olie is aangetoond effectief te behandelen roos.
 2. 2
  Wrijf de tea tree olie shampoo in je hoofdhuid en laat zitten voor 5 minuten. Spoelen met water, herhalen keer per dag.

Methode negen: fenegriek zaden

 1. 1
  Maak een fenegriek spoelen. Fenegriek zaden zijn zeer geschikt voor roos verwijderen. Maal een eetlepel methi zaden ruwweg (niet in een mixer! Met de hand) en week ze in twee kopjes water. Laat een nacht. Zeef en gebruik het water als een spoeling.

Tips

 • Maak geen krassen op je hoofd. Krabben maakt het probleem alleen maar erger.
 • Als u krijg steeds vlokken, misschien heb je hoofdhuid psoriasis of seborrheic dermatitis. Zie een dermatoloog voor tips.
 • Als je shampoo gebruikt, probeer dan het toevoegen van een scheutje citroensap omdat het zal bijdragen tot het verminderen van de effecten van roos.
 • Als je niet genoeg tijd om een ​​volledige douche te nemen, dan gewoon je haar wassen.
 • Wanneer u begint met het gebruik van anti-roos shampoo en stop de roos kan terugkomen slechter dan voorheen.
 • Echt, Als je geen tijd op te halen iets in de winkel te hebben; meng 1 deel mondwater met 9 delen water na het wassen van je haar. Gewoon dumpen het mengsel over je hoofd en stijl als normaal. Niet uitspoelen. Dit is een gezonde ding om te doen om roos te voorkomen dat ongeveer een keer per maand..
 • Was het haar met tea tree olie shampoo en onmiddellijk daarna drogen. Laat nooit je haar te handdoekdroog beide.
 • Doe een beetje van babypoeder op de hoofdhuid (waar de schilferige bits zijn) en gebruik een kleine kam te kammen de roos uit.
 • Doe de boter over je haar dan te dekken is het zeep en droog te blazen na een paar minuten te wassen.

Waarschuwingen

 • Als u rechtdoor azijn gebruiken, zal je haar ruiken azijn telkens als het nat wordt tot een paar dagen nadat je klaar bent met de behandeling, maar zoals eerder gezegd, de geur verdwijnt zodra het haar droog is. Kleine prijs om te betalen om zich te ontdoen van een vervelende, pijnlijke probleem.
 • Als uw roos probleem daadwerkelijk krijgt tot het punt waar je kunt gaan snowboarden in uw vlokken, ga naar uw arts. Vergeet niet, een ieder krijgt een beetje roos, dus je moet niet te veel benadrukken.