Wkenl

Hoe zich te ontdoen van slechte adem van ui of knoflook

Ui en knoflook zijn heerlijke ingrediënten die sterk kunnen verbeteren van een gerecht, maar hun smaak gaat vaak ten koste van je adem. Lees dit artikel om onmiddellijke strategieën te leren voor enige bewijs dat u zich te buiten aan deze ingrediënten verwijderen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van slechte adem van ui of knoflook. Eet Minty voedsel op te frissen uw adem.
Hoe zich te ontdoen van slechte adem van ui of knoflook. Eet Minty voedsel op te frissen uw adem.

Eten en drinken dat ui en knoflook adem verwijdert

 1. 1
  Gebruik mosterd. Neem een ​​theelepel mosterd en spoel het rond je mond voor een minuut voordat het uit te spugen. Neem dan nog een half theelepeltje en slikken. Dit zal naar beneden gaan naar de maag en dood de geur in uw hele lichaam.
 2. 2
  Eet Minty voedsel op te frissen uw adem. Verse peterselie, munt en mint thee kan alle verwijderen van de geur van uien en knoflook. Kauwgom met xylitol is bijzonder goed op te frissen uw mond.
 3. 3
  Eet groenten om de geur tegen te gaan. Aardappelpuree, champignons, citroenen en wortelen kunnen allemaal verbeteren van je adem. Als je eet een maaltijd met veel knoflook of uien, zou het slim zijn om de follow-up met deze groenten in dezelfde maaltijd.
 4. 4
  Heb een sneetje brood. Een gebrek aan koolhydraten kan ook bijdragen tot een slechte adem, dus heb een boterham bij de volgende maaltijd.
 5. 5
  Kauwgom kauwen. Het toevoegen van meer speeksel bij uw mond is de sleutel in het wegwerken van slechte adem. Kauwgom, met name die soorten met kaneel, is groot in toedekken slechte geuren.
 6. 6
  Drink vloeistoffen. Groene thee, limonade en water zal nuttig zijn bij het wassen van de geur uit je mond.
 7. 7
  Drink een schot van wodka. Alcohol doodt bacteriën in de mond, die slechte adem zal verwijderen. Wodka is bijzonder goed omdat het geen aanhoudende nasmaak.

Adopteer een hygiënische oplossing

 1. 1
  Poets je tanden. Investeer in een draagbare tandenborstel en tandpasta als je regelmatig eet knoflook of uien. Tandenpoetsen is naar de enige trefzekere manier om je adem te wissen zijn. Doe dit gedurende ten minste twee minuten.
 2. 2
  Gebruik mondwater. Swish Listerine of een gelijkwaardig merk rond je mond gedurende 30 seconden voordat het uit te spugen.
 3. 3
  Floss. Ga door alle spleten van uw tanden. U moet idealiter dit moeten doen na elke maaltijd.
 4. 4
  Gebruik een tongreiniger. De filamenten op je tong val minuscule deeltjes en bacteriën. Regelmatig reinigen van uw tong met een tongschraper of tandenborstel na elke maaltijd.
 5. 5
  Gebruik een water pick. Met behulp van een monddouche of water pick reinigt alles rond en onder je tandvlees en tussen uw tanden. Als je niet krijgt voedsel uit via de hierboven genoemde methoden, zijn ze rotten en etterende in je mond.

Tips

 • Soms kan de geur van knoflook ook sijpelen door de poriën van je huid of hangen op uw kleding, dus spuiten jezelf met parfum / eau de cologne is ook een goed idee.
 • Kies voor verse ui of knoflook in plaats van hun poedervorm. De meeste koks niet hydrateren bevoegdheden volledig bij het koken, wat resulteert in het gebruik van teveel knoflook / ui poeder en het poeder hydraterende in het lichaam.
 • De geur van slechte adem door het eten van ui of knoflook zal ook verdwijnen na verloop van tijd.