Wkenl

Hoe zich te ontdoen van sociale angst

Sociale angst is vrij gebruikelijk. Het is stressvol omdat we allemaal nodig hebben sociale interactie als onderdeel van ons dagelijks leven, maar als we dit ontkend door angst, beginnen we aan een reeks ongemakkelijke en vervelende gevoelens te voelen. Hier zijn enkele stappen die u kunnen helpen beheren sociale angst.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van sociale angst. Het is belangrijk om meer langzaam en geleidelijk werk tot zachtjes tot de plaats waar je zou willen zijn te starten.
Hoe zich te ontdoen van sociale angst. Het is belangrijk om meer langzaam en geleidelijk werk tot zachtjes tot de plaats waar je zou willen zijn te starten.
 1. 1
  Zie een therapeut. Uit te leggen hoe je in sociale situaties reageren. Zij kan je helpen met je individuele problemen en zij kunnen u helpen vooruitgang. Als je niet kan veroorloven een therapeut je kunt het doen op uw eigen, met het onderzoek.
 2. 2
  Het is belangrijk om meer langzaam en geleidelijk werk tot zachtjes tot de plaats waar je zou willen zijn te starten. Wij gebruiken altijd cognitief (her-denken) methoden en strategieën eerst naar de persoon te voorzien van een fundering van nieuwe denkvaardigheden en anti-angst-strategieën die beginnen te 'zinken' diep in de hersenen, zodat ze een gewoonte geworden of een automatische gedrag. We voelen therapie is veel meer succes als deze cognitieve strategieën worden aangeleerd en diep liet zich in de hersenen eerste. Dan, wanneer een persoon voelt zich minder sociale angst en een beetje meer vertrouwen, ze besluiten om te verhuizen naar de sociale angst therapie groep waar veranderingen in gedrag meer rechtstreeks worden gewerkt. Echter, wij maken het een regel dat niemand ooit gedwongen wordt, uitgedaagd, of aangespoord om alles wat ze niet het gevoel dat doet in de groep te doen. De motivatie en stimulans moet rechtstreeks afkomstig zijn van de persoon met sociale angst. We hebben deze benadering bleek groepstherapie het effectiefst
 3. 3
  Op een schaal van 1-10 (1 is het meest comfortabel met, 10 maakt me paniek!) Uitschrijven sociale evenementen en activiteiten die je angstig chronologisch te maken op de schaal. Beginnen met de cijfers u zich het meest comfortabel met en werk je weg omhoog. Ga in uw eigen tempo, maar wacht niet tot volgend jaar om nummer twee te bereiken. En als je gaat om iets groots, zoals spreken in het openbaar geconfronteerd, oefenen vooraf. Oefenen in de spiegel, dan met uw familie of vrienden, dan, als je kan, lenen een klein publiek, en, last but not least, spreken op de grote gebeurtenis. Werk je weg omhoog.
 4. 4
  Wanneer u een situatie dat maakt je angstig maken, moet je bewust zijn van je zelf praten. Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet volgen....
 5. 5
  Zelfacceptatie: je moet concentreren op jezelf te vertellen dat je van jezelf en hou je angst. Dit klinkt misschien raar, maar in plaats van bang voor de angst die u omarmen die een gevoel van rust creëert en stelt u in staat om langzaam te veroveren. Als je anderen kunt vergeven, moet je in staat zijn om jezelf te vergeven. Niet in het bezit van een wrok tegen jezelf omdat je niet zo goed als u gehoopt doen. Geef jezelf de tijd en ruimte voor fouten. Hou van jezelf.
 6. 6
  Oefen het ontspannen van je lichaam: Is uw snelle hartslag? Neem langzaam diep adem. Worden je spieren spannen up? Laten gaan. Stel jezelf in je hoofd het loslaten van al uw lasten en zorgen (onthouden sommige vreedzame of verstandig te zeggen over deze onderwerpen dat vertrouwen op te bouwen). Soms yoga of meditatie hebben gezegden die goed werken voor deze visualisatie. Zittend in een stoel en werken top tot teen op het ontspannen van je spieren door het spannen en loslaten. Lees meer over deze methode als u de spanning problemen hebt.
 7. 7
  Trek jezelf uit de staat je in. Breng jezelf terug naar de realiteit als je voelt jezelf te krijgen uitgewerkt. Je geest is rollend in cirkels over hoe je je voelt, uw niveau van comfort, en of anderen opmerken of niet. Je nodig hebt om meer te richten op de taak bij de hand - op een track als je moet. Focus op de taak of wat er voor u in plaats van het comfortniveau van uw lichaam ervaringen in je geest. Ook na te denken over hoe de andere persoon zich voelt van hun schoenen. Zorg meer over hen dan je eigen gedachten.
 8. 8
  Breek jezelf uit de mal en zelfbeeld je jezelf vertellen je moet blijven, je weet wel, degene die zegt dat je verlegen bent en iedereen zal je lastig vindt. Heb je ooit gewoon dom en los rond die je dicht bij geweest? Waarom kan je het niet om mensen die je niet zo dicht bij? Gewoon omdat je voelt dat je een rol of afbeelding past, betekent het niet dat je zo te blijven. Los te komen van het ook al voor momenten tegelijk.
 9. 9
  Soms hebben mensen ons verlaten met ambigue indrukken in verbale en / of non-verbale reacties. Oefen op zoek naar de positieve betekenis aan wat ze zouden kunnen hebben betekend in plaats van de negatieve. Stel je niet alles over je ofwel. Ze misschien het betekende over zichzelf of iemand anders. Als iemand is onbeleefd om je het misschien gewoon zeggen dat ze een slechte dag en het heeft niets met jou te maken. Oefen zo vaak als je kunt om jezelf te vangen als negatief denken. Redirect uw gedachten naar iets positiefs je kunt krijgen van de situatie.
 10. 10
  Weet dat het overwinnen van sociale angst zal zijn goede en slechte dagen hebben. Soms zult u het gevoel dat u het maken van grote vooruitgang, terwijl op andere dagen u zich als een zinkend schip. Het zal schommelen als de aandelenmarkt. Maar zolang je blijft het proberen en houd positieve mensen en relaties in je leven om je te ondersteunen, uw resultaten zullen overuren toenemen.
 11. 11
  Nadat u geconfronteerd met een moeilijke situatie geef jezelf een beloning. Pak een fudge sundae met slagroom en kersen, of een warm bubbelbad. Iets dat maakt je gelukkig, maar is goed voor je, doe het.
 12. 12
  Blijf actief, laat je niet zo veel denken. Denken kan meer kwaad dan goed doen als je geobsedeerd zorgen. Noteer hoe ze op te lossen en stoppen met denken van daar. Zoek hobby's en dingen om je gedachten te bezetten. Sporten, wandelen, joggen etc. opgekropte kan vrijgeven up angsten omdat het verhogen van endorfines en is goed voor je gezondheid. Iedereen moet besteden 10-50 minuten per dag te werken. En misschien 10 minuten tenminste mediteren of bidden plus luisteren naar ontspannende muziek.
 13. 13
  Realiseer je dat je niet de enige bent die angstig voelt. De meeste mensen zijn verlegen om een ​​diploma en gezicht angsten. Het is een van de meest voorkomende gevoelens die mensen hebben. Niet klop jezelf over het feit dat abnormaal. Veel mensen hebben het ongemakkelijke gevoel dat je doet gevoeld.
 14. 14
  Als u rond iemand die is bruisend, charismatisch en uitgaande, halen hun persoonlijkheid zo veel als je kunt en je voordoen als hen. Faken een gevoel dat je niet kan hebben gevoeld krijgt u in de stemming.
 15. 15
  Verwezenlijken van doelstellingen zal bouwen je zelfvertrouwen en imago dus u ook helpen om wat verlegenheid te overwinnen.
 16. 16
  Lees meer over koetjes en kalfjes, en de praktijk, alleen al op het eerste, dan met iemand die je je comfortabel voelt, dan werk je weg omhoog naar mensen die je niet kent. Oefenen en bereid maakt een groot verschil. Zoek onderwerpen die u geïnteresseerd bent in en kennis hebben om mee te praten over aan anderen. Het zal gemakkelijker zijn dan voor de uitoefening van het gesprek. Het stellen van vragen is ook nuttig.
 17. 17
  Realiseer je dat sociale angst is vaak slechts een waarneming, een gewoonte gevormd. Je zult nooit volledig te ontdoen van alle angst voor de rest van je leven. De meeste mensen hebben angst om een ​​graad, het is een basis emotie. Maar je kunt veel overwinnen. Gewoon de stappen.

Tips

 • Dont wachten zeg het nu en wees blij vandaag mensen niet het gevoel je verlegenheid alleen maar je doet veel geluk.
 • Wees je bewust van je uiterlijk en wat uw stijl zegt over jou. Dressing goed en behoud van een goede hygiënische normen zal een gunstige indruk te maken. Wetende dat je er goed uitzien zal je een goed gevoel ook. Hoewel, als je iemand bent die bang is om te gaan overal op zoek naar minder dan perfect en je te veel tijd besteden aan je uiterlijk, probeer dan uit te gaan in het openbaar zonder make-up of verkleden. Heel bevrijdend!

Waarschuwingen

 • Zijn verlegen kan ertoe leiden dat u het gevoel beperkt met betrekking tot de vrienden die je maakt. Laat GEEN giftige mensen om te blijven in je leven. Als je het gevoel alsof ze brengen je naar beneden en de kosten van het hebben van hen in je leven is erger dan het voordeel, maak dan een keuze om de vriendschap te beëindigen. Je kan eenzaam zijn voor een tijdje, maar deze eenzaamheid zal je duwen om nieuwe vrienden te maken. Als onderdeel van het overwinnen van je verlegenheid moet je uitstappen en nieuwe mensen ontmoeten. U kunt dit doen door middel van werk, familie, andere vrienden, lid worden van een club, enz. Beperk je niet tot iedereen die op je weg komt.
 • Afhankelijk te worden van alcohol of drugs zal slechts uw angst erger. Gebruiken als een kruk zal NOOIT toestaan ​​om onder ogen zien en overwinnen van je angst. En de kater verergert alleen uw angst of andere negatieve gevoelens die je kan hebben! Het drinken van een of twee drankjes eens in de zoveel tijd is OK, maar het zal niet echt helpen bij het overwinnen van de angst.
 • Het merendeel van de tijd die medicijnen zijn niet de remedie voor sociale angst, omdat, meestal, het is gewoon een slechte gewoonte in plaats van een slechte gen. U kunt tijdelijk gebruik maken van recepten, maar draai ze een levenslange praktijk niet te maken. Het is niet goed afhankelijk is van drugs als een kruk te worden omdat het het probleem niet zal oplossen.
 • Voordat er iets dat maakt je angstig geconfronteerd, vermijd koffie en andere dranken die cafeïne bevatten. Energiedranken kan je je goed op het eerste gevoel, maar uiteindelijk verhogen angst. Als deze echt werken voor u maar voor een of andere reden, dan negeer de eerste twee zinnen.