Wkenl

Hoe om te gaan met boulimia

Boulimia is een ernstige aandoening die is verborgen achter gesloten deuren - letterlijk. Het is een ernstige en zeer gevaarlijke ziekte die langzaam doodt je lichaam. Als je bulimisch hebt gelijk nu is het belangrijk dat u onmiddellijk te stoppen! Hoe langer je bulimisch blijven, hoe moeilijker het zal zijn om te stoppen. En binging en purgeren zal zijn alles wat je denkt over 24/7, misschien voor de rest van je leven. Boulimia kan het gevolg zijn van veel dingen, zoals depressie, woede, anorexia, lichaamsbeeld kwesties, proberen in te passen, enz. Kortom, het is gewoon weg van het verlichten van jezelf van een probleem (s). Hier zijn enkele manieren om ermee om te gaan.

Stappen

Hoe om te gaan met boulimia. Stappen.
Hoe om te gaan met boulimia. Stappen.
 1. 1
  Begrijpen hoe ernstig de klachten zijn. De meeste mensen met boulimia niet in de gaten omdat het vindt plaats van de binnenkant van hun lichaam. Het zuur uit je lichaam rotten ook je tanden, wat resulteert in veel pijn! Uw wangen zal ook permanent gezwollen. Zie de "Waarschuwingen" voor meer bezorgdheid.
 2. 2
  Weet dat je op de weg naar serieus zelfbeschadiging. Boulimia is een ernstige ziekte met ernstige gevolgen, mogelijk zelfs de dood aan ondervoeding, verminderde immuniteit of zelfmoord.
 3. 3
  Vertel iemand en hulp krijgen. Vertel iemand die je kunt vertrouwen dat je dit probleem hebt. Aanvaarden van het probleem is de eerste stap en laten een ander persoon in vertrouwen is een belangrijke stap op weg naar herstel. Vraag voor hun steun en vraag hen om u te helpen en ondersteunen u bij het zoeken naar professionele hulp. Deze personen kan onder meer een vriend, een leraar, familie, een kerklid, een schoolbegeleider. Het moet iemand die je vertrouwen in en wie je kunt vertrouwen om uw probleem confidential.Over-eters Anonymous is een steungroep van individuen die door middel van gedeelde ervaring, kracht en hoop zich herstellen van een eetstoornis te hebben. Anonimiteit is een gekoesterde traditie van het lidmaatschap, zonder contributie of vergoedingen.
 4. 4
  Krijgen professionele hulp. Advies inwinnen bij herstel centra, psychologen, uw lokale arts, begeleiding enz. U kunt zowel medische interventie en begeleiding nodig hebben op hetzelfde moment om je door het ergste emotionele hindernissen. Hulp is altijd beschikbaar.
 5. 5
  Wees lief voor jezelf. Je bent een lieve, wenselijke persoon. Ieder van ons de moeite waard zijn mensen en we hebben allemaal een geweldige innerlijke reserve van kracht aan te roepen als dat nodig is. Vinden dat de kracht en opnieuw leren om jezelf lief. Laat je niet andermans meningen of opvattingen over je maakt je je lichaam haat. Realiseer je dat het probleem ligt bij hen, niet bij jou.

Tips

 • Niet starten, zelfs niet "uitproberen". Boulimia is niet mooi, het is niet glamoureus en het is niet een succesvolle manier om jezelf gezond en aantrekkelijk te houden. Uiteindelijk zal uw huid grijs en holle kijken, zal uw oogkassen schaduwen en duisternis reflecteren en je zult mager uitzien. U bent verzwakken de afweermechanismen van uw lichaam, het openen van jezelf om verkoudheid, de griep en nog erger ziekten.
 • Boulimia is over het ontwikkelen van een hatelijke relatie met voedsel. Eten is onze verzorgende brandstof, niet onze vijand. Vraag advies over gezonde voeding in plaats van gorging op ongezond en onnodige voedingsmiddelen.
 • Langdurige eetbuien en purgeren zal resulteren in een opgeblazen, zal gezwollen gezicht verschijning als je speeksel klieren ontstoken raken. Uw huid wordt heel erg droog en ons haar zal wapperend en onhandelbaar geworden.
 • Boulimia kan je pijn aan de buitenkant alsook herhaalde braken zullen grazen onze knokkels en ze misschien zelfs bloeden.

Waarschuwingen

 • In aanvulling op de opvoeding van wat voedsel dat je gegeten hebt, bent u ook de opvoeding van de zuren je maag gebruikt om je voedsel te verteren. Dat zuur brandt uw slokdarm, keel en mond, en is wat ook zorgt ervoor dat je tanden te rotten.
 • De constante braken bij boulimia veroorzaakt een ernstig gebrek aan evenwicht in de elektrolyten niveaus van uw lichaam. Elke keer dat je destabiliseren uw elektrolyten, brengt u uw hart en andere vitale organen ernstig in gevaar.
 • Boulimia heeft ernstige gevolgen op lange termijn. Zelfs hersteld bulimics een groot risico op het ontwikkelen van kanker van de mond en keel.
 • Veel mensen die zichzelf ziek maken kan uit te houden voor een behoorlijk lange tijd, maar met veel moeite op de weg. Het kan niet altijd zichtbaar voor andere mensen te zijn totdat het duurt een echte tol op je lichaam en uiterlijk, maar het is nog iets heel, heel belangrijk.