Wkenl

Hoe te drinken golfen

Aanbevolen voor verjaardagen, jaarlijkse evenementen of teambuilding oefeningen als je team is bijzonder in dronken en schreeuwen naar elkaar.

Drinken Golf neemt de fundamentele idee van golf, legt aan de ene kant de domme broek, de staande in de regen en het risico van Leptospirose, en levert een veel leuker, maar vaak veel gevaarlijker, versie van het spel weten we allemaal.

Stappen

Hoe te drinken golfen. Drinken golf mag alleen worden ingesteld op een negen holes baan, zou 18 holes betekenen dat de meerderheid van de spelers hun avond zou eindigen in het ziekenhuis, huilen.
Hoe te drinken golfen. Drinken golf mag alleen worden ingesteld op een negen holes baan, zou 18 holes betekenen dat de meerderheid van de spelers hun avond zou eindigen in het ziekenhuis, huilen.
 1. 1
  Drinken golf mag alleen worden ingesteld op een negen holes baan, zou 18 holes betekenen dat de meerderheid van de spelers hun avond zou eindigen in het ziekenhuis, huilen.
 2. 2
  Maak een cursus: Kies 9 bars die in de algemene nabijheid van elkaar.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de drukker bars bevinden zich in de buurt van het einde van het spel. (Dit is om ervoor te zorgen dat je ongewenste aandacht niet zal putten uit andere, minder dronken drinkers)
 4. 4
  Zodra de cursus is gekozen, het opstellen van een scoreformulier dat rekening houdt met elke speler en de score zullen ze in elk cafe krijgen neemt.
 5. 5
  Op het scoreformulier aangeven welke gaten zijn te water gaten. (Bars waarin je het toilet niet kan gebruiken. Het aantal waterplaatsen is volledig afhankelijk van hoe wreed je bent.)
 6. 6
  Stel de par van elke hole. Standaard moet dit een par drie gangen zijn.
 7. 7
  Afgeboekt op de cursus met vrienden op sleeptouw.
 8. 8
  In elke kroeg koopt een pint bier, ale of stout stuk.
 9. 9
  Laten persoon nummer een op het scoreblad neemt u de eerste tee shot.
 10. 10
  Schot worden gescoord door hoeveel slokken bier die het kost om elke pint af.
 11. 11
  Een hole in one is wanneer de pint hij neergehaald in een.
 12. 12
  Gaten in een kan ook gescoord worden als je een kraut trekken
 13. 13
  Vier slokken zou een bogey te zijn, zou vijf slokken een dubbele bogey te zijn, zou twee slokken een birdie etc etc zijn.
 14. 14
  Elke persoon zal hun eerste tee-shot in de volgorde waarin ze aanwezig zijn op het scoreformulier zijn rekening
 15. 15
  Na de eerste opname, kan elke persoon neemt een schot (slok) als ze willen. Zorg ervoor dat er onafhankelijke getuigen aan elke opname (gulp). Menigteregel beslist of een pint klaar is, dus in geval van twijfel blijven drinken totdat het glas helemaal leeg is of totdat uw collega-drinkers beginnen feliciteren u). Guinness drinkers zijn hoede, zo vaak u een aanzienlijke kop links in het glas dat de laatste dreggen van de zwarte spul kan verbergen hebben.
 16. 16
  Wanneer iedereen hun drankje klaar is, neem nota van de scores.
 17. 17
  Verlaat de pub en maak je weg naar de volgende hole (cafe / bar)
 18. 18
  Op aangewezen water gaten, mag niemand het toilet te gebruiken. Als ze ze strafballen om hun score toegevoegd op dat gat (cafe / bar).
 19. 19
  Ziek of morsen van uw pint verdient u 3 en 2 strafballen respectievelijk.
 20. 20
  Herhaal elk proces in alle negen pubs.
 21. 21
  Genieten!

Tips

 • 1. plaats wateren gaten in een bar waar de volgende bar is een goede afstand. Dit draagt ​​bij aan het vermaak van het kijken naar mensen sprint door de straten op zoek naar de wc in de volgende bar.
 • 3. Als negen pinten klinkt niet als veel aan u, klaar om te worden verrast hoe dronken je zal voelen door hole 9.
 • 2. streven naar een score van ongeveer 15, is het makkelijker om gaten in een buurt van het einde te krijgen - want door dat stadium uw hersenen niet meer kan schelen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig, niet blijven drinken als je ziek begin te voelen. Mensen die niet veel drinkt moet waarschijnlijk afzien van dit spel. Laat je niet zo dronken dat je problemen te veroorzaken. Proberen en controle te houden, is het zou leuk moeten zijn.