Wkenl

Hoe te mediteren in een labyrint

Voor duizenden jaren hebben mensen de spiraalvormige paden die weer op zichzelf te vouwen binnen labyrinten om redenen variërend van decoratie tot kunst en mythe gecreëerd. Als goed, heeft het labyrint lang gebruikt als een creatieve of spirituele gereedschap. Als u een probleem hebt, kunt u het labyrint te gebruiken om te helpen lossen. Als je een behoefte aan geestelijke betekenis te ontdekken of zoek inspiratie, kan een labyrint om dienst worden gezet voor u.

Als een meditatie instrument dat bestaat uit een beloopbare enkele lijn pad, kan een labyrint een bron van troost zijn en kan een afgeleid of overreactive geest kalmeren. Bij last van storende emoties of ongelukkige gebeurtenissen in je leven, het lopen van een labyrint kan helpen bij het oplossen van uw innerlijke ongemak en nog steeds je geest genoeg voor u om duidelijkheid van wat er gaande is te krijgen. Als spiritueel hulpmiddel, zowel de kalmerende en quietening effect en de metaforische symboliek van het labyrint als een pad op een reis of een spirituele spoor kan u helpen om het leven van een grotere mysteries overdenken.

Stappen

Hoe te mediteren in een labyrint. Hoewel het maken van het labyrint, beginnen de gevoelens van rust en bezinning.
Hoe te mediteren in een labyrint. Hoewel het maken van het labyrint, beginnen de gevoelens van rust en bezinning.

Het vinden of creëren van uw labyrint

 1. 1
  Zoek een labyrint. Als je in de buurt woont of kan een geschikte labyrint bezoeken, zal dit een ideale plek om uw spirituele wandeling mediteren of te nemen. Labyrinten zijn doorgaans te vinden in plaatsen als kerk binnenplaatsen of binnen kerken, parken, spa resorts, onderwijsinstellingen en zelfs medische voorzieningen, zoals ziekenhuizen tuinen. Altijd op zoek naar een in een redelijk rustig en bedaard plaats, waar u kunt wandelen het labyrint ongestoord en verblijf in vrede.

The Labyrinth Society en Veriditas hebben samengewerkt op een website genaamd het World-Wide Labyrinth Locator op http://labyrinthlocator.com/. Ga naar de website en typ in de stad, staat of land waar u op zoek bent. U kunt ook kiezen een straal, zoals "binnen 25 mijl." Een lijst van openbare labyrinten in kerken, ziekenhuizen, parken, etc. met adressen zal verschijnen. Er kunnen enkele prive labyrinten op de lijst ook waar de eigenaren zal mensen in staat om te lopen als ze vooraf bellen.

 1. 1
  Maak een labyrint. Als je niet in staat om een ​​labyrint te vinden, is het mogelijk om je eigen te maken. Inderdaad, dit kan dienen als onderdeel van het creatieve proces en zal u helpen om letterlijk tot rust komen, zoals het labyrint ontvouwt zich voor je. Een te maken, vinden van een geschikte ruimte van zand, vuil of andere gemalen materiaal waarin je kunt lijnen te tekenen. Als alternatief band naar beneden veel wit papier en verf zelf een labyrint op de grond. Als het maken van je eigen labyrint in zand of grond, hier zijn enkele suggesties voor het maken ervan:
  • Teken een kruis meet ongeveer 1,8 meter of 6 meter breed. Plaats een stip in elk kwadrant van het kruis.
  • Trek vier gebogen lijnen die hoofd met de klok mee in de richting:
   • Doe mee aan de top van het kruis rechtsboven dot
   • Doe mee aan de linker bovenkant stip aan de rechterarm van het kruis
   • Doe mee aan de linker arm van het kruis aan de onderkant rechts dot
   • Cirkel van linksonder stip rond naar de bodem arm van het kruis.
  • Voor meer informatie, zie Hoe kan een labyrint tekenen.
 2. 2
  Hoewel het maken van het labyrint, beginnen de gevoelens van rust en bezinning. Kennis te nemen van alle dingen die je ervaart, zoals de zon of de wind op je huid, de textuur van het zand of grond onder je voeten en tekenen stok en kennisgeving geluiden over u, zoals vogelzang, het geluid of water of golven, de verre gebabbel van mensen ervaren leven en het ruisen van de bomen. Waardoor het labyrint moet een daad van bewegende meditatie of spirituele reflectie op zichzelf vormen.

Meditatie binnen een labyrint

 1. 1
  Ga voor de ingang van het labyrint. Vermeld uw bedoeling zo duidelijk mogelijk. Bijvoorbeeld: Ik wil een oplossing voor mijn probleem met... Het kan van alles dat u ontroert zijn.
 2. 2
  Centreren jezelf door het nemen van een paar keer diep adem. Dit is belangrijk omdat dit te doen zul je onderbewustzijn en alle andere delen van jezelf instrueren om aandacht te besteden aan uw oprechte wens van het oplossen van uw probleem.
 3. 3
  Erken uw komst meditatieve of spirituele reis in het labyrint. Je kunt ook zeggen een kort gebed of vlekken zelf, afhankelijk van welk geloof u zich houdt aan. Je ogen sluiten en reflecteren of het nemen van een eenvoudige boog zijn andere leuke manieren om het proces te beginnen.
  • Beslissen of u op blote voeten of met schoenen zal lopen. Met blote voeten, kunt u de structuur van de aarde te voelen onder je voeten en maak verbinding met de aarding krachten.
 4. 4
  Begin je wandeling. De eerste stap zet de toon voor uw wandeling. Het kan snel of langzaam. Kies uw voornemen voor de wandeling. Ben je spiritueel, reflecterende, bedachtzaam, speelse, creatieve of iets anders? Als je problemen oplossen bent, uw wandeling wordt een meditatie als je al je problemen geven en gewoon lopen. Andere delen van je hebt nu de kans om uw verzoek van een oplossing te verwerken.
  • Als je erg overstuur: snel lopen in laat de emoties verdwijnen gemakkelijker. De meeste mensen proberen te vertragen hun geest door langzamer lopen, met een beroep op de geest en het lichaam reflectie.
 5. 5
  Blijven lopen. Houd je geest rustig, en nog steeds pesten gedachten elke keer dat ze zich voordoen. Concentreren op de plaatsing van de ene voet voor de andere en ritmische, zachte en regelmatige ademhaling.
  • Als je problemen oplossen bent, loop als u problemen helemaal niet hebben, laat het allemaal gaan. Geef je over aan de activiteit van attente lopen. Laat de last (het probleem) valt van je schouders. Verschillende delen van je wezen zijn nu het verwerken van uw wens voor oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is om het te laten uitbroeden en niet bemoeien, laat het dan en laat geen verwachtingen. Blijven lopen als u problemen helemaal niet hebben, laat het allemaal gaan.
  • Als je gaat op een spirituele reis of op zoek naar creatieve inspiratie, weer laat het allemaal gaan en gewoon overgeven aan de ervaring van het lopen van het labyrint.
 6. 6
  Pauze op het bereiken van het centrum. U kunt hier stoppen voor een tijdje, zitten of liggen als u daar zin in heeft en mediteren of reflecteren. Het belangrijkste is om zich te laten overgeven helemaal naar je innerlijke proces. Het voelt zo goed om alle tijd die je nodig hebt.
  • Als u niet beschikt over een probleem, vraag of de zoektocht naar inspiratie, gewoon rustig zitten en laat de dingen zijn.
 7. 7
  Lopen. Als je klaar bent, net buiten lopen. Accepteer de inzichten en de geschenken die u hebt ontvangen. Vaststelling van een gevoel van dankbaarheid zal altijd resoluties vergemakkelijken. Bied uw dank voor wat je hebt geleerd.

Tips

 • Kiezen wanneer een labyrint te gebruiken is geheel aan u, maar goede tijden zijn meestal vroeg in de ochtend, 's avonds en niet al te warm late middag. Het is niet veel plezier proberen te mediteren in het midden van een labyrint met brandende hete zon overhead, dus kies verstandig om uw stemming en comfort past.
 • U kunt wensen om het labyrint meditatie oefening regelmatig gebruiken om het centrum te helpen en zelf kalm. Het kan een zeer spiritueel verheffende ervaring, een die terug verbindt vele eeuwen met vele duizenden andere mensen door de tijd die hebben gevonden het labyrint een bron van kracht en genezing te zijn.
 • Labyrinten zijn niet doolhoven. Deze verwarring is vaak maar een labyrint is een pad met vele ingangen, doodlopende wegen en niet per se met een centrum. Een labyrint, aan de andere kant, heeft maar een manier in en uit en het doel ervan is om een ​​centrum te bereiken, om je pad te kennen de hele tijd. De wandelaar in een labyrint mag nooit verloren gaan want dat is een onnodige afleiding, het kan een bijzonder grote labyrint bij gelegenheid, maar het moet nog steeds een duidelijk pad.

Dingen die je nodig hebt

 • Labyrinth of geschikte zanderige of aardig bodem gebied
 • Labyrinth tekening stick of item (indien nodig)